Anthea Réa: KOLEKTIVNÍ TRANSFORMACE VZTAHŮ: PŘEROD MUŽSKÉHO SRDCE SKRZE PŘIJETÍ ŽENY

V minulých letech probíhalo mocné léčení ženského srdce a lůna. Proto mnoho žen, které již prošly zacelením základních ženských zranění lásky, je nyní připraveno na další transformační vlnu:  úlohou žen v současnosti je být PORODNÍMI ASISTENTKAMI PRO ZNOVUZROZENÍ MUŽSKÉ SÍLY -LÁSKY.

Jakkoli vznešeně to může znít, v praxi se jedná o velmi náročnou iniciaci, která prověřuje, zda je žena skutečně již natolik vyléčená a vyzrálá, aby dokázala být stabilním světlem Lásky i v těžkých chvílích, kdy je muž ovládán svým vnitřním zraněním.

Je součástí velkého kosmického plánu, aby ženy byly v předvoji transformace a prošlapávaly cestičku jako první. Proč? Protože žena disponuje velkou vnitřní silou lásky - schopnosti přetavovat a přerozovat temnou energii ve světlo.

Ve skutečnosti je to přirozená schopnost každého člověka, jenž má propojenou božskou korunu (moudrost, nadhled a milost) se srdcem (schopnost cítit, přijímat a odpouštět) a s pánevním dnem (ohnivá voda země, schopná transmutovat bloky v těle).

Napříč historií lidstva to však byli právě muži kteří tato centra museli zavřít, aby dokázali čelit tvrdým podmínkám válek, a plnit svou úlohu bojovníka bez výčitek svědomí.

Naopak ženám božská koruna, srdce, a pánevní dno zůstalo otevřené. Namísto toho zavřely své centrum moci a vůle (třetí čakra), a komunikační centrum v hrdle. Tato centra pro změna zůstala u mužů silně otevřená.

MUŽ A ŽENA TVOŘÍ JAKÉSI KASKÁDOVITÉ VODOPÁDY OTEVŘENÝCH A ZABLOKOVANÝCH CENTER: TAM, KDE PROUDÍ VODOPÁD SVĚTLA U JEDNOHO, U DRUHÉHO JE NA TOMTÉŽ MÍSTĚ TVRDÝ KÁMEN.

PROTO PRVNÍ NÁRAZ TAK BOLÍ – JE AŽ MOC KONTRASTNÍ. JAKMILE VŠAK PROJDEME PRVNÍMI NÁRAZY, POCHOPÍME, ŽE NEJSOU ÚMYSLNĚ ZRAŇUJÍCÍ.

Jsou tu od toho, aby muži a ženy přestali mezi sebou bojovat, a naučili si pomáhat skrze vzájemné doplňování: ,,To, co chybí mě, je v tobě silné, a naopak. Proto se tomu otevřeme a pojďme růst do lásky společně."

JSME V PROCESU UČENÍ, KDY UŽ TO NENÍ JEN O PŘIJETÍ SEBE A SVÝCH ZRANĚNÍ, ALE TAKÉ PŘIJETÍ SVÉHO NEJMILEJŠÍHO A JEHO ZRANĚNÍ. TO DOKÁŽE ZACELIT JEDINĚ BEZPEČNÝ PROSTOR ABSOLUTNÍHO PŘIJETÍ.

Ženy, nezazlívejte proto svým mužům, pokud jsou stále ovládáni svými zraněními lásky a mají tendence je na vás projektovat. Oni zatím nemohou být ve stejném láskyplném přijetí jako vy, neboť po věky věků měli tato centra zavřená.

Ano, někdy je těžké nespadnout do starých přesvědčení, že muž na vás svým zraněním útočí, odmítá vás, nebo vás jakkoli jinak ponižuje.

Můžete cítit pnutí spadnout do zraněné reakce, převlečené za zdravou sebeúctu. Ne vždy však obrana vychází ze zdravé sebeúcty. Někdy je to převlečená hrdost a pýcha, obalená odporem vůči mužské síle.

Pokud si muž prochází zraněnou reakcí a ženu to stále zraňuje, je to zrcadlo Lásky, které jí ukazuje, kde nemá sebe samu ráda, a kde nemá ráda mužství.

JAKMILE ŽENA ZAČNE MÍSTO VÝČITEK VŮČI MUŽSKÉMU ZRANĚNÍ ČERPAT SVOU ZTRACENOU SÍLU Z OCENĚNÍ OTEVŘENÝCH CENTER MUŽE – PŘEDEVŠÍM Z JEHO TŘETÍ ČAKRY A KOMUNIKAČNÍHO CENTRA, PROJDE HLUBINNÝM ODPUŠTĚNÍM A POSTAVÍ SE TAK DO SVÉ SKUTEČNÉ SÍLY.

Ženy, které mají silně otevřené srdce a lůno, ale nemají pročištěné své vnitřní slunce a hrdlo, jsou letargicky pasivní a měkké, anebo naopak příliš tvrdé a nepoddajné.

Ženy, jakmile vystoupíte ze začarovaného kruhu zraněných dívek, ztělesníte svou ženskou zralost a moudrost. Stanete se ztělesněnou Láskou.

Ta nebojuje, ani se nebrání. Není reaktivní feministkou, ani bezmocnou chudinkou. Jen stojí pevně v proudu lásky, z něhož ona sama mocně pije, sytí se jím a vyživuje. A z jejího poháru láska přetéká. Přetéká do prostoru k muži a zalévá ho svým bezpodmínečným přijetím.

Ona stojí jako maják uprostřed bouře. Nezhasíná, ani se nevrhá do rozbouřených vln. Pouze JE, září, a trpělivě – nikoli útrpně, vyčkává. Dává prostor tomu momentu, kdy se muž zklidní, ztiší, a podívá sám do sebe. Pochopí, co se stalo, a v sebereflexi pocítí vesmírnou vděčnost a lásku ke své ženě, která dokázala jeho reaktivitu ustát a přijmout ho v jeho zranění.

Prožitek takového přijetí je pro muže neuvěřitelně cenný, hojivý balzám na srdce zlomené zklamáním z žen. Díky ženskému přijetí jeho zranění se muž přirozeně otevírá. Znovuožívá v něm důvěra, láska a pocit bezpečí v prožívání svých emocí. Jeho podvědomí dostává novou informaci:

,,,NEBUDEŠ ODSOUZEN, NAPADEN, ANI OPUŠTĚN ZA SVŮJ PLÁČ, ANI KŘIK. ZA SMUTEK, ANI ZA HNĚV. JSI STÁLE MILOVÁN. O TO VÍC, KDYŽ SI DOVOLUJEŠ PROCHÁZET TEMNÝM ÚDOLÍM SVÉHO NEPROBÁDANÉHO SRDCE. O TO VÍC TĚ TVÁ ŽENA PODPORUJE SVÝM LÁSKYPLNÝM PŘIJETÍM. JSI SPRÁVNĚ, JSI V POŘÁDKU, JSI MUŽ HODEN LÁSKY.“

Ženy, připadá vám to občas nefér? Že muž si může vylívat svou zlost a slzy, a vy musíte všechno ustát? Pak dovolte svým dávným zraněním, ať se již nadobro odplaví z vašeho srdce.

To se ve vás ozývá minulost. Ta zhrzená služka, otrokyně a rodička dětí, která musela vydržet vše, co jí muž nařídil. Nemohla se rozhodovat za sebe a musela být poslušná. Polykala svůj hněv po litrech a zastínila ho mořem slz.

Zatvrdla a přijala roli oběťi. Záznam ,,zhrzené služky“ je stále v kolektivním vědomí lidstva velmi silný. Ačkoli ženy dnešního světa mají mnohem více svobody a možností se realizovat, duše si pamatuje tolik životů, kdy tomu tak nebylo. Proto reaguje skrze buněčnou paměť na situace, které jí toto primární ponížení a pokoření připomínají.

Otevřete se svým emocím z těchto životů, a dosyťte si vnitřně vše, co vám v té době chybělo. Dovolte si vydupat se, vykřičet, ale také si na jemněhmotné úrovni, i v životě, darovat tolik úcty a lásky od muže, kolik se vám tehdy nemohlo dostat.

PŘEDSTAVTE SI, JAK VÁS MUŽ NĚŽNĚ HLADÍ, NASLOUCHÁ VÁM A ROZUMÍ VAŠIM POTŘEBÁM. VYCHÁZÍ VÁM VSTŘÍC A JE VÁM OPOROU V DOBRÉM I ZLÉM, PROTOŽE MU NA VÁS SKUTEČNĚ ZÁLEŽÍ. MÁTE VŠE, CO JSTE POTŘEBOVALY, A TEHDY JSTE TO NEMOHLY OD MUŽŮ DOSTAT.

DOSYŤTE SVÉ POTŘEBY, AŤ SE ČERNÉ DÍRY VE VAŠEM HRDLE A V BŘIŠE ZAPLNÍ LÁSKYPLNÝM, HŘEJIVÝM, VÝŽIVNÝM SVĚTLEM POZORNOSTI VŮČI VNITŘNÍMU STRÁDÁNÍ A NENAPLNĚNÍ.

Pak už přítomnost mužského zranění nebude výzvou k aktivaci té prastaré zhrzené reakce, která jde do feministického útoku, anebo do bezmocné chudinky.

Možná se na okamžik ta stará služka ozve, a zeptá se vás: ,,Tak co, uhájíš si svojí sílu? Postavíš se mu do obrany?“ V té samé chvíli však uvidíte, že MÁTE VOLBU SVÉ REAKCE: máte na výběr. Můžete vystoupit z toho zacykleného kolečka a přestat v něm běhat.

Můžete vystoupit nad to a pocítit, jak se vaše ženská síla lásky rozpíná a napřimuje. Místo zraněné ženy se náhle začnete identifikovat se zralou, moudrou ženou, jejíž láska svou září zaceluje veškerá zranění.

Jasně pocítíte, jak se vás osobně mužské zranění nedotýká. Ať už muž přechází do obrany či útoku, vy jasně vnímáte, že se vás to již ne(do)týká. Jste díky tomu schopné stát uprostřed bouře jako vodopád světla.

Jeho zranění ve vás už nerozvibrovává emoční vzruchy. Ano, je to zpočátku nepříjemné a chce to sílu odvahy odevzdat se. Ale už vás to vnitřně neničí, nevysává, nevyhazuje z těla.

Víc než cokoli jiného cítíte soucit (nikoli lítost) vůči tomu, čím si muž právě prochází. Už nereagujete na to, zda je to ,,nefér“, pokud jde o jeho projekci. Vidíte jeho zraněného chlapečka a toužíte po tom, aby cítil, že je přijímaný a milovaný za všech okolností.

A MUŽ TO VNÍMÁ. VELMI DOBŘE TO CÍTÍ I KDYŽ SE V JEHO REAKCI MŮŽE ZDÁT, ŽE VAŠI SNAHU A ODVAHU STÁT V PŘIJETÍ PŘEHLÍŽÍ, NENÍ TOMU TAK.

CÍTÍ VELMI JASNĚ, KDYŽ Z ŽENY VYZAŘUJE TO JEDNODUCHÉ, VZÁCNÉ PŘIJETÍ. JE VESMÍRNĚ VDĚČNÝ ZA TO, KDYŽ SI MŮŽE DOVOLIT DÁT PRŮCHOD SVÝM EMOCÍM, ANIŽ BY TÍM VYVOLAL ODMÍTNUTÍ A ODSOUZENÍ ŽENY.

Žena tak dává muži ten nejcennější dar: vystoupení z bludného kruhu boje – obrany a útoku. Kdo jiný by to měl zvládnout, než žena, která má stále otevřené srdce v propojení se Zemí?

Vždyť muži byli v historii lidstva bojovníky a zabijáky, kteří se od srdce a od Země museli odpojit, aby vůbec přežili. Není divu, že vyplavování mužských zranění někdy působí tak, jako když se přetrhne vodní přehrada.

Ženy, vy máte tu sílu ustát bouřlivé výrony mužského srdce, které tolik touží být zhojeno. Přijmete-li mužskou sílu a odpustíte jí pokřivenou verzi minulosti, kdy síla přecházela v agresivitu a aroganci, pak můžete z mužské síly čerpat životodárnou mízu pro stabilitu svých kořenů.

VAŠE SRDCE UŽ PAK NEBUDE PADAT NA DNO PŘI KAŽDÉM ZÁCHVĚVU VĚTRU, ALE BUDE PEVNĚ A STABILNĚ ZÁŘIT. NE V ÚTRPNÉM ČEKÁNÍ, KDY BOUŘE PŘEJDE. ALE VE VĚDOMÍ, KÝM JSTE.

KDYŽ CÍTÍTE, ŽE JSTE LÁSKA, ZRANĚNÍ DRUHÉHO VÁS NEMŮŽE ZRANIT A STRHNOUT S SEBOU. VY SE STÁVÁTE OPOROU A KOTVOU BEZPEČÍ PRO SEBE, PRO ŽIVOT, PRO PŘEROD MUŽSKÉHO SRDCE DO JEHO BOŽSKÉ ŽENSKÉ SÍLY, KTERÁ ZNOVUZROZUJE JEHO MUŽSKOU SÍLU.

A tak si navzájem pomáháme, aby se zraněné léčitelky stávaly zhojenými šamankami, a zranění léčitelé zhojenými šamany.

Ženy skrze prožívání mužských zranění vnitřně posilují svou duchovní imunitu a rodidla, a muži vnitřně roztávají a otevírají svá srdce skrze bezpodmínečné objetí ženské lásky.

Každý připravený muž a každá připravená žena mají v sobě tu sílu projít touto branou transformace do realizace zdravých, harmonických vztahů Nové Doby. Stačí se otevřít, pochopit smysl toho, co se odehrává, a svézt se na vlně proměny v kontrakcích porodních cest Nového Vědomí-Srdce.

Kéž se tak děje víc a víc, v soucitné síle našeho skutečného Já.
S láskou,

Anthea Réa (Margot Gabrielle) a Rodina Světla

www.anthea.cz


Nejnovější články na našem portálu

duben 24, 2024 160
Po tisíciletí většina kultur považuje dotek za něco přirozeného a léčivého. Prakticky všechny...
duben 21, 2024 252
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 395
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 421
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 342
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2107
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 374
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 451
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1741
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 781
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 808
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3051
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2022378
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515434
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456876
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292898
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282426
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272793
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259362
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 251043
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249545
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242833
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240675
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215157
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206590
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188174
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186475
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184268
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176615
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166700
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163334
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161080
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142734
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128160
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124517
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122477
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...