Soňa Sofi: Rodičovství podle čísel

Živlem znamení Panny je země, zde znamená stabilitu, která je spojena s inteligencí planety Merkur. Je to znamení metodické se smyslem pro detail. Období Měsíce v Panně je charakteristické problémy se zdravím a zodpovědností. Všichni mají potřebu uklízet, rovnat a zavádět systémy. Klíčové slovo je „služba", klíčová myšlenka „analyzuji".

Znamení Panny vládne Merkur - planeta intelektu a komunikace. Proto jsou dny, kdy je Luna v Panně, vhodné pro intelektuální práci, především takovou, kde je třeba analýzy a logického pohledu. Lidé jsou při této fázi kritičtější a zaměřeni více na detaily. Je to ideální doba pro studium a zařizování praktických záležitostí. Tato konstelace v nás vzbuzuje potřebu řešit problémy, třídit, rovnat a také pomáhat druhým. Zaměřte se na své zdraví. Vhodná doba pro změnu životního stylu. Přesazujte pokojové a balkonové květiny a rostliny.

Lidé narození v Panně jsou chytří, tiší a praktičtí. Než něco udělají, dobře si to rozmyslí. Panny si vše umí dobře zorganizovat. Jejich stinnou stránkou je však sklon k egoismu. Mají výborný pozorovací talent, typickou vlastností je pečlivost, metodika a systém, ovšem se sklonem k pedantství. Panny nesnášejí nepořádek. Při týmové práci nebývají Panny příliš oblíbené, protože ke všemu mají spoustu kritických připomínek. Jejich kritika může být až destruktivní. Samy však kritiku nesnesou, snadno se urazí a je pak jen velmi těžké si jim zavděčit. Umí rozlišovat, jsou přísní, nesmírně čistí a upravení. Jsou taktní a diplomatičtí, takže se z nich stávají výborní vyjednavači. Panny mají sklony k nervozitě a přecitlivělosti, protože si nevěří. Skvěle dovedou pracovat se slovy. Lunu v tomto znamení mívají často spisovatelé. Měly by se vyvarovat nadměrné kritičnosti a odsuzování. Jejich vysoká úroveň a očekávání mohou v druhých vzbudit pocity méněcennosti a trapnosti. Díky metodickému přístupu bývají velice často úspěšné. Mají smysl pro detail, takže jejich domovy jsou bezchybné, kanceláře upořádané, všechny plány pečlivě vypracované. Chyby neodpouštějí. Tato upjatost je někdy může omezovat, ale s troškou pružnosti a přizpůsobivosti by byla výhodou. Jako partneři jsou spolehliví a věrní, dovedou zacházet s penězi a dobře je investovat. Jejich přístup k partnerství je naprosto korektní a o vše velmi prakticky pečují. Na druhé straně může chorobná pořádkumilovnost vyvolávat napětí v rodině. Rodiče s Lunou v Panně by se měli dokázat uvolnit a dovolit dětem, aby si alespoň chvilku zadováděly.

Pokud je Luna v Panně, očekávejme výkonné a praktické období. Teď nastane čas započat práci, která má k něčemu vést. Je to i vhodné období na úklid v duši, těle i okolo sebe. Moc se nepohrneme do společnosti a raději budeme trávit čas doma. S Lunou v Panně je možné přicházet s praktickými, třeba i omezujícími nápady a řešeními, protože je zde velká pravděpodobnost, že pokud budou naše plány rozumné, pak budou mít též šanci na přijetí. Je to i vhodný čas na zbavování se různých zlozvyků, zkostnatělých vzorců a špatných schémat myšlení.

Novoluní v Panně připomíná, že je třeba se vyhnout nadměrné kritičnosti, že je třeba začít si více věřit.

Úplněk v Panně vyvolává neklid a silné psychické vlivy.

ENERGIE PANNY

Zdraví a zdravý způsob života

Energiím Panny vládne Merkur. Merkur dává těmto zrozencům schopnost komunikovat o tématech, která jsou jim přiřazená. Panny se rodí s léčitelskými schopnostmi. Dispozice k těmto oblastem mají skoro všechny Panny a je pouze na nich samotných, zda toho využijí či nikoliv. Lidé, kteří mají zvýrazněny energie Panny ve svém nativním horoskopu, se začnou zdravotním stavem zabývat buď pracovně, nebo si najdou zajímavého koníčka, anebo se z nich stávají lidé, kteří neustále hlídají svůj zdravotní stav. Špatně zvládnuté energie Panny mohou vést až k tomu, že se z lidí stávají hypochondři. U některých lidí se nezvládnuté energie naopak projeví tím, že se kolem nich vyskytují nemocní lidé. Lidé, kteří mají dobře zvládnuté energie Panny, se zajímají o to, jak zdravě žít, o skladbu jídelníčku anebo o nějakou formu léčení. Při novoluní anebo úplňku ve znamení Panny jsou vhodné rituály na zdraví. Zdraví bychom si měli všichni hlídat a předcházet tak stresovým situacím, protože naše fyzické zdraví souvisí s naší psychikou a kdykoliv řešíme nějaký životní problém, strachy, vztahové věci, finanční nerovnováhu, prostě cokoli, vždy se to dříve, či později promítne na našem zdraví. Je jen na nás samotných, jak dokážeme těmto negativním náladám podléhat anebo se necháme srazit na kolena. S tím také souvisí pozitivní myšlení, dobrá nálada a pevná víra ve své schopnosti
Energie Panny působí často tak, že lidé mají tendence všechno dramatizovat. A tak se stává, že ten, kdo nemá dobře zvládnuty energie Panny, brzdí sám sebe ve svém vývoji, často ale brzdí i lidi, kteří žijí v jeho okolí, což dříve, či později přináší problémy ve vztazích. Panny si musí dávat pozor na to, aby nedusily osobnosti jiných lidí, kteří vedle nich žijí. Lidé, kteří mají zvýrazněné osobnosti Panny, jsou často neúprosnými kritiky. Na sobě toho moc nevidí, ale na ostatních vidí téměř vše. A tak se stává, že kritizují a nadávají na všechno kolem sebe. Jejich okolí to vnímá ovšem velmi těžce, povětšinou poté na řadu přicházejí spory. Panny tím, že se na svět dívají kritickým okem, zamořují samozřejmě i své nitro. Lidé, kteří chtějí mít dobře zvládnuty energie Panny, by se měli dívat na svět okem estéta a člověka, který oceňuje všudypřítomnou krásu kolem nás. Navíc Panny kritizují často své okolí proto, že sami sobě nevěří, nebo nevěří tomu, že může být lépe. A i když jsou velmi schopní, nedosahují vedoucích pozic, protože si nevěří, že by to zvládli. Nepodaří se jim vyniknout a stát v čele, i když na to mají. Ten, kdo nemá zvládnuté energie Panny, si nevěří, má snížené sebevědomí a ať si to uvědomuje nebo ne, tento postoj ho brzdí ve vývoji. Člověk, který je někým nebo něčím brzděn a nemá volnou cestu k tomu, aby se rozvíjel, aby si plnil to, po čem touží, se pak stává nespokojeným. Proto vnímejte sami sebe jako schopného a důvěryhodného jedince a vaše okolí vám to dá za nějaký čas jasně najevo.

Dobré hospodaření, šetření, praktičnost

Panny jsou dobrými hospodáři, ale často kolem sebe nechávají i věci, které už dávno dosloužily, protože je neumí vyhodit, a tím mohou ostatním lidem lézt na nervy. Ve dnech, kdy je novoluní, nebo úplněk v Panně se můžete nejen zamyslet sami nad sebou, jak zvládáte energie Panny, ale udělat si rituál na dobré životní hospodaření, zdraví, zdravý domov, prevenci proti nemocem.

Kontrola a práce s financemi

Mít správně zvládnuté energie Panny značí pro nás pro všechny – být dobrými hospodáři a nevydávat peníze ledabyle na cokoliv a naopak mít je pod kontrolou, umět je správně a bezpečně zhodnotit. Pokud to nezvládáme, pak můžeme být nespokojeni a nadáváme na všechny a na všechno, jen nehledáme pravou příčinu u sebe. Proto se v období úplňku a novoluní v Panně zamyslete se nad tím, zda umíte dobře pracovat s financemi a zda máte v pořádku své papíry ohledně smluv a financí zkontrolujte si své finance. Když je novoluní, nebo úplněk ve znamení Panny, tak se výborně řeší záležitosti kolem financí a veškerých investic.

Rituály a zaříkávání na řešení problémů, nalezení informací, věcí nebo lidí. Zaříkávání důležitých rozhodnutí, udržení přesnosti ve výzkumu, dosažení dobrých výsledků u zkoušek, omezení chyb, sebeanalýza pro svůj osobní růst, odhalené mylné diagnózy. Zaříkávadla na zlepšení techniky rituálu a vyslovování zaříkávadel. Porozumění výhod techniky nebo nalezení osoby, která může pomoci v dosažení jistého cíle.

Zdraví pod vlivem energie Panny

Každý člověk by se měl aktivně věnovat svému zdravotnímu stavu. A když jsou dny ve znamení Panny, platí to dvojnásob. V těchto dnech je vhodné udělat si prostor pro pořádek a hygienu. Doma i v těle vše pročistit. Důležité v těchto dnech, je také přemýšlet o potravinách, které konzumujeme, zda jsou vhodné pro vaše zdraví a obsahují dostatek vitamínů, minerálů, stopových prvků a ostatních důležitých látek. V těchto dnech je potřeba dbát nejen na svůj žaludek, ale také na slinivku, střeva a vlastně na veškeré funkce, které se týkají trávení. Navíc jsou to dny, ve kterých je potřeba zvednout si své sebevědomí a naplánovat si to tak, aby člověk žil a měl pocit dostatku. Jestliže některá z těchto oblastí nefunguje tak, jak má, mohou se projevit problémy kolem trávení. Je potřeba myslet pozitivně, chodit na procházky, nejlépe do přírody. Každé ráno vypijte sklenici vlažné vody. V těchto dnech pijte čaj z meduňky. Cvičte břišní cviky. Uvolněte trávení.



Více zde: http://m.vestirna-u-sonjy.cz/luna-v-jednotlivych-znamenich-zverokruhu/luna-v-panne/

Živlem znamení Panny je země, zde znamená stabilitu, která je spojena s inteligencí planety Merkur. Je to znamení metodické se smyslem pro detail. Období Měsíce v Panně je charakteristické problémy se zdravím a zodpovědností. Všichni mají potřebu uklízet, rovnat a zavádět systémy. Klíčové slovo je „služba", klíčová myšlenka „analyzuji".

Znamení Panny vládne Merkur - planeta intelektu a komunikace. Proto jsou dny, kdy je Luna v Panně, vhodné pro intelektuální práci, především takovou, kde je třeba analýzy a logického pohledu. Lidé jsou při této fázi kritičtější a zaměřeni více na detaily. Je to ideální doba pro studium a zařizování praktických záležitostí. Tato konstelace v nás vzbuzuje potřebu řešit problémy, třídit, rovnat a také pomáhat druhým. Zaměřte se na své zdraví. Vhodná doba pro změnu životního stylu. Přesazujte pokojové a balkonové květiny a rostliny.

Lidé narození v Panně jsou chytří, tiší a praktičtí. Než něco udělají, dobře si to rozmyslí. Panny si vše umí dobře zorganizovat. Jejich stinnou stránkou je však sklon k egoismu. Mají výborný pozorovací talent, typickou vlastností je pečlivost, metodika a systém, ovšem se sklonem k pedantství. Panny nesnášejí nepořádek. Při týmové práci nebývají Panny příliš oblíbené, protože ke všemu mají spoustu kritických připomínek. Jejich kritika může být až destruktivní. Samy však kritiku nesnesou, snadno se urazí a je pak jen velmi těžké si jim zavděčit. Umí rozlišovat, jsou přísní, nesmírně čistí a upravení. Jsou taktní a diplomatičtí, takže se z nich stávají výborní vyjednavači. Panny mají sklony k nervozitě a přecitlivělosti, protože si nevěří. Skvěle dovedou pracovat se slovy. Lunu v tomto znamení mívají často spisovatelé. Měly by se vyvarovat nadměrné kritičnosti a odsuzování. Jejich vysoká úroveň a očekávání mohou v druhých vzbudit pocity méněcennosti a trapnosti. Díky metodickému přístupu bývají velice často úspěšné. Mají smysl pro detail, takže jejich domovy jsou bezchybné, kanceláře upořádané, všechny plány pečlivě vypracované. Chyby neodpouštějí. Tato upjatost je někdy může omezovat, ale s troškou pružnosti a přizpůsobivosti by byla výhodou. Jako partneři jsou spolehliví a věrní, dovedou zacházet s penězi a dobře je investovat. Jejich přístup k partnerství je naprosto korektní a o vše velmi prakticky pečují. Na druhé straně může chorobná pořádkumilovnost vyvolávat napětí v rodině. Rodiče s Lunou v Panně by se měli dokázat uvolnit a dovolit dětem, aby si alespoň chvilku zadováděly.

Pokud je Luna v Panně, očekávejme výkonné a praktické období. Teď nastane čas započat práci, která má k něčemu vést. Je to i vhodné období na úklid v duši, těle i okolo sebe. Moc se nepohrneme do společnosti a raději budeme trávit čas doma. S Lunou v Panně je možné přicházet s praktickými, třeba i omezujícími nápady a řešeními, protože je zde velká pravděpodobnost, že pokud budou naše plány rozumné, pak budou mít též šanci na přijetí. Je to i vhodný čas na zbavování se různých zlozvyků, zkostnatělých vzorců a špatných schémat myšlení.

Novoluní v Panně připomíná, že je třeba se vyhnout nadměrné kritičnosti, že je třeba začít si více věřit.

Úplněk v Panně vyvolává neklid a silné psychické vlivy.

ENERGIE PANNY

Zdraví a zdravý způsob života

Energiím Panny vládne Merkur. Merkur dává těmto zrozencům schopnost komunikovat o tématech, která jsou jim přiřazená. Panny se rodí s léčitelskými schopnostmi. Dispozice k těmto oblastem mají skoro všechny Panny a je pouze na nich samotných, zda toho využijí či nikoliv. Lidé, kteří mají zvýrazněny energie Panny ve svém nativním horoskopu, se začnou zdravotním stavem zabývat buď pracovně, nebo si najdou zajímavého koníčka, anebo se z nich stávají lidé, kteří neustále hlídají svůj zdravotní stav. Špatně zvládnuté energie Panny mohou vést až k tomu, že se z lidí stávají hypochondři. U některých lidí se nezvládnuté energie naopak projeví tím, že se kolem nich vyskytují nemocní lidé. Lidé, kteří mají dobře zvládnuté energie Panny, se zajímají o to, jak zdravě žít, o skladbu jídelníčku anebo o nějakou formu léčení. Při novoluní anebo úplňku ve znamení Panny jsou vhodné rituály na zdraví. Zdraví bychom si měli všichni hlídat a předcházet tak stresovým situacím, protože naše fyzické zdraví souvisí s naší psychikou a kdykoliv řešíme nějaký životní problém, strachy, vztahové věci, finanční nerovnováhu, prostě cokoli, vždy se to dříve, či později promítne na našem zdraví. Je jen na nás samotných, jak dokážeme těmto negativním náladám podléhat anebo se necháme srazit na kolena. S tím také souvisí pozitivní myšlení, dobrá nálada a pevná víra ve své schopnosti
Energie Panny působí často tak, že lidé mají tendence všechno dramatizovat. A tak se stává, že ten, kdo nemá dobře zvládnuty energie Panny, brzdí sám sebe ve svém vývoji, často ale brzdí i lidi, kteří žijí v jeho okolí, což dříve, či později přináší problémy ve vztazích. Panny si musí dávat pozor na to, aby nedusily osobnosti jiných lidí, kteří vedle nich žijí. Lidé, kteří mají zvýrazněné osobnosti Panny, jsou často neúprosnými kritiky. Na sobě toho moc nevidí, ale na ostatních vidí téměř vše. A tak se stává, že kritizují a nadávají na všechno kolem sebe. Jejich okolí to vnímá ovšem velmi těžce, povětšinou poté na řadu přicházejí spory. Panny tím, že se na svět dívají kritickým okem, zamořují samozřejmě i své nitro. Lidé, kteří chtějí mít dobře zvládnuty energie Panny, by se měli dívat na svět okem estéta a člověka, který oceňuje všudypřítomnou krásu kolem nás. Navíc Panny kritizují často své okolí proto, že sami sobě nevěří, nebo nevěří tomu, že může být lépe. A i když jsou velmi schopní, nedosahují vedoucích pozic, protože si nevěří, že by to zvládli. Nepodaří se jim vyniknout a stát v čele, i když na to mají. Ten, kdo nemá zvládnuté energie Panny, si nevěří, má snížené sebevědomí a ať si to uvědomuje nebo ne, tento postoj ho brzdí ve vývoji. Člověk, který je někým nebo něčím brzděn a nemá volnou cestu k tomu, aby se rozvíjel, aby si plnil to, po čem touží, se pak stává nespokojeným. Proto vnímejte sami sebe jako schopného a důvěryhodného jedince a vaše okolí vám to dá za nějaký čas jasně najevo.

Dobré hospodaření, šetření, praktičnost

Panny jsou dobrými hospodáři, ale často kolem sebe nechávají i věci, které už dávno dosloužily, protože je neumí vyhodit, a tím mohou ostatním lidem lézt na nervy. Ve dnech, kdy je novoluní, nebo úplněk v Panně se můžete nejen zamyslet sami nad sebou, jak zvládáte energie Panny, ale udělat si rituál na dobré životní hospodaření, zdraví, zdravý domov, prevenci proti nemocem.

Kontrola a práce s financemi

Mít správně zvládnuté energie Panny značí pro nás pro všechny – být dobrými hospodáři a nevydávat peníze ledabyle na cokoliv a naopak mít je pod kontrolou, umět je správně a bezpečně zhodnotit. Pokud to nezvládáme, pak můžeme být nespokojeni a nadáváme na všechny a na všechno, jen nehledáme pravou příčinu u sebe. Proto se v období úplňku a novoluní v Panně zamyslete se nad tím, zda umíte dobře pracovat s financemi a zda máte v pořádku své papíry ohledně smluv a financí zkontrolujte si své finance. Když je novoluní, nebo úplněk ve znamení Panny, tak se výborně řeší záležitosti kolem financí a veškerých investic.

Rituály a zaříkávání na řešení problémů, nalezení informací, věcí nebo lidí. Zaříkávání důležitých rozhodnutí, udržení přesnosti ve výzkumu, dosažení dobrých výsledků u zkoušek, omezení chyb, sebeanalýza pro svůj osobní růst, odhalené mylné diagnózy. Zaříkávadla na zlepšení techniky rituálu a vyslovování zaříkávadel. Porozumění výhod techniky nebo nalezení osoby, která může pomoci v dosažení jistého cíle.

Zdraví pod vlivem energie Panny

Každý člověk by se měl aktivně věnovat svému zdravotnímu stavu. A když jsou dny ve znamení Panny, platí to dvojnásob. V těchto dnech je vhodné udělat si prostor pro pořádek a hygienu. Doma i v těle vše pročistit. Důležité v těchto dnech, je také přemýšlet o potravinách, které konzumujeme, zda jsou vhodné pro vaše zdraví a obsahují dostatek vitamínů, minerálů, stopových prvků a ostatních důležitých látek. V těchto dnech je potřeba dbát nejen na svůj žaludek, ale také na slinivku, střeva a vlastně na veškeré funkce, které se týkají trávení. Navíc jsou to dny, ve kterých je potřeba zvednout si své sebevědomí a naplánovat si to tak, aby člověk žil a měl pocit dostatku. Jestliže některá z těchto oblastí nefunguje tak, jak má, mohou se projevit problémy kolem trávení. Je potřeba myslet pozitivně, chodit na procházky, nejlépe do přírody. Každé ráno vypijte sklenici vlažné vody. V těchto dnech pijte čaj z meduňky. Cvičte břišní cviky. Uvolněte trávení.



Více zde: http://m.vestirna-u-sonjy.cz/luna-v-jednotlivych-znamenich-zverokruhu/luna-v-panne/

Živlem znamení Panny je země, zde znamená stabilitu, která je spojena s inteligencí planety Merkur. Je to znamení metodické se smyslem pro detail. Období Měsíce v Panně je charakteristické problémy se zdravím a zodpovědností. Všichni mají potřebu uklízet, rovnat a zavádět systémy. Klíčové slovo je „služba", klíčová myšlenka „analyzuji".

Znamení Panny vládne Merkur - planeta intelektu a komunikace. Proto jsou dny, kdy je Luna v Panně, vhodné pro intelektuální práci, především takovou, kde je třeba analýzy a logického pohledu. Lidé jsou při této fázi kritičtější a zaměřeni více na detaily. Je to ideální doba pro studium a zařizování praktických záležitostí. Tato konstelace v nás vzbuzuje potřebu řešit problémy, třídit, rovnat a také pomáhat druhým. Zaměřte se na své zdraví. Vhodná doba pro změnu životního stylu. Přesazujte pokojové a balkonové květiny a rostliny.

Lidé narození v Panně jsou chytří, tiší a praktičtí. Než něco udělají, dobře si to rozmyslí. Panny si vše umí dobře zorganizovat. Jejich stinnou stránkou je však sklon k egoismu. Mají výborný pozorovací talent, typickou vlastností je pečlivost, metodika a systém, ovšem se sklonem k pedantství. Panny nesnášejí nepořádek. Při týmové práci nebývají Panny příliš oblíbené, protože ke všemu mají spoustu kritických připomínek. Jejich kritika může být až destruktivní. Samy však kritiku nesnesou, snadno se urazí a je pak jen velmi těžké si jim zavděčit. Umí rozlišovat, jsou přísní, nesmírně čistí a upravení. Jsou taktní a diplomatičtí, takže se z nich stávají výborní vyjednavači. Panny mají sklony k nervozitě a přecitlivělosti, protože si nevěří. Skvěle dovedou pracovat se slovy. Lunu v tomto znamení mívají často spisovatelé. Měly by se vyvarovat nadměrné kritičnosti a odsuzování. Jejich vysoká úroveň a očekávání mohou v druhých vzbudit pocity méněcennosti a trapnosti. Díky metodickému přístupu bývají velice často úspěšné. Mají smysl pro detail, takže jejich domovy jsou bezchybné, kanceláře upořádané, všechny plány pečlivě vypracované. Chyby neodpouštějí. Tato upjatost je někdy může omezovat, ale s troškou pružnosti a přizpůsobivosti by byla výhodou. Jako partneři jsou spolehliví a věrní, dovedou zacházet s penězi a dobře je investovat. Jejich přístup k partnerství je naprosto korektní a o vše velmi prakticky pečují. Na druhé straně může chorobná pořádkumilovnost vyvolávat napětí v rodině. Rodiče s Lunou v Panně by se měli dokázat uvolnit a dovolit dětem, aby si alespoň chvilku zadováděly.

Pokud je Luna v Panně, očekávejme výkonné a praktické období. Teď nastane čas započat práci, která má k něčemu vést. Je to i vhodné období na úklid v duši, těle i okolo sebe. Moc se nepohrneme do společnosti a raději budeme trávit čas doma. S Lunou v Panně je možné přicházet s praktickými, třeba i omezujícími nápady a řešeními, protože je zde velká pravděpodobnost, že pokud budou naše plány rozumné, pak budou mít též šanci na přijetí. Je to i vhodný čas na zbavování se různých zlozvyků, zkostnatělých vzorců a špatných schémat myšlení.

Novoluní v Panně připomíná, že je třeba se vyhnout nadměrné kritičnosti, že je třeba začít si více věřit.

Úplněk v Panně vyvolává neklid a silné psychické vlivy.

ENERGIE PANNY

Zdraví a zdravý způsob života

Energiím Panny vládne Merkur. Merkur dává těmto zrozencům schopnost komunikovat o tématech, která jsou jim přiřazená. Panny se rodí s léčitelskými schopnostmi. Dispozice k těmto oblastem mají skoro všechny Panny a je pouze na nich samotných, zda toho využijí či nikoliv. Lidé, kteří mají zvýrazněny energie Panny ve svém nativním horoskopu, se začnou zdravotním stavem zabývat buď pracovně, nebo si najdou zajímavého koníčka, anebo se z nich stávají lidé, kteří neustále hlídají svůj zdravotní stav. Špatně zvládnuté energie Panny mohou vést až k tomu, že se z lidí stávají hypochondři. U některých lidí se nezvládnuté energie naopak projeví tím, že se kolem nich vyskytují nemocní lidé. Lidé, kteří mají dobře zvládnuté energie Panny, se zajímají o to, jak zdravě žít, o skladbu jídelníčku anebo o nějakou formu léčení. Při novoluní anebo úplňku ve znamení Panny jsou vhodné rituály na zdraví. Zdraví bychom si měli všichni hlídat a předcházet tak stresovým situacím, protože naše fyzické zdraví souvisí s naší psychikou a kdykoliv řešíme nějaký životní problém, strachy, vztahové věci, finanční nerovnováhu, prostě cokoli, vždy se to dříve, či později promítne na našem zdraví. Je jen na nás samotných, jak dokážeme těmto negativním náladám podléhat anebo se necháme srazit na kolena. S tím také souvisí pozitivní myšlení, dobrá nálada a pevná víra ve své schopnosti
Energie Panny působí často tak, že lidé mají tendence všechno dramatizovat. A tak se stává, že ten, kdo nemá dobře zvládnuty energie Panny, brzdí sám sebe ve svém vývoji, často ale brzdí i lidi, kteří žijí v jeho okolí, což dříve, či později přináší problémy ve vztazích. Panny si musí dávat pozor na to, aby nedusily osobnosti jiných lidí, kteří vedle nich žijí. Lidé, kteří mají zvýrazněné osobnosti Panny, jsou často neúprosnými kritiky. Na sobě toho moc nevidí, ale na ostatních vidí téměř vše. A tak se stává, že kritizují a nadávají na všechno kolem sebe. Jejich okolí to vnímá ovšem velmi těžce, povětšinou poté na řadu přicházejí spory. Panny tím, že se na svět dívají kritickým okem, zamořují samozřejmě i své nitro. Lidé, kteří chtějí mít dobře zvládnuty energie Panny, by se měli dívat na svět okem estéta a člověka, který oceňuje všudypřítomnou krásu kolem nás. Navíc Panny kritizují často své okolí proto, že sami sobě nevěří, nebo nevěří tomu, že může být lépe. A i když jsou velmi schopní, nedosahují vedoucích pozic, protože si nevěří, že by to zvládli. Nepodaří se jim vyniknout a stát v čele, i když na to mají. Ten, kdo nemá zvládnuté energie Panny, si nevěří, má snížené sebevědomí a ať si to uvědomuje nebo ne, tento postoj ho brzdí ve vývoji. Člověk, který je někým nebo něčím brzděn a nemá volnou cestu k tomu, aby se rozvíjel, aby si plnil to, po čem touží, se pak stává nespokojeným. Proto vnímejte sami sebe jako schopného a důvěryhodného jedince a vaše okolí vám to dá za nějaký čas jasně najevo.

Dobré hospodaření, šetření, praktičnost

Panny jsou dobrými hospodáři, ale často kolem sebe nechávají i věci, které už dávno dosloužily, protože je neumí vyhodit, a tím mohou ostatním lidem lézt na nervy. Ve dnech, kdy je novoluní, nebo úplněk v Panně se můžete nejen zamyslet sami nad sebou, jak zvládáte energie Panny, ale udělat si rituál na dobré životní hospodaření, zdraví, zdravý domov, prevenci proti nemocem.

Kontrola a práce s financemi

Mít správně zvládnuté energie Panny značí pro nás pro všechny – být dobrými hospodáři a nevydávat peníze ledabyle na cokoliv a naopak mít je pod kontrolou, umět je správně a bezpečně zhodnotit. Pokud to nezvládáme, pak můžeme být nespokojeni a nadáváme na všechny a na všechno, jen nehledáme pravou příčinu u sebe. Proto se v období úplňku a novoluní v Panně zamyslete se nad tím, zda umíte dobře pracovat s financemi a zda máte v pořádku své papíry ohledně smluv a financí zkontrolujte si své finance. Když je novoluní, nebo úplněk ve znamení Panny, tak se výborně řeší záležitosti kolem financí a veškerých investic.

Rituály a zaříkávání na řešení problémů, nalezení informací, věcí nebo lidí. Zaříkávání důležitých rozhodnutí, udržení přesnosti ve výzkumu, dosažení dobrých výsledků u zkoušek, omezení chyb, sebeanalýza pro svůj osobní růst, odhalené mylné diagnózy. Zaříkávadla na zlepšení techniky rituálu a vyslovování zaříkávadel. Porozumění výhod techniky nebo nalezení osoby, která může pomoci v dosažení jistého cíle.

Zdraví pod vlivem energie Panny

Každý člověk by se měl aktivně věnovat svému zdravotnímu stavu. A když jsou dny ve znamení Panny, platí to dvojnásob. V těchto dnech je vhodné udělat si prostor pro pořádek a hygienu. Doma i v těle vše pročistit. Důležité v těchto dnech, je také přemýšlet o potravinách, které konzumujeme, zda jsou vhodné pro vaše zdraví a obsahují dostatek vitamínů, minerálů, stopových prvků a ostatních důležitých látek. V těchto dnech je potřeba dbát nejen na svůj žaludek, ale také na slinivku, střeva a vlastně na veškeré funkce, které se týkají trávení. Navíc jsou to dny, ve kterých je potřeba zvednout si své sebevědomí a naplánovat si to tak, aby člověk žil a měl pocit dostatku. Jestliže některá z těchto oblastí nefunguje tak, jak má, mohou se projevit problémy kolem trávení. Je potřeba myslet pozitivně, chodit na procházky, nejlépe do přírody. Každé ráno vypijte sklenici vlažné vody. V těchto dnech pijte čaj z meduňky. Cvičte břišní cviky. Uvolněte trávení.



Více zde: http://m.vestirna-u-sonjy.cz/luna-v-jednotlivych-znamenich-zverokruhu/luna-v-panne/

Protože se v poslední době formou konzultací a rozborů potýkám s řešením problémů rodičů dětí a dětí nedávno či právě narozených, rozhodla jsem se napsat o vztazích rodiče a děti ucelený náhled na to, jak můžeme nejlépe pomoci svým dětem. Také je to na základě mnoha rozborů dětí z hlediska data narození a případně zvoleného jména, kdy bychom jako rodiče měli svému dítěti vybrat jméno na základě intuice, ale o tom již více v připravovaném článku, kde si i navíc budete moci najít osobnost svého dítěte podle životního čísla anebo čísla osudu a pochopit tak lépe jeho chování, případně zvolit jiný přístup, jestliže máte problematické dítě a nevíte si rady.

Ruku na srdce, dnešní moderní doba takové dítě "odsoudí" jako problémové a odešle jej do pedagogicko psychologické poradny, v horším případě nesprávně diagnostikuje specifickou poruchu učení a přitom by v mnohých případech stačila změna chování rodiče nebo učitele. Myslím, že to mohu jako speciální pedagog s 25 roky praxe zodpovědně posoudit a jsem ráda za to, jakou rovinu náhledu na tuto problematiku mi poskytuje numerologie, karmalogie a další vědní obory, které byly nejdříve mým koníčkem a nakonec jsem tuto činnost povýšila na hlavní povolání. Čísla jsou prostě můj život a mohou být velmi nápomocná k charakteristice a pochopení dětí ať již ze strany rodiče nebo učitele a rozhodně by i ubyla přetíženost pedagogicko psychologických poraden a jiných institucí zabývajících se problémovými dětmi.

Rodičovství podle čísel

Jako rodiče a vychovatelé jsme si vybrali jedno z nejdůležitějších zaměstnání na světě – starat se o budoucí generace a učit je. Je to obrovská odpovědnost a někdy nám to může připadat těžké a nezvladatelné. Když však plně porozumíme svým dětem a programům, které si pro sebe zvolily, může to výrazně zlepšit naše vzájemné vztahy. Známe-li osud a smysl života svých dětí, můžeme pak hrát užitečnou roli pomocníků, kteří jim pomáhají jejich osud naplnit. Nenáleží nám ho však měnit. To je v rukou Stvořitele a naší předurčené cesty, která zde má nějaký význam, úkol a cíl, který má naplnit.

Rady pro rodiče


Je důležité, abychom jako rodiče a vychovatelé viděli ve svých dětech individuální duše a abychom je jako takové respektovali. Stejně jako naše duše i jejich duše jsou vázány nějakými svými vlastními smlouvami a mají své životní lekce, které musí zvládnout. Příliš často se sžíráme pocity viny za to, že nejsme schopni ochránit před určitými výzvami nebo bolestnými životními zkušenostmi. Přitom naše „selhání“ spočívá ve skutečnosti v tom, že nedokážeme přistoupit na myšlenku, že naše děti stejně jako my sem přišly proto, aby sbíraly ponaučení ze všech životních zkušeností a to nejen z těch příjemných. Přišly prožít dobré i to horší v zájmu zrání své duše. Někdy to ve snaze chránit je až přeháníme, a přitom na jiné úrovni neděláme vlastně nic než to, že podceňujeme jejich sílu a schopnost projít krizovými životními zkušenostmi.

Dostanou-li se vaše děti do těžké situace, musíte být nablízku, abyste jim mohli pomoci, jak nejlépe dokážete, ale musíte se také snažit vidět jejich situaci z jiného úhlu pohledu. Musíte věřit v jejich schopnost překonat všechno, co je potká, a zaměřit svou pozornost na pozitivní výstup a řešení, nikoliv na to, čeho se bojíte, že by se mohlo stát. Protože člověk si z hlediska energií přivolává to, na co nejvíc zaměřuje svou pozornost upínat na schopnost svých dětí zvládat náročné situace, a nebudete se soustřeďovat na bolest, kterou by jim to mohlo způsobit, pomůžete jim, aby to zvládly bez šrámů. Budete-li myslet na jejich sílu a schopnost nacházet smírná řešení, podpoříte jejich sklon k přivolávání příznivých následků. Všichni rodiče se bojí o své děti. Ale vaše úzkost a obavy to všechno jen ještě zhoršují.

Jako otec či matka byste měli být tím, kdo drží světlo a je silný kvůli svým dětem. Spolu s vaší láskou, časem, pozorností, radou a podporou je víra ve schopnost vašich dětí obstát v lekcích, které jim život přichystal, a naplnit tak smysl svého života tím největším darem, jaký může rodič svému dítěti dát.

Pomoci svým dětem můžete nejvíce tak, že začnete pracovat sami na sobě a chápat svoji karmu, jako energii, kterou můžete změnit jen vy sami tím, že ji začnete zpracovávat co nelépe, abyste tak usnadnili život svým dětem. Jde o umetání jejich cestičky a to nejen dětem, ale i jejich následným pokolením, takže kdo měl v duchovním směru zaměřené rodiče, kteří získali v průběhu života vyšší úrovně růstu duše, má dnes život méně komplikovaný. Nezaměňujte duchovní růst a pochopení s náboženským cítěním, kostely a různými modlami či ikonami, skupinami a náboženstvím, které mnozí z našich rodičů vzývali, protože to tak dělali jejich rodiče, kteří to zase předali jim v koloběhu života. Chápejte tedy více sami sebe, odpusťte svým rodičům, pochopte své předky, zapracujte sami na sobě a nevědomých vzorcích vašich duší, pracujte s karmou jako s potenciálem změny, rodovými zátěžemi prostřednictvím přepsání svých karmických vzorců duše, aplikujte je v praxi a zjednodušíte tak život svým dětem, které nebudou pak muset nést následky vašich rozhodnutí na základě energie vašich předků a procházet tak těmi nejtěžšími životními zkouškami. Tím pomůžete sobě a především svým dětem a následné rodové generaci k vyspělosti jejich duší.

Čísla prostřednictvím numerologie, karmalogie, ale i dalších věd jako je astropsychologie či intuitivní astrologie, čtení z energetického pole, Akáši, nebo výpočet jednoho z mnoha minulých životů, vám mohou pomoci všechny příčiny odkrýt i ukázat řešení, cestu anebo směr vašeho života.

Více o jednotlivých charakteristikách se dozvíte v nejbližší době na mých webových stránkách zde
http://www.vestirna-u-sonjy.cz/


Chcete-li vypracovat charakteristiku, možnosti vývoje vašeho dítěte, jeho dispozice k učení, sklony v pozitivním, které máte pomáhat rozvíjet i čemu se vyvarovat, genetiku, karmické zátěže a další nasměrování na typ studia, učení či sportu, jaký potenciál si nese dítě v datu narození, jméně a příjmení a jednom z minulých životů, který ho ovlivňuje v současnosti, pak neváhejte si objednat rozbor osobnosti dítěte za jednotnou cenu 500,- Kč ve prospěch čú 87874818/2010, kam můžete zaslat i dobrovolný příspěvek na tvorbu webových stránek.
Děkuji za pochopení doplnění charakteristiky jednotlivých osobností dítěte, které vychází především z mé praxe, letitých zkušeností a prosím o strpení, protože tyto články píšu ve volném čase a publikuji naprosto zdarma na svých webových stránkách nebo ve spolupráci s Tv Příznaky Transformace.

S láskou úctou a hlubokou pokorou v srdci Soňa Sofi


UPOZORNĚNÍ!!! pro čtenáře a uživatele tohoto textu. 

Všechna práva vyhrazena. Žádná část této písemné či elektronické podoby nesmí být reprodukována a šířena v papírové, elektronické či jiné podobě bez předchozího písemného souhlasu autorky. SDÍLET MŮŽETE ODKAZ PROSTŘEDNICTVÍM FB POUZE S UVEDENÍM ZDROJE MÝCH WEBOVÝCH STRÁNEK.

Děkuji všem za pochopení Soňa Sofi.



Autorka článku: Soňa Sofi http://www.vestirna-u-sonjy.cz 

Soňa Sofi

Jsem narozená ve znamení Raka. V minulém životě jsem byla vědma a léčitelka. Tato životní cesta není náhoda, že jsem si ji zvolila. Ráda pomáhám lidem. Pracovala jsem 25 let s mentálně retardovanými dětmi. Své schopnosti i výjimečnost jsem si začala uvědomovat a plně rozvíjet ve věku 35 let. Do té doby jsem procházela všemi útrapami života jako každý jiný člověk. Svoji karmu jsem zpracovala až ve 45. roku věku. Před třemi lety jsem přepsala svůj karmický vzorec duše a začala ho praktikovat v životě. Výsledky se dostavily záhy a byly viditelné do půl roku. Nejtěžší je změna myšlení a mít své emoce pod kontrolou.

Přijímám informace z pátého elementu akáši prostřednictvím channelingu. Zajímám se o čtení z akáši, psychologii, sociologii, karmalogii, numerologii, karmu, karmické lekce, úkoly, dluhy i přebytek karmy tedy karmický potenciál, karmické vzorce duše, čakry, krystaly, andělskou terapii a pomoc při léčení duše. Studuji astropsychologii a karmickou astrologii. Zabývám se intuitivní astrologií, která mne pohltila ze všech astrologických směrů nejvíce pro svoji jednoduchost a nádhernou tvořivost.

Pomocí andělské terapie, jasnovidění i jasnoslyšení komunikuji s anděly a předávám lidem jejich poselství. Hovořím přímo s Vaší duší, pokud je mi to dovoleno a proto vnímám, co skutečně cítíte, i věci, které si mnohdy neuvědomujete, právě často na nevědomé úrovni si je všichni do života přitahujeme. Jdu přímo k jádru věcí, které Vás trápí a zabývám se skutečnými příčinami i řešením. Pracuji intuitivně převážně s mariášovými, andělskými, tarotovými i karmickými kartami, a také s kyvadlem. Spojuji v praxi všechny tyto techniky, proto je konzultace a rozbor maximálně kompletní a specifický.

Preferuji individuální přístup ke všem, kteří mě o radu či pomoc požádají. Pracuji jako nezávislý poradce a terapeut. A každý, kdo se měl možnost seznámit s mojí prací, může s postupem času konstatovat, že byl život před a po "setkání" se mnou, jako kdyby rozdělil svůj život na dvě rozličné etapy, dva různé a naprosto diametrálně odlišné světy.

Pomohu vám se rozhodnout a znovu nalézt smysl života. Každý problém má řešení. Jde jen o to chtít udělat v životě nějakou změnu a učinit rozhodnutí, že to, co v našich životech nefunguje, se rozhodneme změnit.



Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 145
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 263
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 377
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1643
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 722
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 734
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 968
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018064
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515376
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456760
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292777
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282260
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272733
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250763
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249281
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242770
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215087
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188042
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186449
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176584
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...