Transformační průchod skrze Lví bránu 8.8.2020

Léto je energeticky vskutku proměnlivé a velmi obohacující na všech úrovních existence bytí a je příležitostí k vzestupu každého z nás.

Lev je králem zvířat a ohnivé lví období přináší podporu k celkovému vnitřnímu zklidnění a uvolnění napětí, které vrcholilo Letním slunovratem.

Lev se svojí ohnivou hřívou, zářící v letním slunci nás vyzývá k odpočinku, k vyhřívání se na slunci a přemítání o tom, co nás baví a naplňuje.

Posilujte 3. čakru, čerpejte životní sílu pro další období, ve kterém nás čekají veliké výzvy. Zharmonizujte tělo do souladu s duchem. Období Lva nás vede k hluboké očistě a sebeléčení a je vhodné pro tvoření vztahů a posílení zdraví a harmonizaci celé bytosti. Aktivně a vědomě tvořte svůj život. Jedinečná příležitost hluboké transformace přichází.

Kdo již prošel strachovou pandemií a zpracoval si různé podoby strachu, kterým vyšel naproti, má již z větší části transformaci pod kontrolou a již se může rozvíjet tvořivým směrem a naplňovat duši novými zkušenostmi a užitečnými návyky. Někoho však dosud trápí pocity strachu a obavy skryté pod povrchem. Nalaďte se vědomě na tyto pocity a nezpracované emoce a odvážně pohlédněte na svoje nynější i dlouhodobé potíže. Nastal čas k jejich odhalení a vyřešení.

Zpracujte si je do 8. srpna, kdy vyvrcholení Lví brány přinese posun vzhůru jako bychom byli svobodní létající rackové. Obrácením se ke světlu, k Bohu, můžeme mnohonásobně navýšit frekvenci vibrací jemnohmotného těla a nasměrovat naší energii tam, kam v současném životě potřebujeme.

Transformační průchod skrze Lví bránu 8.8.2020Věnujte se meditacím a spojujte se s Bohem a dovolte si prožívat hluboké stavy spojení a Jednoty. Tato Božská brána přinese nové poznání do Vašeho života, novou aktivaci Vaší duše. Požádejte v tichosti a s pokorou v srdci o zprávičku, co důležitého pro Vaši duši nebo aktivaci přichází. S vnitřním klidem pozorujte energii, která Vás prostupuje a jak Vás vylaďuje a jaké poselství přináší do Vašeho života v podobě symbolu nebo pocitu. Je to veliký dar pro svobodné láskyplné bytosti.

Důležitým momentem je připravit svoje tělo na tento příliv energie. Doporučuji lehčí stravu, nejlépe veganskou, pít čistou pramenitou vodu a využívat ke spojení v tomto období všechny živly. Spojujte se se sluncem při východu i západu a bosá chůze v trávě je tím nejlepším prostředkem k ukotvení přicházejících vzestupných energií. Dopřejte tělu všechno, co mu dělá dobře. Intuitivně to přenechte tělu, aby Vás vedlo.

Když bude chtít koupel se solí nebo vonnými esencemi, dopřejte mu to. Pozorujte přírodu, její vysokofrekvenční naladění a propojujte se s tou harmonií a tichem, které vstupuje do Vašeho srdce.

Se Lví bránou přichází i obrovská ohnivá síla, která již připraveným bytostem přináší hravost a schopnost vyjadřovat od srdce to, co cítíme. Bez strachu a jakéhokoliv ostychu.

Žhavé Lví energie přinášejí vyšší aspekty lásky, tj. laskavost a soucit. Vlna proudící božské energie přináší vzestup do vyšší úrovně frekvencí vibrací a rozšířené meditativní stavy vědomí.

V osobní rovině nás přivedou Lví energie k pramenu naší vlastní síly, k vědomí si sebe sama. Provedou nás možnostmi naší tvůrčí síly, naší odvahy až dosáhneme splynutí s naším opravdovým vlastním Já. Je ovšem zřejmé, že při tomto procesu budeme nuceni řešit a léčit stinná místa v nás, která nejsou v souladu s naším opravdovým Já. Touto cestou mohou být vyvolány hluboké transformační pochody.

Transformační průchod skrze Lví bránu 8.8.2020K projití vrcholící Lví bránou je třeba se osvobodit od všeho co nám již neslouží, i když se nám to mylně zdálo jako zásadní a velmi důležité v našem životě. Zamysleme se nad tím, zdali jste jistým lpěním ve výsledku neubližovali právě nejvíce sobě a svému okolí. Pusťte touhy ovládat a připoutávat se, zbavte se majetnictví, manipulace, lhaní a souzení. Ponořte se do vlastní sebereflexe a vědomě pozorujte procesy, které skrze Vás procházejí. Buďte vědomými pozorovateli svých emocí a s láskou přijímejte všechna odhalená a obnažená zákoutí nelásky. Opravdovým projevem lásky odpuštění.

Odpuštění znamená propustit a osvobodit se od všech sebezničujících a negativních myšlenek a pocitu jako jsou (zlost, hněv, pocitu viny, závist, žárlivost, nenávist, agrese, touha po pomstě, křivdy, bolest). Jde o jeden z nejsilnějších uzdravujících a léčebných procesů v našem Vesmíru.

Pomoci odpuštění, můžeme uzdravit svůj vztah k sobě a tím uzdravíme všechny naše vtahy, ale také jde o uzdravení nemoci a vyřešení mnoha zdravotních problémů až do jejich příčin. Jednoduše jde o uzdravení celého našeho života na všech úrovních a ve všech oblastech života.

Je to životně důležitý proces pro naše duševní zdraví obzvláště těch, kteří byli obětí nějakého traumatu, šikany, zneužívání, znásilnění a podobně. Posouvá nás dopředu, na místo toho, aby náš drželo emocionálně spojené s naši negativní minulosti.

Transformační průchod skrze Lví bránu 8.8.2020Lví brána nám přináší energetický průlom, katarzi našeho vědomí a to, co jsme na jaře zaseli, to právě v období žní také sklidíme. Podivuhodné jarní hrátky se strachy a zotročováním nám ukazují, právě v tomto období, jak hluboko a s láskou a pokorou jsme na jaře zaseli. Kdo zasel v pokoře a lásce a přijímal jarní očistný transformační proces pozitivně, ten prožívá obrovský vzestup a naplnění dalšího života. Energie Lví brány nás vede k tomu, abychom dělali to, co nás baví a žili naplněný život v lásce. Povede nás k zásadním rozhodnutím v našem životě.

Můžeme pociťovat jistá napětí mezi tím, již se opravdu „rozběhnout“ a jít vpřed novému prožívání skutečného života a naopak, přetrvávající pocity držet se starých osvědčených postupů, i když zastaralých a překonaných v matrixovém systému. Může jít o vztahy, práci, životní postoje, nedořešené polozapomenuté povinnosti, nesplacené dluhy, nedořešené vztahové vazby apod.

Pokud se necháme volně unášet proudem a dovolíme změnám, aby vstoupily do našeho života, bude pro nás tento intenzivní proces o to snadnější.

Dopřejte si tedy čas pro sebe, abyste mohli rozvíjet svůj potenciál a uchopit nové možnosti a schopnosti, přicházející se zlatou sklizní letního období, které se i brzy naplno projeví.

Lví brána přinese také další vlnu násilí k lidem, kteří k tomu mají sklony a dalším lidem může přinést zesílení strachů o život, o zdraví, o práci apod. Jakýsi „emoční reparát“ z jarního období budou skládat Ti, kteří ještě své strachy a nejistoty z dětství a minulých inkarnací nezpracovali, ale uvědomují si je a chtějí se od nich již osvobodit.

V tomto Lvím období věnujte pozornost oblasti 3. čakry, kde se často ukrývá potlačená zloba a hněv a různé frustrace z mezilidských vztahů. Očistěte svoje játra, žlučník a slinivku, které jsou nejvíce vibračně zatížené zlobou a hněvem.

Připomeňte si aspekty 3. čakry: sebeúctu, sebedůvěru, hrdost, čest, odpovědnost za vlastní činy, reakce na kritiku. Pozitivním archetypem této čakry je bojovník a negativním archetypem je sluha.

3. čakra souvisí s naší vůlí, sebeovládáním, sebedůvěrou, sebeprosazováním a mocí.

K prozkoumání čistoty 3. čakry si položte otázky:

  • Jak jsem spokojen se svým životem?
  • Na co jsem hrdý ve svém životě?
  • Dokážu ocenit svoje minulé životní úspěchy?
  • Cením si své schopnosti konat dobro?

Na 3. čakru se můžeme naladit skrze léčivé rostliny jako je třezalka, heřmánek, měsíček, afrikán, denivka, případně použít některé vhodné esenciální oleje nebo tinktury.

Pomocníky z říše krystalů jsou citrín a jantar, ze kterých vychází síla slunečního paprsku. V kuchyni je zase pomocníkem pro posílení této čakry kardamom s pozitivními účinky na žaludek, který mimo jiné také odkyseluje organismus a dodává energii. Nemůže chybět ani anýzový čaj. Pozitivní účinky na trávicí ústrojí má i levandule se širokým spektrem léčivých silic.

Lví ohnivá hříva nám pomůže spálit všechny strachy a bloky. Zažehněte zlatou hřívu uvnitř sebe a dovolte svoji solární záři, aby Vás chránila a přenesla přes všechny matrixové kořeny strachu a doslova je přepálila.

Závěrem cituji z knihy Eduarda Bacha „Jonathan Livingston RACEK:

Transformační průchod skrze Lví bránu 8.8.2020„Až o tom uslyší, pomyslel si Jonathan, až se dozví o tom převratu, budou radostí bez sebe. Život konečně dostane smysl“ Kromě našeho jednotvárného plahočení mezi pobřežím a rybářskými loděmi má život i smysl! Můžeme vystoupit z lhostejnosti, objevit svou dokonalost, inteligenci a nadání. Můžeme být volní! Můžeme se naučit létat!“
„Chceš-li být šťastný, zjisti, co miluješ ze všeho nejvíce. Vrhni se do této lásky s odvahou, vytrvalostí a maximální rozhodností. Odměnou za tvé snažení ti bude zavržení a vyloučení ze společnosti tvých přátel a blízkých. Pokud se však odmítneš vzdát, pokud přežiješ osamělost a pevně se přidržíš své lásky, zjistíš, že máš nové přátele, novou rodinu, která tvé hodnoty a ideály sdílí. S nimi dolétneš dál a výš, než si dokážeš představit!“

Důvěřujme neviditelné síle, že nás provede transformačním procesem, zkouškami naší lásky i poznáním. Až dorazíme zpět domů zjistíme, že jsme tam byli odjakživa.

Nechť nás všechny Bůh provází transformačním procesem

V lásce Radimila


Autorka článku: Radimila Fleischmannová „Transformační poradna“ : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 


Nejnovější články na našem portálu

duben 21, 2024 144
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 337
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 381
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 308
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2064
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 334
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 407
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1699
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 770
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 769
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3043
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 994
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2020888
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515395
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456821
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292840
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282360
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272762
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259302
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250923
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249436
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242796
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240602
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215118
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206555
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188126
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186465
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184258
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176609
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166680
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163312
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161059
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142711
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128148
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124504
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122462
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...