RYBY 

V kostce rok 2019/2020
Od 5/2019 po celý rok 2019 Černá Luna působí ve vlastním znamení. Přináší silné emoce, pocity z minulých životů. Vnese psychické zmatky, které budete nuceni řešit. Člověk si může připadat jako „obětní beránek vzniklých situací“. Záleží na postavení Černé Luny při narození. Budete muset bojovat o svůj úspěch. Životné zkoušky pod vlivem Černé Luny velmi ovlivní vnitřní proměnu. Začnete na svůj život a své okolí pohlížet jinak, nově, z jiného úhlu pohledu. Najednou pochopíte, že jediná změna je nutná uvnitř sama sebe. Po dobu působení Černé Luny bude mít pocit, že jste brzděni, chcete se posunout, ale nejde to. Setkáte se s lidmi a situacemi z minulých životů, kdy můžete zažít pocity bezmoci, beznaděje, hany, ponížení. Zde je důležité všímat si, co se děje kolem. Můžete se dostat do nepříjemné situace osobně, nebo naopak do nepříjemné situace někoho dohnat. Černá Luna připravuje Vaší duši na obrovskou proměnu.  V tomto období můžete mít pocit neschopnosti, bát se úspěchu. Mohou vám být házeny překážky, nebo být ovládáni jinými.  Měli byste si věřit, že překonáte veškeré nepříznivé životní situace. Nenechat se zastrašit nikým a ničím. Pracovat na své osobnosti. Pohybovat se mezi úspěšnými lidmi, kteří Vás ukáží, kam máte směřovat. Být spokojeni sami se sebou. Žít život. Být schopný jedinec a zvládnout životní výzvy.  

Vodítkem situací, které nastanou, je podobnost s obdobím 2 poloviny roku 2010 a začátek 2011.  

Od 01/2020 Černá Luna vytváří nesnáze v souvislosti s penězi a majetkem. Situace, které přitahuje, přináší omezení a problémy s financemi, např. větší výdaje, ale i to, že nám někdo způsobí snížení naší hodnoty. V této době bude docházet k situacím, kdy si budete muset udělat jasno v souvislosti s financemi a majetkem. Otevře se téma vydělat peníze, stát se úspěšným. Černá Luna přinese pokušení, touhu mít vysoké ambice.

Doporučuji uvědomit si svou vlastní hodnotu. Mít kolem sebe osoby, kteří vás nevyužívají, nesnižují vaši hodnotu. Náležitě ocení vaší práci, za kterou dostanete adekvátní odměnu. Vytvářejte hodnoty, obklopujte se úspěšnými lidmi. Hlídejte si výdaje.  Nakládejte s majetkem a penězi opatrně. 

Jupiter celý rok 2019 ovlivní pozitivně životní posun v pracovní a karierní oblasti. Pozornost nyní bude věnována povolání, kariéře, společenskému postavení i vaší pověsti. Máte se snažit postoupit ve všech těchto oblastech. Snaha by měla být korunována úspěchem. Dbejte na to, abyste nebyli arogantní, nic nepřeháněli, nesnažili se být dominantní. Začnete–li si myslet a namlouvat si, že jste opravdu mimořádní a významní, zamyslete se nad tím, co jste do této doby opravdu dokázali. Můžete ale na jiné úrovni čekat i uznání za to, co a čeho jste v životě dosáhli a dokázali. Lze v tomto případě čekat povýšení v zaměstnání, veřejný respekt, nebo uznání od lidí kolem vás. Můžete také změnit práci.

Jupiter od 12/2019 a celý rok 2020. Zde hrají ve vašem životě roli – naděje, ideály, sny, přání a touhy týkající se vaší budoucnosti. Pomáhat, a to výrazně vám v tomto času mohou přátelé, i to, pokud se zapojíte do skupinových činností. Chápete důležitost skupinových cílů i hodnot jako jedinec. Nezkoušejte věci zvládat pouze vy samotní ani pouze s jednou osobou. Potřebujete kontakt s druhými, protože jen jejich prostřednictvím se naučíte víc o sobě samých. Vaši přátelé vás v současnosti mohou podporovat víc, než kdykoli jindy. Možná navážete nová přátelství a ty se časem mohou projevit jako mimořádně cenná. Nebude se ale jednat o jednostranná přátelství, protože i vy budete druhým pomáhat.

Budete zřejmě více idealističtější, chcete zlepšovat své okolí, svět lidí kolem vás. Budete chtít a usilovat o pozitivní změny nejen u sebe a pro sebe, ale i pro jiné, a to v případě, že máte dostatečně široký rozhled. Pozor na to, můžete být ale i sobečtí.

Povaha tohoto domu je taková, pokud se zlepšení ve vašem životě nedotkne i druhých, tyto změny nebudou příliš významné a ani dlouhodobě. Cokoliv nyní ze sebe vydáte, v budoucnosti se vám to vrátí znásobeno.

14/09//2019 nastane úplněk ve vlastním znamení, který vnese jasno do oblasti vztahů. V době úplňku je vhodné ukončit a dořešit veškeré vztahy, smlouvy a dohody. Ukončit vše nevyhovující a nastavit nová pravidla. 

23/02/2020 nastane novoluní v Rybách. Novoluní přináší ohromnou energii do nových začátků. Můžete začít novou životní kapitolu. Vrhnout se do nových plánů a aktivit.

Od jara 2019 se Uran pohybuje sedm let Býkem. Uran atakuje ty oblasti vašeho života, které doposud považujete za samozřejmé a spolehlivé. Jde o každodenní styky v nejbližším okolí, váš běžný život. Vlivem Urana se vaše běžné životní postoje začnou měnit. Dosavadní komunikace s lidmi se začne měnit. S druhými nyní budete postupně komunikovat novým způsobem. Změní se i vaše zvyky. Můžete očekávat, že budou mizet vaše zažité způsoby myšlení i komunikace, začnete chápat aspekty života, jež vám dosud unikaly. Myšlení bude pružnější. Přinese to jiné zájmy, zejména v těch oblastech, jimž vládne Uran. Patří mezi ně věda a technika, jóga, astrologie a také okultismus. Očekávejte zrychlené tempo v normálním životě. Neočekávejte nic za samozřejmé, co doposud bylo maličkostí, nyní i maličkostem budete muset věnovat pozornost, kterou jste věnovali doposud jenom mimořádně významným událostem a záležitostem. Dojde k zásadní proměně vašeho vnitřního Já. Váš všední svět bude zajímavější, více vzrušující.




Daniela HannahDaniela Hannah - intuitivní astroložka, numeroložka, poradkyně ve věcech duchovních i životních

Poradím Vám v oblasti partnerských vztahů, lásky, podnikání, kariéry. Objasním Vám Vaše životní karmické zadání, úkoly nastávající období a nastíním Vám možné cesty za Vašim úspěchem.
Ocitli jste se nad vlastní propastí? Otočil se k Vám život zády? Máte problémy, které nemůžete zvládnout? Přišla krize do Vašeho vztahu a Vy už prostě nevíte co očekávat a jak jít dál?

Hledáte v sobě chyby a nemůžete přijít na to, kde je děláte? Ať už se stalo cokoli a Vy hledáte radu a pomoc, tak právě Vám je určen můj výklad. Ptát se můžete na cokoliv co Vám zasáhlo do života, na sebe i své blízké, děti a rodinu. Ke svým výkladům využívám astrologie, numerologie a výkladu z tarotových karet.

Astrologie poskytuje poměrně široký a komplexní pohled na povahu každého z nás a dává docela přesná časová určení, kdy se co stane. Má řadu propracovaných nástrojů pro vzájemné porovnání jako je  např.  partnerský horoskop.
Numerologie dává výkladu pohled a sled událostí v určitém časovém období. Nedokáže přesně předpovídat konkrétní události.
Tarotové karty jsou jemným a citlivým nástrojem pro analýzu situace i předpověď dalšího vývoje,  moudře poradí, co v dané situaci podniknout.

KONTAKT: Telefon: 736 20 15 87  www.astrokarty.cz



duben 17, 2024 127
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 16, 2024 122
Chráněná krajinná oblast Pálava bezesporu patří k nejkrásnějším místům České republiky. Bělostné...
duben 09, 2024 344
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 259
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2029
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 294
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 373
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 19, 2024 715
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...

Nejčtenější články našeho portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2017832
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456758
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292770
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282255
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272729
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259238
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250752
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249269
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242767
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240546
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215086
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...

ASTROLOGIE AKTUÁLNĚ

1637
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře...
733
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého...
1015
10.února 2024 začíná nový lunární rok a my vstupujeme do roku dřevěného jangového...
1452
Nástup na vlnu, která nás donese na správné místo 20. 1. 2024 se Slunce, těsně před...
1357
Čína je zemí se starou orientální civilizací. Lidové svátky představují důležitou...
1505
22. 12. 2023 ve 4:28 vstoupí Slunce do Kozoroha, který nás učí odpovědnosti za to,...
4912
Při letošní Lví bráně jsem díky jedné klientce znovu otevřela svůj větší zájem o...
1689
22.11. 2023 v 15:03 vstoupí Slunce do znamení Střelce, který v čase přibývající...
1725
23. 10. v 18:21 vstoupí Slunce do znamení Štíra, který hledá, co je pod povrchem,...