Alexandr Tóth: Vliv jiných dimenzí a paralelních realit na zdraví

Výsledky u MUDr. máte v pořádku, psychosomatické příčiny jste si zpracoval/a pomocí vnitřní moudrosti nebo s terapeutem a zdraví furt nikde, znáte to? Tak pokračujete v hledání a brzy i transformační příznaky můžete taktéž vyloučit, protože Schumannova rezonance a K-index (geomagnetická bouře) jsou v klidu, ale vy se přesto neuzdravujete a vaše nemoc záhadně trvá i když nemá proč. To je k uzoufání, že ano?

Jsou vnitřní a vnější zdroje nemoci. Fyzické tělo a psychosomatika patří k vnitřním zdrojům – nemoc pochází z fyzické poruchy orgánů a současně z vašeho prožívání emocí a myšlenkových forem. Mezi vnější zdroje patří transformační příznaky (Schumannova rezonance a K-index), elektromagnetický smog (WiFi, záření mobilů) a taky entity (přisedlíci).

K tomu všemu je potřeba ještě přidat vnější zdroj dimenze a paralelní reality, protože jsme multidimenzionální bytosti. A tohle je opomíjená část v diagnostice příčin nemocí. Počet nemocí, které mají zdroj v jiné dimenzi nebo paralelní realitě se v poslední době zvětšuje, protože spirituálně rosteme a naše vibrace se zvyšují. A jak se duchovně rozvíjíme, tak i přirozeně více cestujeme do různých dimenzí a brouzdáme se paralelními realitami, kde často vidíme své nenaplněné sny jako naplněné a také tam nacházíme nestandardní i ojedinělá řešení našich problémů (to je nejčastější důvod proč tam chodíme – kopírujeme informace z míst, kde to už alter ego vyzkoušelo a funguje to).

V praxi to znamená dělání něčeho, co znáte a nejspíše i často děláte:

-astrální cestování, které se praktikuje vědomě či nevědomě v noci ve spánku

-šamani a jejich reinkarnace jako techno maniaci, kteří se v rytmu bubínku dostávají do transu a navštěvují dolní a horní světy

-meditace do hlubokého vesmíru

-cílené napojování se do konkrétních dimenzí (Akáša, otevírání portálů Světla pro odvádění přisedlíků apod.)

-práce s různými dimenzionálními časovými a paralelními portály (regrese, progrese)

Když cestujete ve fyzické realitě, tak si obvykle dovezete nějaké ty bakterie, viry a sem tam i různá nechtěná zvířátka, která se vám zabydlela v kufru. Jenže tohle všechno si kontrolujete, umýváte se a dezinfikujete. Po cestování do jiných dimenzí a realit však většina lidí vůbec nic takového nedělá. A tak když otevřete dimenzi, tak si například do své aury stahujete různé astrální parazity. Prostě tam ulpí, protože se pohybujete v jejich prostoru. Tohle například způsobuje lehkou únavu po meditaci nebo změnu nálady a emocí. Většinou se brzy po tom přirozeně očistíte osprchováním se (voda čistí nejen tělo, ale i auru) nebo si zapálíte vonnou tyčinku, poslechnete si Solfeggio frekvence apod. Takže se nic moc neděje.

Jenomže jste teď přehlédli jednu důležitou věc. Otevřete dimenzi nebo paralelní realitu a pak se jenom vrátíte zpět – přejdete do bdělého stavu. A když se něco otevře, tak se to musí zavřít a tuhletu důležitou část skoro nikdo nedělá. A jak máte otevřeno, tak k vám energeticky neustále něco proudí a občas i leze – entity (astrální larvy, paraziti, separáti, diskarnáti, elementálové a elementárové, démonické kvality, zvědavé i poťouchlé bytosti a pak mnoho jiných, kteří dělají to co vy – hledají řešení svých problémů ze své reality v té naší realitě). Jenže u toho dochází k energetickému provázání, jelikož vy jste tam otevřel/a okno a někdy i celé dveře.

Energie neustále proudí sem a tam a taky tam a sem. Tyhle momenty si u otevřených portálů skoro vůbec neuvědomujete, protože nejste naladěni na spirituální práci a tak to vědomě nevnímáte, ale děje se to. Šíleně moc to vyčerpává. Víte kolik dimenzí a portálů máte z předchozích dnů takhle otevřených právě teď? Asi mnoho.

No já bydlet uprostřed hlavního nádraží nebo letiště, tak jsem nevyspaný, unavený, bude mě bolet hlava, záda a taky budu podrážděný, objeví se mi arytmie, vysoký krevní tlak, budu mít bušení srdce jako o závod a hlava se mi bude motat, protože nebudu mít klid a nepůjde se mi zregenerovat a už vůbec si odpočinout. Tím, že naciťujete ty energie nebo jsou přítomny ve vaší auře, tak to způsobuje vaše stavy (už víte z jiných článků či máte v praxi vyzkoušeno, že pokud máte přisedlíka, tak cítíte jeho emoce a taky nemoci které se odvedením přisedlíka ztratí). Uzavřením otevřené dimenze a paralelní reality na vás přestane působit ten vnější energetický zdroj a vy se můžete konečně uzdravit – tedy pokud je toto příčina vaší nemoci a negativních emocí.

Jednou jsem měl klientku, která měla několik měsíců pocit, že je těhotná. I měla různé příznaky s tím spojené. Jenže všechny testy byly negativní. Po krátké diagnostice jsem zjistil, že je těhotná v jiné paralelní realitě. Tak jsem vzal kyvadlo a tu paralelu jsem uzavřel. Od té doby byla zase v pohodě a už neměla ten pocit, že je těhotná a přestala mít i ranní zvracení. Pochopil jsem tím větu: “Zázraky na počkání a nemožné do 3 dnů.”

A jak to tedy poznáte vy? Diagnostiku, zda je toto zdroj vaší nemoci či emocí můžete provést pomocí kyvadla (SRT, SCPR), automatickou kresbou nebo pomocí Světelných kódů Vesmíru, kineziologickým testem, komunikací s podvědomím a například ještě “noblesně řečeno” prozřením skrz vnitřní moudrost (technicky hrubohmotně to prostě víte a cítíte, že to je otevřené nebo ne, ono to totiž dělá takový zvláštní energetický průvan).

Kontrolujte si každé ráno otevřené dimenze a portály a také to kontrolujte a uzavírejte po každé duchovní práci a meditaci. A jak udělat rychle kdykoliv a kdekoliv kontrolu? Vaše vědomí si neuvědomuje mnoho věcí, ale vaše podvědomí ví úplně všechno. Takže se zeptejte svého podvědomí.

Řekněte si: Na stupnici od 0 – 10, kdy 0 znamená zavřeno a 10 znamená maximálně otevřeno, jsou dimenze otevřeny na (řekněte číslo) a portály jsou otevřeny na (řekněte znovu číslo).

Je důležité to říct rychle, bez zapojení vědomí, protože potom to není informace z podvědomí, ale prostě si to vymýšlíte, jak chcete, aby to vypadalo. Nesmí tam být ani vteřina pauzy. Je nezbytné to vystřelit.
K výslednému číslu přidáte nulu a získáte tak procenta. Když tedy řeknete, že dimenze jsou otevřeny na 7 a portály na 3, tak to znamená, že dimenze jsou otevřeny na 70% a portály na 30%.
Jediná správná odpověď je 0! Odpověď 1 = 10% znamená, že to škvírou furt táhne. Takže pokud je odpověď jiná než nula, zavřete tu dimenzi či portál (ideálně kyvadlem přes Vyšší Já) nebo o to požádejte někoho kdo to umí. A do budoucna se to zavírání od někoho naučte sami. Jak třeba dnes už dimenze a paralelní reality uzavírám jen Světelnými kódy. Pokrok člověk nezastaví.

A jedna malá nápověda, kdy její neznalost pozlobila už mnoho začátečníků. Nezapomínejte, že každý tunel (portál) má otvory 2. Jeden je tam a druhý je tady. Při zavírání vždy nejprve uzavřete tu vzdálenou bránu a pak tu bránu tady. Když uzavřete první bránu, která je tady, tak ta vzdálená je stále otevřená. Pro některé entity je pak snadné zase si tu vaši bránu otevřít.

Přeji Vám krásné bytí a vždy bezpečně uzavřená portálová vrata.

Alexandr Tóth
Lightworkwer a také astrální meziplanetární i multigalatický harcovník a občas Světelný vrátný všech možných i nemožných portálů.


Autor článku:  Alexandr Tóth http://www.alexandrtoth.cz

Řídím se pravidlem, že vždy existuje řešení. Někdy změna přijde, když se podíváte na věc z jiné strany, jindy je potřeba přestat na něčem lpět a velice často stačí jenom změnit svoje omezení, které Vás zastavuje od dosažení toho, co si tak přejete.

Jestli chcete, tak můžeme spolu najít řešení té Vaší situace a změnit Vám konečně život k lepšímu. Koučink a terapie, pro mě není povolání, je to můj životní styl.


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 145
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 263
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 377
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1643
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 722
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 734
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 968
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018065
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515376
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456760
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292777
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282260
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272733
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250763
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249281
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242770
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215087
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188042
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186449
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176584
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...