Jaromír Schmidt: Mumifikace a zmrtvýchvstání

Když se podíváte do raného období Egypta, nutně vás zaujme podivný zvyk, uchovávat mrtvá těla, tedy mumifikace. Někdo těm nebožákům nalhal, že právě to je cesta k nesmrtelnosti a oni se tak budou moci do života stále vracet. Jenže, co ono křesťanské z mrtvých vstání? Není to v podstatě naprosto jedno a totéž? Proč vůbec někdo vložil do náboženství takový nesmysl, na planetě kde se rodí děti? Kde můžete pokaždé vstoupit do nového těla?

Když se dnes budete bavit s mnoha stoupenci křesťanství, budou představu mrtvol vylézajících z hrobů skálopevně obhajovat a ještě do toho budou maltat Ježíšovo učení, které údajně obsahuje slib, že mrtví budou vzkříšení. No toto. A to není vše, protože budou naprosto jasně vědět, že smrt je definitivní a zrodit se znovu tak lze jen s původním tělem.

A i proto nám byla vnucena, z našeho původního pálení zesnulých, křesťanská tradice, jejich ukládání do hrobek, pro pozdější použití. Že jsou z mnoha nebožtíků dnes už jen kopřivy, těmto vysoce inteligentním bytostem nevysvětlíte. Přesto jak si můžete všimnout, tak stále mnoho křesťanů touží být uloženo v zemi. Co kdyby že?

Máme štěstí, že se vezeme na vlnách Gaji a ta nás tlačí směrem vzhůru. Díky tomu se naše obzory rozšiřují a díky tomu jsme dnes skrze klimatologický fanatismus nuceni s ní bojovat, jako kdyby se na nás právě chystala spáchat holokaust. Jsme hnáni se od ní oddělit a vidět v ní nepřítele číslo jedna. To co ničí náš život. A je mnoho těch, jejichž intelekt je nutí naskočit i na tento blud. Ani těm toho moc nevysvětlíte. Protože guru Gréta má pravdu.

Nějak těmto lidem schází potřebný rozhled nejen v oblastech vědění, ale i pozorovatelných skutečností. Co se kolem nich, jak na nebi tak na zemi odehrává a jak víme, právě to jsou znamení konce časů. Ne nebojte, nebudeme vám nic vysvětlovat, protože to nemá cenu. Ano jsme nepřátelé, protože každý z nás tvrdí něco jiného. Já tvrdím, že mrtví z hrobu nevylezou, že za kůrovcem se skrývá masivní práškování jedy. Že křik o tání ledovců má zakrýt jejich nárůst a tak dále. Je fakt, že kolem sebe děláme bordel, ale plastové flašky a pytle prosadil průmysl, aby ještě více vydělával, nikoliv lidé kteří za to platí.

Chci už jen říci, že čas odhalení ukazuje kdo je čím a s tím ani ti nejmocnější nic neudělají. A tím taky pro dnešek končím.


Autor článku: Jaromír Schmidt - oblíbený host našeho vysílání na youtube v pořadu VLÁKNA STVOŘENÍ.