Anthea Rheónna: OBNOVENÍ ŘÁDU NA ZEMI SKRZE PŘIJETÍ BOŽÍ VŮLE & VYPOVĚZENÍ SMLOUVY S ĎÁBLEM

Žijeme v přelomové době, kdy se odděluje zrno od plév. Rozviřuje se prach, který ulpěl na samotných základech naší podstaty. Je zde, abychom ho uzřeli, přijali, odpustili.

Kdysi dávno jsme se nechali vést vůlí Boží. Tehdy jsme žili v harmonii a hlubokém propojení s kosmickými a přírodními zákony. Jednoho dne jsme se však vzdálili a řekli Bohu:

,,DĚKUJEME, OTČE. OD TEĎ SI CHCEME ZKUSIT, JAKÉ TO JE, ROZHODOVAT SE SAMI ZA SEBE. UŽ NEPOTŘEBBUJEME TVÉ VEDENÍ. CHCEME VĚDĚT, JAKÉ TO JE, BÝT TVŮRCEM, JAKO JSI TY.“

Tato fáze přinesla mnoho vzletů a pádů. Vyrostli jsme skrze cenné zkušenosti. Současný stav společnosti však dokazuje, že naše ,,svobodná vůle“ natropila víc škody, než užitku.

Globální situace nám dokonale nám reflektuje, že bez Boží podpory to jednoduše nezvládáme. Bůh k nám v tuto chvíli promlouvá s láskou i jasným důrazem:

,,MILÉ DĚTI, POHRÁLI JSTE SI UŽ DOST. ZKUSILI JSTE SI, JAKÉ TO JE, ŘÍDIT VŠE SAMI ZA SEBE A NEDBAT MÉHO VAROVÁNÍ A VEDENÍ. TEĎ UŽ JSTE VŠAK PŘEKROČILI ÚNOSNOU MEZ, DESTRUUJÍCÍ ŽIVOT NA ZEMI.

A TAK VÁM OPĚT OTEVÍRÁM SVOU NÁRUČ A TRPĚLIVĚ ČEKÁM NA TO, AŽ SE NAVRÁTÍTE DOMŮ. JEDINĚ SPOLEČNÝMI SILAMI MŮŽEME ZNOVUNASTOLIT ŘÁD A MÍR.

JÁ BUDU VAŠÍ INTUICÍ A INSPIRACÍ, ZATÍMCO VY BUDETE MOU PRODLOUŽENOU RUKOU, ZHMOTŇUJÍCÍ MÁ SLOVA V ČINECH. RÁD BYCH ZACHRÁNIL KAŽDÉHO JEDNOHO Z VÁS.

PODÁVÁM VÁM POMOCNOU RUKU, ALE MOHU ZASÁHNOUT JEDINĚ, KDYŽ MI TO VY SAMI DOVOLÍTE, A ZNOVU VLOŽÍTE SVOU OSOBNÍ VŮLI DO VŮLE BOŽÍ.

DO VAŠÍ SKUTEČNÉ PODSTATY, KTERÁ ZŘÍ, CÍTÍ, VÍ. JSEM ZDE. MILUJI KAŽDÉHO JEDNOHO Z VÁS. VY JSTE MNOU, JÁ VÁMI. JEDINÉ, CO JE SKUTEČNÉ, JSME MY. A TO JE LÁSKA.“

Jsme nyní kolektivně žádáni, abychom znovupropojili svoji sluneční pupeční šňůru vedoucí z břicha (vnitřního Zdroje) k Bohu Otci a Božské Matce.

Už jsme v míře destrukce zašli příliš daleko. Kralování z ega přešlo kritickou mez únosnosti v rámci experimentu tvoření ze svobodné volby člověka, jenž zapomněl na své Božství.

Návrat k Boží vůli nutně provází vypovězení smlouvy se Světlonošem – s Božím spolupracovníkem, jenž působí na Zemi v převleku za Ďábla.

Není potřeba tuto skutečnost nijak démonizovat – každý z nás s ní má zkušenosti. Je to ta síla, z níž vznikají neřesti, svádějící nás na scestí. Je to ta síla v člověku, která tvoří čistě z ega, ze své osobní vůle, chtíčů, nízké touhy a strachu.

Satanův vliv zasahuje jak do sféry materiálně založených, tak do sféry duchovně směřujících lidí.

OBZVLÁŠŤ V SOUČASNÉ DOBĚ SATANSKÉ ENERGIE OPANOVALY NEJEN MATERIALISTICKÝ, ALE TAKÉ EZOTERICKÝ SVĚT FRÁZEMI JAKO:

,,JSTE TVŮRCI SVÉHO ŽIVOTA“(JE-LI TÍM PODNĚCOVÁNO POUZE TVOŘENÍ Z EGA BEZ BOHA), ,,NIKOHO NIKDY NESUĎTE A NEHODNOŤTE (JE-LI TÍM PODPOŘENA PASIVITA A NESCHOPNOST ROZLIŠIT PRAVDU OD MANIPULACE), APOD.

Každému Satan připravuje takové vzlety a pády, tvrdé facky a zrcadlení, aby pochopil, že tudy už cesta nevede.

SATAN JE MISTR PŘEVLEKU. NEPŘEDSTAVUJE PRVOPLÁNOVÉ ZLO, ALE MASKOVANOU MANIPULACI VYDÁVAJÍCÍ SE ZA SVĚTLO.

Jeho strategií je podat lidem kus pravdy, v jehož jádru se skrývá pokřivenost. Satanská energie nás svádí na scestí skrze pokušení.

Pokouší nás nejrůznějšími závislostmi: na jídle, na sexu, na vztazích, majetku, ale také na duchovních průvodcích a informacích.

Podněcuje nenasytnost, neukojitelnou touhu, netrpělivost, nevděčnost. Ale také příliš velké pochybnost, neschopnost vlastního úsudku, nedostatek rozlišování a sebereflexe.

Podporuje neřesti, tvořící z lidí buď éterické, snadno zmanipulovatelné loutky bez vlastní vůle, anebo materialistické egomaniaky, kteří jdou přes mrtvoly.

V SOUČASNOSTI SE V MNOHA LIDECH TOTO UMĚLÉ SVĚTLO ROZPOUŠTÍ. TO JE DŮVOD, PROČ SE LIDEM V MNOHA OHLEDECH OTEVÍRAJÍ OČI VÍC NEŽ KDY DŘÍV, PADAJÍ ILUZE A PRASKAJÍ DOSAVADNÍ JISTOTY, PŘEDSTAVY A VIZE, KTERÉ NÁM JEŠTĚ DONEDÁVNA DÁVALY SMYSL.

To je ostatně účel Satanovy hry. On byl jakožto archanděl Světlonoš pověřen samotným Bohem, aby nás provázel do té doby, dokud si budeme chtít ponechat svou osobní vůli. Dohoda zněla jasně:

,,HRAJ JIM TU DUALITNÍ HRU TAK DLOUHO, DOKUD SAMI BUDOU CHTÍT. DÁVEJ JIM PŘÍLEŽITOST ROZKLÍČOVAT SVÉ CHOVÁNÍ DŘÍV, NEŽ TO DOJDE DO EXTRÉMU.

AVŠAK NEBUDE-LI ZBYTÍ, KÉŽ JE PÁD NA DNO DEFINITIVNĚ PROBUDÍ A ODRAZÍ JE ZPĚT KE MNĚ DOMŮ, ZPĚT K VEDENÍ DUCHA.“

A tak zde máme nenápadný, avšak všudypřítomný satanský princip, který někdy podbízivě a líbivě, jindy zas slizce a zlovolně, vytahuje na povrch naše stíny a neřesti.

To vše dělá proto, abychom se stali tvůrci-alchymisty, kteří pochopí původ svých neřestí a přemění je světlem ve ctnosti – vlastnosti Božství v lidském těle.

Strach v lásku, netrpělivost v trpělivost, nenasytnost ve vděčnost, otupělost v sebereflexi.

K tomu je však potřeba uvědomit si, že můžeme vystoupit z bludného kruhu ven, a přestat hrát tu destruktivní hru, jež nemá konce.

Bůh je připraven vrátit zpět Zemi Boží vůli. Satan je připraven vzdát se své vlády na Zemi. Pokud jste připraveni i vy, nechte se inspirovat následující aktivací.

 DOPORUČENÍ K AKTIVAČNÍM PROHLÁŠENÍM 

- Vyslovujte si prohlášení v klidu a o samotě, ideálně na čerstvém vzduchu v propojení se zemí.

- Prohlášení, která s vámi nejvíce rezonují, vyslovte s hlubokými nádechy a výdechy do míst, která byla dosud nejvíce zablokovaná.

- Často satanské energie bývají chyceny v pánevní oblasti, ale mohou být i v solaru, srdci, nebo krčním centru. Mohou být kdekoli. Následujte svou intuici.

 Můžete cítit odlupování emocí, horko, chlad, nebo návaly nové síly a blaženosti v těle.

 AKTIVAČNÍ PROHLÁŠENÍ PRO PŘIJETÍ BOŽÍ VŮLE A VYVÁZÁNÍ SE ZE SMLOUVY SE SATANEM 

- TADY A TEĎ, JEDNOU PROVŽD,Y VYPOVÍDÁM SVOU SMLOUVU S ĎÁBLEM VE VŠECH ČASOPROSTORECH (ŽIVOTECH, PAMĚŤI MÉ DNA A RODOVÉ LINII PŘEDKŮ).

- VEŠKERÉ TESTAMENTY PŘEDÁVAJÍCÍ SE Z GENERACE NA GENERACI RUŠÍM A SPALUJI VE VĚČNÉM PLAMENI BOŽÍHO OHNĚ.

 -PROPOUŠTÍM ZE SVÝCH BUNĚK VEŠKERÉ HÁČKY STRACHU, MANIPULACE, POKŘIVENÉ PRAVDY, SLEPÉ VÍRY, CHAMTIVOSTI A DALŠÍCH NEŘESTÍ, JAK NA FYZICKÉ, TAK NA DUŠEVNÍ A DUCHOVNÍ ÚROVNI PROJEVENÍ.

DĚKUJI TI, SATANE, ZA TVÉ UČENÍ A PŮSOBENÍ NA ZEMI. JÁ SE VŠAK ODTEĎ NAVŽDY ZŘÍKÁM TVÝCH LEKCÍ. UŽ JSEM JE POCHOPIL/A, A NEPOTŘEBUJI SE TVOU ENERGIÍ NADÁLE ŽIVIT.

KLANÍM SE TVÉ ROLI, AVŠAK UŽ JI ODMÍTÁM NÁSLEDOVAT. SLIBUJI, ŽE BUDU CTÍT OSOBNÍ VOLBU KAŽDÉHO, KDO SI PŘEJE TĚ NADÁLE NÁSLEDOVAT. NECHŤ ROVNOVÁHA PANUJE V PROJEVENÉM VESMÍRU.

JÁ JSEM KOSMICKÉ SVĚTLO ZEMĚ A ZÁŘÍM JASNĚ VĚČNÝM OHNĚM LÁSKY. ROZPÍNÁM SE V EXTATICKÝCH ZÁCHVĚVECH ZDROJOVÉ SÍLY, PROUDÍCÍ MOCNĚ CELÝM TĚLEM.

KAŽDÁ BUŇKA MÉHO TĚLA DÝCHÁ BOŽSKÝM VEDENÍM, PROVÁZEJÍCÍM MOU LIDSKOU ZKUŠENOST NA CESTĚ ŽIVOTEM.

OTEVÍRÁM SE ZÁZRAKŮM A POŽEHNÁNÍM, KTERÁ NA MĚ ČEKAJÍ DÍKY ZNOVUPROPOJENÍ S BOŽSKÝMI RODIČI.

TADY A TEĎ, NA VŠECH ČASOPROSTOROVÝCH ÚROVNÍCH, ZNOVUOŽIVUJI SVÉ SVĚTELNÉ PUPEČNÍKOVÉ VLÁKNO A PROPOJUJI JEJ S NEKONEČNOU LÁSKOU ZDROJE.

MILOVANÝ BOŽE, PROSÍM, ODPUSŤ, ŽE JSEM SE SNAŽIL/A NASTOLIT BOŽÍ ŘÁD BEZ TVÉ PŘÍTOMNOSTI. ODPUSŤ, MÉ MILOVANÉ TĚLO, MÁ MILOVANÁ DUŠE, ZA ŠKODY, KTERÉ JSEM NA TOBĚ NEVĚDOMĚ NAPÁCHAL/A.

Z LÁSKY K TOBĚ, Z LÁSKY K SOBĚ, NEBOŤ JEDNÍM JSME, TĚ ZNOVU PŘIJÍMÁM VE SVÉM TĚLEM VE SVÉ DUŠI, VE SVÉM ŽIVOTĚ, ZPĚT NA ZEMI.

TADY A TEĎ PŘIJÍMÁM BEZPODMÍNEČNÉ, ABSOLUTNÍ VEDENÍ BOŽÍ VŮLE V MÉM ŽIVOTĚ.

S DŮVĚROU V SÍLU ZDROJE UVNITŘ SEBE SE ODEVZDÁVÁM DO VEDENÍ VYŠŠÍCH ZÁMĚRŮ, NASTOLUJÍCÍCH HARMONII A OBRODU ZEMĚ, PRO BLAHO MÉ I VŠECH, KTĚŘÍ SI TO DOVOLÍ.

DĚKUJI ZA PŘÍLEŽITOST NAVRÁTIT SE ZPĚT K MÉ PŘIROZENOSTI A NECHAT VÉST SVÉ LIDSKÉ KROKY BOŽÍM SVĚTLEM.

JSEM TVŮRCEM, JENŽ KONÁ VE JMÉNU BOŽÍ VŮLE. JSEM LÁSKOU ZDROJE, MILUJÍCÍ VŠECHNY ZKUŠENOSTI NA ZEMI, VOLÍCÍ SI ŘÁD A ROVNOVÁHU UVNITŘ SEBE, I VENKU.

DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI. AMIN.

Kéž Vám toto, pro někoho ,,sci-fi okénko", pro jiného reálné přenastavení do smysluplného života, slouží a podporuje vaše kroky na cestě.

S láskou,

Anthea Rheónna a Světlo Zdroje


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 164
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 350
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 269
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 299
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 379
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1650
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 724
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 738
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 969
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1039
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018263
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515377
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456769
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292781
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282274
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272736
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259244
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250777
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249294
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242771
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240556
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215094
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206493
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188048
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186452
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184242
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176586
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166638
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163254
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161041
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142677
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124492
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122442
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...