Jaromír Schmidt: Síla temnoty má své hranice

Síla temnoty má své hranice, kterou určují duchovní zákony universa. Ty říkají, že pokud dojde k překlopení celé civilizace, je její existence ukončena. Stará proroctví nás informují, že tu je čtveřice živlů, která na zlo velmi nepříjemně reaguje. Jsou to oheň, voda, vzduch a země. Přitom právě čtvrtý živel, má k dispozici mnoho nástrojů, jak se s virem vypořádat.

Lidstvo, kromě toho, že může být smeteno při nějaké té drobné apokalypse, může ztratit plodnost, být vyhlazeno nemocí, postiženo šílenstvím a mnoho dalších podobně laděných příhod, připravených pro případ, že to z nějakého důvodu nevyjde. Svět se očistí a postupně zregeneruje, aby život mohl opět pokračovat a svět zatracených opět o pár dušiček poporoste.

Nicméně je asi jasné, že temná strana tuší, nebo ví, že existuje hranice, za kterou nesmí zajít a z toho pramení její totální schizofrenie. Předně se neustále pokouší otevřít bránu do temných světů, což se jí díky principu stvoření nikdy nepovede, ale je to tak lákavý sen, že je o vlastní debilitě nikdo nikdy nepřesvědčí. Stále budou budovat zařízení, jako je CERN, protože kdyby to nějak klaplo, mohlo by se zlo stát dědičným a zajistit zatraceným možnost se po smrti vrátit na Zemi. Peklo by se tak stalo o něco více snesitelným.

Za druhé musí stále počítat s hranicí mezi dobrem a zlem, tak aby se svět nepředl do zkázy. A to je skutečná parodie na život. Zatímco existují zákony, které jako kdyby chránili ty slušné a poctivé občany, tak se k moci dostávají ty největší svině. A zatímco ti obyčejní jsou trestáni za každou naprosto absurdní ptákovinu, tak vyvolení mohou beztrestně vraždit a užívat si post ctihodných občanů. Dobře se podívejte na svět kolem sebe, jestli vám to nepřijde povědomé.

Takže se tu vždy v průběhu času začne rodit společnost postavená na dodržování jakýchsi pravidel aby byla posléze smetena revolucí, nebo nějakou válkou. Temná strana si musí udržovat své stádečko ovcí ve stavu, kdy brání světu upadnout do apokalypsy a zároveň, které ovcím brání poslat zatracené tam kam patří. Že se jim zatraceně vede vidíte všude kolem a že se ze všech sil vynasnaží, aby válka zasáhla každý milimetr této planety si buďte jistí.

Hlavní je, aby se nikdo z vás nestaral o hru za oponou, ale pouze o to, jestli má co strčit do huby. A právě proto si za právo na život musíte platit. Musíte si kupovat vodu, jídlo, domov, prostě vše, co k životu nezbytně potřebujete. Bezstarostnost je tu pro vyvolené a jak víme, je to tak lákavá hranice, že kvůli ní obrovský dav debilů ztrácí svou duši, aby se nějakým zázrakem další tupec dostal ke korytu. Právo nosit kravatu a říkat si bankéř je přece úplně nejvíc in.

Ona banda tesilových studentů je něco tak toxického, že už ani blití nepomůže. A jak vidíte, tak zrůdy jako Merkelová, Obama, Bush, Makron, Soros ale i Rockefeller, Rothschild a další a další, jsou stále ti úctyhodní občané, které dav chce následovat. A proto se k davu nikdy za žádných okolností nepřidejte. Daň, kterou zaplatíte, je nesmírně krutá.


Autor článku: Jaromír Schmidt https://www.vlaknastvoreni.cz