Hana Sahhu-arah: MOC A SÍLA VYKUŘOVADEL

Již tisíce let lidi po celém světě fascinuje síla a moc vykuřování. Ve starém Egyptě, Indii, Japonsku, zemích Orientu nebo také Indiáni používali různé druhy vykuřovadel jak na očistné nebo ochranné účely, ale i při významých rituálech a obřadech.

 

Vykuřovadla mají různé účinky, vlastnosti a širokou škálu použití.

Nejčastěji se používají pro očistu osob a prostorů. Naše negativní myšlenky, slova a také emoce jako je například zlost nebo smutek jsou energie, které se v prostoru energeticky drží. Také různé tragédie, nemoci a hádky nejen nás, ale i našich rodinných příslušníků a v práci kolegů ovlivňují kvalitu tohoto prostoru.

Na některých místech se sami můžete cítit špatně, že vám zde není dobře a chcete z prostoru odejít – je tam moc dusno. Nebo po rozchodu s partnerem stále můžete vnímat jeho energii a přítomnost, která už by měla také odejít…

Vykuřovadla kromě očisty můžeme použít také pro ochrané účely, při zvyšování vibrací a prohlubení meditačního stavu. Je nedílnou součástní jakékoliv duchovní práce a rituálů, protože odstraňuje nízkovibrační energie a vytváří čistý prostor pro naše napojení.

Vykuřovadla ale také můžete použít pro navození harmonické, uklidňující a povzbuzující energie nebo naopak pro klidný spánek. Pomáhají nám také při čištění drahých a léčivých kamenů, či osobních amuletů.

ŠALVĚJ BÍLÁ

Šalvěj bílá má širokospektrální účínky. Indiáni považují šalvěj bílou za nejposvátnější bylinu a velmi účinný lék. Má velmi silné očistné účinky, pomáhá nám při hledání vlastní cesty a ovlivňuje našeho ducha. Použít jí můžeme opravdu na mnoho věcí, od očisty až po léčení.

Šalvěj si můžete zakoupit v malém nebo velkém svazečku, se kterým se velmi dobře pracuje a který můžete mít stále u sebe. K šalvěji ve svazku nepotřebujete ani kadidelnici s uhlíkem, stačí vám pouze sirky nebo zapalovač.

 

JAKÉ VYKUŘOVADLA NA CO POUŽÍT?

Meditace – kadidlo, myrha, kopál, myrha, damara, santalové dřevo

Léčení – kadidlo, myrha, eukalyptus, jantar, andělika, mastix, Palo Santo

Tvoření a kreativita – Palo Santo

Intimní, slavnostní atmosféra – růže, jasmín, vanilka

Uklidnění, proti stresu – levandule, kadidlo, myrha, pačule, cedr

Ochrana – andělika, šalvěj bílá, kopál

Očista – šalvěj bílá, dračí krev, kadidlo, mastix, Palo Santo

AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Hana Sahhu-arah : pracovnice světla, průvodkyně, terapeutka, konopný poradce

Momentálně žiju na krásném a velmi energetickém místě, na ostrově Ibiza. Jsem  průvodkyní a kanálem, skrz který přichází informace, posleství a energie od Vyšších Já a světelných bytostí které  nám pomáhají při naší cestě rozpomínání si na to, kdo jsme, odkud jsme a jaké je naše poslání.                                                                          

Pomáhám v probouzení a aktivaci hvězdných duší na planetě Zemi.

Jsem propojena s rostlinou konopí. Založiila jsem před 8 lety s přítelem dnes již známou firmu, která vyrábí přírodní konopné produkty. Cítiila jsem, že si nás tato rostlina vybrala, abychom ji očistili a dostali ji zpět mezi lidi do běžného života v její čisté a léčivé síle. Když se naše produkty dostaly do Ameriky a Číny, věděla jsem, že jsem cestu naplnila...

Firmu jsem tak opustila, ale konopí je stále součástí mě, tak i nadále pracuji s touto léčivou rostlinou a pomáhám lidem na jejich cestě uzdravení i z takových nemocí, jako je například rakovina.

Nyní přišel čas, že už se naplno věnuji mému životnímu poslání – předávání informací (channelingu), aktivování a celkového probuzení duší, ale také transformačním rituálům a přednáškám.

Mým přáním je, aby byl každý vědomý a žil život přesně takový, jaký si ho ze srdce přeje.

Jsem tady pro vás.