Ramona Siringlen:  Sdělení milovaným k přelomu reality 2020

Sdělení milovaným.

Milovaní, přicházíme k vám v úctě a respektu s naší energetickou podporou a sdělením v období, které jste dosud mnozí z vás napříč zkušeností vaší duše nikdy neprožili, tedy alespoň ne na této planetě. V čem je to tentokrát jiné? Ukončuje se mnohaletý cyklus, ale rozdíl je v energiích, kterými jste z Vesmíru a zdroje zaplavováni. Zdá se tak obtížné rozlišit, co odkud vzešlo, co je takzvaně špatné a co dobré, kde je začátek toho všeho, co nyní obrací vaši realitu vzhůru nohama. Chápeme. A rozumíme obavám člověka. Je to…. lidské. Jste velice stateční Vy…mistři v tělech, bez ohledu na to, jak se vy sami vnímáte na vaší dosavadní cestě.

Co kdybychom si dovolili vám sdělit, že v konečném důsledku nezáleží, co odkud vzešlo? Jakkoli mohly být původní záměry vzniku čehokoli (situace, bojů, manipulace, virů, krize) jakékoli, není síly, která by se nakonec dokázala ve svém konečném důsledku vymanit z nejvyššího Božského plánu v jeho dokonalosti. Neboť přirozeností vší EXISTENCE je dříve či později obrat a pochopení, umožnění si návratu do světla. Neboť duše a Duch nakonec vzejde vítězně z každé situace. Vše zužitkuje pro svůj růst na cestě do JEDNOTY. A má na to nekonečné množství času, který jak se vám zdá….v této vaší realitě se nedostává.

A právě v jedné z těchto vašich prožívaných realit, nyní již sestupuje do hmoty změna a obrat způsobem, který málokdo z vás předpokládal. V současnosti čelíte situaci ohrožení virem. Chcete znát pravdu, ale na to je třeba toto i jiné skutečnosti nahlédnout v mnoha a mnoha vrstvách. Přesto opakujeme, i když vám to v mnoha situacích z vaší perspektivy právem nepřipadalo, že zde není síla, která by mohla uskutečnit jakýkoli svůj plán, aniž by nakonec neposloužil JEDNOTĚ, kterou však stále mnozí v duálním zvyku nazýváte světlem. Staré jistoty se boří a ti, co dosud spali a zavírali oči, doufají, že vše přejde a život se vrátí zpět tak, jak byli zvyklí. Milovaní, toto je však jen začátek. První jemná vlna dalších událostí v příštích letech. Vaší jedinou „imunitou“ do dalších dní, měsíců a let bude především vaše srdce a vaše osobní vyzařování, vibrace a nastavení na život v Novém paradigma. To obsahuje otevřenost Ducha a Vědomí pro vše nové co přichází a přirozená a láskyplná ochota spolutvořit, podporovat se a plynout společně. Ti, kdo dosud tvořili svou zkušenost a živobytí jen z přiživování se na druhých, energeticky či jinak, aniž by sami cokoli tvořili a přispívali životu, zjistí, že se jim v nově rodící se Zemi stále obtížněji daří.

Vir, který je nyní přítomen mezi vámi a je tak často zmiňován, má své vlastní vědomí a inteligenci. Bez ohledu na to, kdo vše si myslel, že bude mít z jeho agresivní povahy výhody, i tento život se nakonec v nejvyšší úrovni musí řídit zákony Vesmíru. A tím je mimo jiné také to, čemu zde říkáme tanec vibračních nastavení, ale též aktuální plány duší. Jedna věc je tedy, zda vibrujete na vlně bezpodmínečné lásky a života a druhá, jak se rozhodla vaše duše, pokud se jedná o přítomnost v této realitě. Realita zde na zemi povede postupně k zjednodušování, zpomalení, rozvíjení vnímání skrze srdce a zpřítomnění v TADY A TEĎ. Drazí, prosíme vás, rozvíjejte svou lidskost, mějte pochopení pro své blízké, kteří bojují s rozpadem starého světa.

Možná vás překvapí, že někteří z vás již touto virovou zkouškou prošli, aniž to tušili. Bylo to v rámci vlny zvědomnění potřebného a navýšení imunity v době, kdy ještě nebyla šířena informace o jeho přítomnosti. Mnozí lidé ve vaší krajině trpěli již na konci roku 2019 a přelomu nového roku závažnými příznaky, mladí silní lidé prodělali zápaly plic, neobvykle dlouhé průběhy nemoci, těžké dávivé kašle, dušnost a hlenovitost. V některých případech se jednalo i o vytvoření přechodné ochrany jiným příbuzným typem viru, neboť viry jsou bytosti svým vědomím teritoriální povahy. Ano teritoriální, tedy hájí si „své“ území. I vám milovaní, zde opět vyvstává téma nastavení vlastních hranic a ukotvení vnitřní svobody sami v sobě. Vesmír, Zdroj, ale i energie, vlivy, entity vnější nejde v tomto nijak obelhat, protože čistota záměru a naladění je sama o sobě vibrací.

V době a přerodu, který nastává, budou na mnohé vyvíjeny tlaky a to dokonce z takzvaných vlastních řad a zejména pak na bytosti, které již delší čas jsou aktivní v procesu vzestupu a transformace. Bude důležité takzvaně nezradit sám sebe a tím tedy i druhé. Každý kdo si umožní stát klidně sám za sebou a bude v bezpodmínečné lásce sám k sobě a tedy i k druhým lidem v respektu k jejich svobodné vůli a osobním volbám, ať budou jakékoli, přispěje velice sám sobě i lidstvu.

Lidem se budou uvolňovat ještě více emoční zranění a staré záznamy a někteří je budou chtít protočit a vyčistit přes druhé skrze manipulace, citový tlak, kritizování a další způsoby. Pamatujte, je rozdíl být připraven pomoci a vnímat druhé jako sobě rovné bez ohledu na to, čím aktuálně procházejí a čím procházíte vy, ale to neznamená stavět se do podřízeného postavení vysvětlování něčeho, co druhý ze své roviny vědomí a aktuální vibrace zrovna nahlédnout nemůže, podpory druhých na svůj úkor a podobně. Na druhé straně je třeba se vyhnout iluzi duchovní pýchy a vlídně a s pochopením spolupracovat a plynout s druhými tak, jak je v jejich aktuálním chápání světa pro ně srozumitelné. Respektovat Božské načasování každé bytosti.

Milovaní, užívejte každého dne TADY A TEĎ v radosti a v možnostech toho, co máte právě nyní. Prozařte svůj vnitřní vesmír esencí svobody a převzetí svého Božského práva tvořit svou realitu, ať již zde nebo kdekoli jinde, kam vaše duše míří. V JEDNOTĚ Božské existence jste milování bez rozdílu a vaše svoboda zažít si potřebné je tvořena  vašimi volbami.

S láskou a v úctě k vám Akášičtí mistři a Ramona Siringlen.


FB/Cesta s Ramonou

Čtení z Akášických záznamů na dálku, kineziologická poradna, osobní konzultace, transformační sezení a meditace na míru – pozitivní změny ve vašem podvědomí pro šťastnou tvorbu vašeho života.

Youtube - Cesta s Ramonou

Článek je možno libovolně šířit, avšak prosím v nezměněné podobě, s uvedením autora a s aktivním odkazem na webové stránky http://www.cestasramonou.cz. Děkuji.


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 143
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 263
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 377
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1643
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 722
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 734
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 968
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018037
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456760
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292774
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282258
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272733
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250763
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249281
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242770
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215087
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188040
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186448
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176584
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...