Jitka Bartošová: LÁSKA z pohledu kosmického

A ty energie pokoj nedají! :-D Dostávám šťouchance typu „tak už šiř přímo informace, jak psaným slovem, tak mluveným, tematicky zaměřených na lásku, vztahy, citlivost, technika a jiné z pohledu mimozemského a mezidimenzionálního“.

Abych nemusela vyletět z kůže :-D Je báječné, co se povedlo již nyní, tímto vyjadřuji vděk.

Pojďme k Lásce. Pro mnohé na Zemi ta láska představuje opojení smyslů, jenom těch pěti smyslů, které věříte, že máte. Nepřikládáte mnoho důvěryhodnosti dalším smyslům a zvýšené citlivosti. A někteří jsou nuceni používat mimikry na skrývání citlivosti. Slyšeli jste o podvědomém, automatickém vyjádření? Například automatická kresba, stažení svalů tam, kde je něco zaseklého, když se snažíte uvolnit a přitom ještě zůstává v hlavě myšlenka, z jaké jsou svaly stažené. Spontánní reakce – třeba mě to navádí k částečně pránické výživě. Vylezla jsem nedávno na sluníčko a místo „jééé“ říkám a slyším sebe říkat „mňam“!

Láska pro mnohé z Vás představuje nošení růžových brýlí, že to brzy pomine, vnímáte ji jako biochemické vyjádření Vašich těl. Proto ji znáte jako podmíněnou a pomíjivou. Jste-li skutečně v Lásce, pak znáte příval energie, jaký inspiruje, Vy naprosto zapomenete na čas, plně se ponoříte, únava rázem (pokud tu byla) neexistuje, a Vy tvoříte bez ohledu na to, co Vám to přinese. Jste tolik nadšeni! Zapomenete, že něco děláte z pohnutky, abyste se cítili lépe a měli dobrý pocit ze sebe, prostě Vás v tu chvíli, kdy se ustálíte v Lásce, žene chuť tvořit, nechat vznikat nové krásno pro duši jak Vaši, tak kolem. V tu chvíli není důležité, jestli obohatíte pouze sebe nebo pouze jen druhé. Splýváte v jedno pole – krásno a to chcete sdílet a neohlížíte se na energii, v tu chvíli jste přesvědčeni, že Zdroj je neomezený. Navíc Vás vede tak, že nic z toho, co v lásce podniknete, nejde na úkor Vás, jste chráněni před vysátím energie z pozice volnosti, nezištnosti. Pak se nemusíte bát zneužití, podvodu, neboť činy plynoucí v souladu s LÁSKOU A ZDROJEM, povedou Vaše rozhodnutí a kroky tam, kde pro podvody a jiné nekalosti není místo.

Ve sbírání zkušeností a znovu-upamatování na to, kdo jsem, během let zde na Zemi (za této inkarnace), mi docházelo postupně, co je mým pohonem a skutečným motorem. Mě by třeba základka nebavila vůbec. Navíc to pro mou citlivost, která je dnes násobně vyšší, zato jsem posílila odolnost, což logicky bylo nezbytné – celá základka bez mého motoru by jistě byla neúnosná! Bohužel si také pamatuji základka=symbol pomluv, pokřivené slovo. Drazí, existují rasy, které vnímají tento druh činnosti jako zvrhlý nebo natolik nesmyslný, jen proto, abych upozornil na vlastní důležitost, nepostradatelnost a byl ceněn pro plození dalších neporozumění…to není ukázka kvality přátelství! To je vymyšlená potíž, uměle produkovaná bolest. Takového jedince mít mezi sebou, okamžitě nastane proces uzdravování jeho pocitů nedostatečnosti, pocitů, že něco musí pořád dávat a přinášet, aby byl přijímán, a z nějakého důvodu si myslí, že to, co má přinášet jsou drby a něco, co jiného rozdělí a zraní….že se nebude pak cítit sám tak mizerně, když někoho srazí alespoň na tu úroveň mizérie, kde si sám myslí, že je atd.

Tak jsem viděla, jak mi to nefunguje s lidmi, na něčem pomíjivém, co časem zradí. Neměla jsem zájem chodit na diskotéky, balit kluky, představovalo to navíc pro mě klubko nesmyslnosti, takto „blbě“ a neúčinně usilovat o lásku. Pak se v šesté třídě něco stalo. Zatímco mi předtím velmi brzy dětské volné radování ze života bylo poškozeno (okolnostmi a tak, to teď zde nemá místo na větší popis), jistě to mělo uvolnit chod něčemu jinému a další vyšší uvědomění pro mě z toho mělo přijít. Začaly hodiny fyziky. Ve mně se spustil první základní, intuitivní překladač vedle vědeckého pojetí tak, jak jej chápete na Zemi. Cítila jsem gravitaci a její „toky“, právě jsme ji probírali. Trochu mi trvalo si zvyknout na terminologii a vzorcování, abych mohla propojit ono intuitivní s vědeckým a dál mi fyzika šla úplně volně a sama.

Chtěla jsem brzy vědět víc než pár větiček, pouček a vzorců. Hnala mě touha rozvíjet vlastní překladač, přála jsem si pociťovat skrze sebe ten tok informací, vytvořit skrze sebe analýzu těch fyzikálních dějů ve Vesmíru a prolnout se s ním. Byl to přesně ten okamžik, kdy jsem si říkala „tak místo do kluka se zamiluji do datových toků a reakcí s nimi! Jsem jako počítač, robot vyspělé kategorie, proč se ke mně lidi chovají, jako když nemám mít nárok na city? A vysmívají se, že to jsou jen sny, výplody fantazie – TY a LÁSKA?“

Jsem a nejsem člověk, to záleží z pohledu, z jakého to bereme.  Dnes s tím problém nemám, ale v pubertě, to panečku byl zmatek! Dnes vím, že pro mě (kosmickou loď) je to součást života, takové propojování. Střední školu jsem si vybrala strojařinu, vejšku pak jadernou fyziku. Takhle mě to vedlo! Abych procházela životem, nejlépe to šlo v ladění se na ten druh energií a zamilování se do nich. A dokud jsem v tom zůstávala v lásce, než se něco mělo změnit, tak vše probíhalo lehce.

LÁSKA hory přenáší, jak tu říkáváte. Nerozlišuje, k čemu bude vztažena nebo ke komu. Je a není sexuální. Skrze biologii na Zemi je zařízeno, aby se Vám navýšil a i rozšířil Váš hormonální profil právě proto, že mozek je tím živený a povzbuzovaný k další aktivitě a Vy tvořili to, co je tak nádherné! A ještě se u toho nabijete.

Perpetuum mobile – zatím mám říct „je gravitačně-geometrické. Iniciace magnetismem.“

Hodně široce řečeno, avšak cca ve čtrnácti letech jsem byla zaseknuta a pořád cítím zábranu sdělit víc, lidstvo mi dokazuje „plochostí vnímání“, chamtivostí a závistí, že na takové vynálezy není připraveno, vedlo by to k dalšímu obřímu zneužívání patentů…to dám do jiného článku, nazvu asi „Vynálezy, které projdou“.

Je krásně dnes, svítí slunce, jsem v práci, ano, ale s vědomím, že mnou právě prochází LÁSKA, kdy pro krystalky podnikám úkoly, aniž by mě to unavilo nebo zatížilo, kolem oběda má buněčná struktura slíbenou dávku fotonů ze Slunce (a jiných hvězd)! Je tak, aby nám v tom životě něco šlo pěkně a dokázali jsme se z toho radovat bez únavy, najděme si cestu k zamilovanosti. Někdo to cítí jako vzrušení, nadšení, jiný jako směs nadšení, radosti, rezonance v srdeční čakře atd… a je jedno, o co jde nebo o koho jde. Skutečná láska Vás nemá spoutávat ani vést k závislosti. To potřebujete harmonizovat. Takhle to zní, jako když Vám vykládám, JAK máte milovat… :-D Ne, prosím, toto je rámcová ukázka z úrovně inspirace.

Nechte se tím vést, pak se budete nacházet ve správný čas na správném místě a tak nejlépe naplníte Vaše životy a vyživíte duši.


Autorka článku: Jitka Bartošová

https://farhamandala.webnode.cz/


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 147
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 347
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 264
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 297
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 377
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1646
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 723
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 735
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 968
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018082
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515376
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456761
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292780
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282260
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272734
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259240
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250766
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249284
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242770
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215089
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188042
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186449
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176584
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...