Pleja Světlo Krystal: SDĚLENÍ K ENERGIÍM - Transformace

Informační zdroje
falešné Světlo
vyšší myšlení
transmutace buněk
čištění Země
aktivace lásky v srdci

Přátelé drazí,

Sdělení je tentokrát obsáhlejší avšak energeticky dobře uchopitelné, takže doufám že vydržíte číst až do konce.

Jak mnozí víte, rok 2019 (3) je vibračně silným rokem a naše společnost (kolektivní vědomí) má obrovskou příležitost udělat energetické změny - transformace kolektivního vědomí a posílit energie potřebné k přijímání silného Světla přicházejícího na Zemi z centrální hvězdy Alcyone hvězdného systému Plejád.

Tuto nabízenou příležitost by si lidé neměli nechat vzít a každého okamžiku využít k osobnímu rozvoji a zapojit se k těm co již mají navýšené vědomí do takové úrovně, že jsou schopni přijímat vysoké energie z vesmíru. Ano, berme to zcela vážně a tuto příležitost si nenechme "vzít" protože jak víme, kromě silného Světla které k nám na Zemi přichází, je tady také silné působení sil operujících na nízké frekvenci aby lidem zabránili v přijímání vysokých světelných energií.

Veškeré informace k Transformaci jsou světelnými pracovníky dlouhodobě předávány jenže lidmi nejsou stále brány na vědomí. Pokud chceme změny k lepšímu a posunout energie do vyšší úrovně je potřebné o této Transformaci informovat co nejvíce nevědomých lidi, myslet pozitivně, používat tzv. "vyšší myšlení" a neutvářet si představy o tom, co si o vás budou druzí myslet. Jsme tady všichni na tzv. na jedné lodi, na duální planetě a máme táhnout za jeden provaz, jak se říká. Tedy aspoň většina lidí.

Spolu s planetou Zemí prochází transformačními změnami také i naše fyzické tělo, které se musí přizpůsobovat narůstajícím energiím vysoké frekvence. Je to náročný proces jak v úrovní fyzické (tělo) tak i v úrovni psychické (Duše). Mnoho lidí to však neví, nezajímá se a nevnímá tyto energetické změny. Více o transformačních příznacích naleznete v mých sděleních k Transformaci a sdílených článcích.

Lidi v nevědomosti je potřebné opakovaně informovat o tom kým skutečně jsou, kam má směrovat jejich Duše a co se na planetě Zemi skutečně odehrává. Informovanost Světla je dobrá jenže lidé jsou jak "malé děti" a chtějí slyšet jen senzační zprávy, které jsou pro ně skutečně bezvýznamné a vůbec neslouží k rozvoji jejich Duše.

Spíše naopak v člověku vyvolává umělý pocit (iluze) že se dozvěděl důležitou informaci kterou musí ve své mysli zkoumat a nechat se tím vést. Slovem je šířeno mnoho nesmyslů, hloupostí, lží, negativity, článků, rozhovorů, zpráv, které mají za cíl z lidí odebírat energii a manipulovat s jejich myslí.

Na internetu, tiskem či TV médii se vyskytuje mnoho informací, zpráv, sdělení, poselství, článků, z různých zdrojů ale bohužel ne všechny informací pocházejí z čistého zdroje. Jak jsem už mnohokrát uvedla ve svých sděleních k Transformaci, nejsme všichni stejní a na Zemi jsou Duše z různých úrovní vědomí, rozměrů (dimenze) a tak i veškeré informace které se k nám dostanou, pocházejí ze zdrojů různé úrovně.

Čím silnějšího Ducha člověk má, čím vyspělejší Duše je, čím silnější Světlo si sebou nese o to čistější jsou informace které druhým předává.

V současné době se lidská společnost nachází v těch nejtěžších zkouškách a tak pokud má dojít k pozitivním změnám je potřebné duchovní vedení (pozvedání) silných Duší. Na Zemi se nachází mnoho duchovních učitelů avšak těch pravých a skutečně moudrých učitelů zas tak mnoho není. Buďte více vnímaví tomu co od druhých čtete anebo slyšíte. Ne všichni kdo o sobě říkají že jsou duchovními učiteli, skutečně jsou a může se stát, že budete nasměrováni ke zcela jiným energiím než jste chtěli.

Je tedy velmi důležité o tom vědět a uvědomit si vážnost situace v "šíření informací" a že jsou tady také i zdroje, které slouží k manipulaci lidské mysli. Ne vše co čteme, slyšíme, vidíme, přijímáme jako pravdivé, čisté, skutečné a necháváme se tím ovlivnit. Temná strana je mistrem v manipulování lidské mysli a bude vždy hledat cestu tam, kde to člověk nejméně očekává.

Pokud máme skutečnou lásku v srdci, máme schopnost rozlišit veškeré informace, které se k nám dostanou. Jelikož žijeme na duální planetě, jsou předávané informace jak ze světelné strany tak i z té temné. Jenže se v tom vyznej člověče !

Ano víme tedy, že šířené informace pocházejí z různých úrovní, ale.... je tady jedno ale...

Je šířených mnoho nečistých a klamavých informací, z tzv. falešného světla. Rozlišit pravé (organické) Světlo od toho falešného pocházející z temné strany, je pro manipulovaného člověka opravdu těžké.

Čistý zdroj informací

Jsou tady předávané informace které pocházejí z čistých zdrojů, z vysokých úrovní Světla a slouží k rychlejšímu rozvoji Duše. Kromě lásky je v tom také moudrost a pokora. Čistý zdroj informací nás zavede k tomu podstatnému, k energiím přítomnosti, ukazuje na skutečný stav energií, které svými myšlenkami, emocemi a činy utvořili lidé. Neuvolňují se informace které by mohly nahrávat temné straně, dopředu se nesdělují plány sil Světla. Z čistého zdroje můžeme dostat silnou dávku světelné energie, která je léčivá. Je to pocit jako když k vám promlouvá dobrý přítel a cítíte blaženost u srdce. Zprávy jsou sdělovány tak, aby byly jasné a energeticky uchopitelné. V jednoduchosti je vždy krása a síla.
Pokud je informace příliš složitá ba až přímo "vědecká", neslouží k rozvoji Duše ale mysl člověka může být odváděna od podstaty toho kým skutečně je a jeho pozornost je naváděná do světa iluzí.

Jsou tady také informace předávané s čistými úmysly ale od méně duchovně vyspělých bytostí a to je pro Duši pomalejší cesta rozvoje.

Bohužel jsou tady i informace z těch nejnižších úrovní, z nečistých informačních kanálů a pocházejí od bytostí (entit) které nemají s lidmi čisté úmysly a slouží k manipulaci lidské mysli. Už po nějaký čas se zaměřují na lidi, kteří se věnují duchovnu anebo duchovno využívají jen pro své zájmy. Takže lidé kteří nemají v srdci skutečnou lásku, mohou snadno podlehnout svodům temné strany a stát se nevědomými přijímači (channelery) nečistých informací, takzvaného falešného Světla. Je potřebné být obezřetnými a umět rozlišit falešné Světlo od toho organického.

Myšlenka je energie a nese si svou vibraci a pokud budou lidé utvářet negativní myšlenky, budou negativně myslet a nebudou mít kontrolu nad svými emocemi, snižují si tím své vibrace (vědomí) a posilují negativní energie na Zemi. Lidi reagují kriticky, podrážděně, nenávistně, negativně na každou nepříjemnou situaci, na politiky, svého souseda, kolegu z práce anebo pokud není něco podle jejich představ a přesvědčení.

V současnosti je vývoj lidské společnosti velmi pomalý. Lidé se nechávají slepě vést starým systémem, špatnými politiky a mocenskými vládami a nemůžeme se poté divit, že se situace takto vyvinula.
Vše je o síle myšlenky, o síle Ducha, o našich energiích. Jedná se o stejnou modelovou situaci jako v dávné Atlantidě jen s jinou společností lidí, s očistným procesem starých negativních energií a transformovat je na vyšší úroveň - 5D. Je potřebné ve svém srdci aktivovat vesmírnou lásku a podílet se společně (kolektivně) na změnách systému.
Není možné dobrovolně odevzdávat svou moc (drahocennou energii) silám, které toho pak proti lidem využívají. Vše je o uvědomění si vážnosti situace na této planetě a že tento svět řídí skupina "šílenců" toužící po moci a bohatství. Je smutné že si toto většina lidí stále neuvědomuje a dál podporuje starý systém a špatně fungující vlády. Potřebují k tomu zřejmě další zkušenost ale to by byl bolestnější proces, jenže to si jistě nikdo nepřeje.

Náročné a přecitlivělé období má teď většina z nás. Emoce lítají nahoru a dolů. Vesmírné energie jsou den ode dne silnější a my se tak musíme přizpůsobovat nárůstu vysokých frekvencí. Je potřebné v sobě udržovat vyšší vibrace a být naladěni na energie lásky. Dobrou energií se můžeme nabíjet v přírodě, objímáním stromů, které jsou přírodními anténami pro příjem vesmírné energie, naladit se na vysokofrekvenční zvuky ptačího zpěvu, meditováním v přírodě, pít dostatečné množství čisté vody, jíst vysokovibrační potravu, plody země, ovoce, zeleninu, obklopit se doma léčivými kameny, krystaly, křišťálem který je nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie a pomáhá dobíjet i jiné kameny. Vyhýbat se tmavému či přímo černému oblečení a oblékat se do světlejších a pestrých barev. Pokud to je možné vyhýbat se negativním lidem a chránit si svou drahocennou energii.

V současnosti naše fyzické tělo prochází silnou procesnou změnou, zrychlenou transmutací buněk a všech našich orgánů. Pokud se náhle cítíte špatně, neklidně, s různými tlaky, bolestmi těla, ale i různorodými záněty, zvýšeným tlakem, zimnicí anebo vnitřní horkostí těla je možné že je způsobené Transformací a tělo se čistí od všech traumat které si naše Duše nese z minulých životů. Energeticky to bude už jen stoupat a na tyto změny si budeme muset zvyknout a brát jako důležitou součást našeho života.

Lidé by měli co nejdřív změnit své myšlení z nízké úrovně na vyšší úroveň, tzv. "vyšší myšlení" aby se mohli frekvenčně sladit s vysokými energiemi přicházející na Zemi z vesmíru. Je to velmi náročná transformační doba, se zcela jinými energiemi než doposud tady byly. Energie se mění do jiného rozměru a kdo chce kráčet s novými energiemi měl by se pustit starých energií, které patří nefunkčním systému, starému světu. Lidé (kolektivní vědomí) míří do 5D rozměru kde se nachází Světlo a tam temné energie nemají už přístup. Je potřebné aby si člověk v sobě ujasnil (zpracoval) kam chce skutečně jít, jakými energiemi chce procházet, jakou cestou osobního rozvoje. Je potřebné si pospíšit, frekvence Země se zvyšují a Světlo z vesmíru je silné.

Zvládnou lidé přizpůsobit se vysokým frekvencím ?

Lidé by se měli probrat, aktivovat v svém srdci lásku, být silní a odvážní. Jen silní lidé mohou dát silné základy pro tvoření nového světa, realit 5D. Země potřebuje silné a odvážné Duše, které k ní ukotvují silné Světlo. Pokud je ale Světla málo a Země je zaplavena negativitou, je poté nucena se ji zbavovat silným čištěním v podobě zemětřesní, silných bouří, záplav a sopečných výbuchů. Sopečný výbuch je takový vypuštěný ventil nebo-li uvolněná negativní energie. To je přirozený čistící proces planety Země.

Ale planeta Země a její atmosféra je naštěstí pod ochranou sil Světla, hvězdných přátel ve vesmírných lodích. O čištění atmosféry od chemtrails a jiných rozsáhlejších havárií na Zemi více naleznete v mých předešlých sděleních k Transformaci

Nenechme se rozdělovat a posilujme Světlo. Propojujme se srdcem, buďme v bezpodmínečné lásce a věřme že i tohle náročné období zvládneme. Jen láska je klíč ke světelným branám. A tak se i staň.

S láskou a pokorou ✨💓✨PLEJA
Tady a Teď


Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 

Sdělení k energiím -Transformace


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší