Černé ochranné kameny

Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti. Každý krystal má svou vlastní vibraci a energetickou frekvenci, které mu dodávají jedinečné vlastnosti a schopnosti.

Kameny černé barvy představují nepoddajnost a důstojnost. Zmírňují působení škodlivých sil a energií, ochraňují před nimi.

Černá je barvou nicoty, barvou neznámého a temné noci. My lidé se často neznámého obáváme, proto černé kameny pracují s našimi strachy a stíny. Kameny černé barvy používáme do ochranných amuletů či mřížek, protože dokážou transformovat negativní energii a strachy. Napojují nás na sílu Matky Země, dodávají nám pocit fyzické síly, odvahu a pocit bezpečí.

Každý energetický útok snižuje vibrace, bere energii a sílu!

Aura zdravého člověka se vyznačuje oválným tvarem, je silná a kompaktní, obklopena určitou bioenergetickou „ochrannou sítí“. Pokud tato síť zůstává neporušena, zůstává daná osoba v harmonii. Bohužel většina lidí má v současnosti svoji auru nějakým způsobem narušenou. Každý z vás si jistě vybaví ten pocit, kdy si připadáte jako by na vás někdo vysílal negativní energii, že jste pod vlivem něčeho nevysvětlitelného, co nemůžete ovlivnit vlastní vůlí či energií. Jste unaveni a neustále se cítíte vyčerpaně, nemáte energii na běžné činnosti, a dokonce už se vám nechce dělat ani ty věci, které vás dříve bavily.

Energetické útoky mohou mít různé podoby. Mohou být záměrné, ale také nemusí. Jejich původce nemusí nutně ovládat čarodějnické umění či provádět temné rituály. Nejčastěji se jedná o nevědomé energetické útoky (např. závist, žárlivost, nepřejícnost atd.). Je třeba ještě zmínit, že existují i jiné negativní energie, entity...Jemnohmotné světy jsou hojně osídleny všemi možnými energetickými parazity, kteří nám mohou

záměrně škodit. Živí se vysáváním energie z cizích bytostí a někdy mohou dokonce získat nadvládu nad duší člověka, pokud svými myšlenkami a činy udržuje napojení na nižší světy trvale.

Které kameny vám pomohou zajistit ochranu?

OBSIDIÁN – Jedná se o silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Velký kus obsidiánu může být vysoce účinný při blokování geopatogenních zón a neutralizaci znečištění životního prostředí. Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. Pro mnoho lidí může být příliš velká síla obsidiánu nezvládnutelná a raději by dali přednost jemněji působícím kamenům. Jako kámen užívaný při šamanských obřadech s cílem odstranit duševní poruchy v sobě černý obsidián rovněž nese dar předvídání budoucnosti. Koule z obsidiánu funguje účinně při meditaci a věštění. Měli by ji ale používat pouze lidé, kteří dokážou ve svém vědomí zpracovat vše, co uvidí, a využít to pro nejvyšší dobro.

ONYX – Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích stejně jako v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Onyx je mlčenlivý kámen, jenž vám poslouží jako nejdůvěrnější rádce. Říká se, že v sobě udržuje vzpomínky na všechno, co ten, kdo jej nosí, prožil. Onyx držený v ruce vás upozorní na minulá zranění, která lze pomocí krystalové léčby odstranit. Působí jako duševní tonikum, které snižuje jinak zcela ochromující strach a obavy.

TURMALÍN – Chrání před zářením mobilních telefonů, elektromagnetickým smogem, mentálními útoky, kouzly a nepřátelskými myšlenkami. Dokáže od vás odvracet negativní energii všeho druhu. Brání před nemocemi přinášejícími oslabení organismu, posiluje imunitní systém, léčí dyslexii a artritidu. Turmalín vytváří ochranný štít kolem našeho těla. Je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během obřadů. Tradičně se užíval při odhalování viníka nebo v těžkých dobách, aby naznačil směr, jímž se nadále ubírat.

TEKTIT – Vzhledem k jeho mimozemskému původu panuje přesvědčení, že umožňuje komunikaci s jinými světy a současně podporuje duchovní růst prostřednictvím vstřebávání a udržování vyšších znalostí. Tektit vás zavede hluboko k jádru věcí, nabídne vám vhled do problému a odhalí jeho skutečnou příčinu. Položený na Třetí oko umožňuje komunikaci s jinými dimenzemi. Jedná se o kámen posilující biomagnetický obal těla. Tektit nás také účinně chrání proti černé magii a vlivu zlých duchů.

GAGÁT (ČERNÝ JANTAR) – Jedná se o zkamenělé dřevo a již od doby kamenné byl používán na výrobu amuletů. Odvádí negativní energii a odstraňuje bezdůvodný strach. Pomáhá proti násilí a nemocem, ochraňuje rovněž během duchovních cest. Gagát též pomáhá udržet v rovnováze finance a chránit podnikatele. Umístěte Gagát do rohu hojnosti (nejvzdálenější kout místnosti nebo sídla) anebo do své firemní pokladny. Říká se, že Gagát se postupně stává součástí těla svého majitele. Pokud jej někdo zdědí nebo koupí, měl by ho nejdříve pečlivě vyčistit (uložit ho alespoň na 3 dny do země a poté důkladně opláchnout pod tekoucí vodou). Je nutné čistit tento kámen po každém léčebném použití!

SPINEL – Svůj název dostal podle typického tvaru svých krystalů („spina“ je latinský výraz pro „trn“). Tradičně byl považován za ochranný kámen, který chrání svého nositele před negativními energiemi a nebezpečím. Negativní energii dokáže údajně pohltit a nositelé pak mohou cítit úlevu či úbytek stresu a únavy. Také se říká, že podporuje emocionální rovnováhu a napomáhá k lepšímu spánku.

ČERNÉ PERLY – Pojem „černé perly“ byl původně vyhrazen perlám pěstovaným ve Francouzské Polynésii. Pouze v těchto mořských vodách se dařilo takzvaným ústřicím s černými rty (Black lip oysters). Ve starověkých kulturách symbolizovaly perly moc, vědění, moudrost a štěstí. Vždy byly přirovnávány ke krásným ženám. Perly vzbuzují v ženách ženskou krásu, rozum a rozvahu. Mají přímý vliv na naši karmu, neboť mohou zesilovat důsledky našich minulých činů. Proto by perly neměli používat lidé s nekalými záměry. Vyslaný nečistý záměr se nám časem vrátí zpět. Říká se, že černé perly zesilovaly nadpřirozené schopnosti čarodějek, kouzelnic a vědem (na muže neúčinkovaly). Černé perly jsou silně ochranné, pomáhají proti černé magii a negativním myšlenkám. Spalují vše špatné.

KYANIT – Krásný černý kyanit vypadá jako andělské křídlo. Tento krystal nabízí spojení s duchovním průvodcem a vyvolává soucit. Umožňuje vyvolání vzpomínek na sny a přináší léčivé snění. Na duševní úrovni vede své majitele k tomu, aby říkali pravdu. Odbourává strach a bloky. Tím, že otevírá krční čakru, povzbuzuje tento kámen k sebevyjádření a komunikaci. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Pomáhá zvládat paniku a neschopnost vymanit se z cyklu negativního myšlení a nepříznivých situací. Je to Mistr Ochránce našeho posvátného prostoru a patří mezi nejlepší krystaly pro léčení, čištění prostoru a energetickou ochranu. Během léčení, po pročištění a transformaci, stabilizuje geomagnetické pole. Jelikož v sobě kyanit neudržuje nic negativního, nevyžaduje ani čištění.

Kameny mají svou paměť, pamatují si, kde byly, kdo se jich dotýkal, a také všechny síly a energie, které je obklopovaly. Každý léčivý kámen musí být proto očištěn od jakýchkoliv nežádoucích energií. Jestliže kámen absorbuje negativní energie, nemůže správně fungovat pro jakýkoli účel, pro který byl naprogramován. Velmi účinné při očistě kamenů od negativních energií jsou přírodní síly (Oheň, Voda, Země, Vzduch), dále pak Slunce, Měsíc a rostliny. Zapojte vaši intuici, ať je ona vaším průvodcem při očistě kamenů.


Nejnovější články na našem portálu

duben 24, 2024 313
Po tisíciletí většina kultur považuje dotek za něco přirozeného a léčivého. Prakticky všechny...
duben 21, 2024 380
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 491
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 474
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 403
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2188
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 430
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 514
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1798
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 814
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 869
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3066
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2026097
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515490
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456939
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292979
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282502
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272843
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259456
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 251266
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249709
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242887
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240839
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215200
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206662
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188267
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186500
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184286
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176640
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166740
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163363
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161115
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142768
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128183
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124552
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122509
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...