Pleja Světlo Krystal: Rozpouštění linearity

SDĚLENÍ K ENERGIÍM - Transformace
--------------------------------
Rozpouštění linearity
Jiné vnímání času
Naše Bytí, mimo prostor a čas

Přátelé drazí,

Od okamžiku, kdy k nám na Zemi začaly dopadat silné dávky Světla, proudící z galatického centrálního Zdroje, dochází k razantním transformačním změnám. Působnost vesmírných energií zesiluje a Transformace nabírá stále větší tempo.

Tok energií je v tak obrovském pohybu, že veškerá dění na Zemi se odehrávají v rychlejším sletu. A jak pozvedáme své vibrace, energiím jsme i více vnímavější.

Vše nám teď doslova utíká před očima, pocitově to můžeme vnímat, že toho stíháme daleko méně než dřív.

A proč nám vlastně ten čas tak utíká?

Ano, způsobují to právě ty transformační energie v obrovském pohybu. Z vesmíru je teď vše silně energeticky popoháněné.

Také jste zaznamenali, že od význačného data roku 2012 nám těch 6 let uběhlo dost rychle?


Už po nějakou dobu zaznamenáváme, že vnímání lineárního času je jiné, vše nám splývá v jedno, Tady a Teď. Pomalu si už zvykáme, že s pozemským časem to je jinak a dospíváme do bodu, kdy naše Bytí vnímáme mimo prostor a čas, v prožitku pouhé přítomnosti. Systém utvořil linearitu, ale my linearitu rozpouštíme a začínáme vnímat přítomnost Světla.

Ani se nenadáme a přijdou nové energie, roky 2020... 2025... a dál... vše je jiné... nové, rozvinuté, otevřené, přímo letící kosmickou rychlostí.


Transformace probíhá v tempu jaké si kolektivně určíme a dle toho to energeticky zvládáme.

Jak víme, v Transformaci jsme ve velkém skluzu a aby se popohnal běh událostí na zemi, energie jsou v tak obrovském pohybu, že se nám vše zdá být rychlé, ba přímo akční.
Uvědomujeme si, že se ve skutečnosti nacházíme Tady a Teď, jen se svým pravdivým Bytím, bez časových posunů minulosti či budoucnosti. Pro naši mysl je osvobozující být mimo prostor a čas, toho co skutečně prožíváme.

Rozpouštíme lineární čas.

V pouhé přítomnosti se zaměříme na to, co k nám zrovna přichází a z toho si pak tvoříme svou/naši budoucnost. Když se vnímáme v bezpečí, naplněni láskou, obklopení svými nejbližšími, rodinou, přáteli, domácími zvířecími mazlíčky a děláme co nás baví, co nám přináší radost, je vlastně vše v pořádku. Jsme v přítomnosti toho, co je Tady a Teď a neřešíme, co je mimo nás, mimo prostor a čas. Zaměřujme se na to, co je v naší přítomnosti.
Je i pochopitelné, že tempo všech nemůže být stejné, nejsme všichni stejní neb pocházíme z rozličných úrovní vědomí, ale je potřebné si uvědomit, že si už nemůžeme dovolit, být v Transformaci pozadu.

Temná strana nikdy nezahálí a hlídá každičký náš "chybný krok"!


Proto je potřebné abychom chápali vlastní identitu, aby nám nechyběla otevřenost srdce a mysli. Bez naší otevřenosti bude tempo celého kolektivu pomalejší a energie z vesmíru vždy zrychlenější. Pak se nemůžeme divit, když nám vše utíká doslova před očima. Na zemi proudí jedna energie za druhou, ano, můžeme se na chvíli zastavit, odpočinout si, nabrat potřebných sil (energií) ale opět se nadechnout a dál pokračovat s proudem vesmírných energií.


Vnímejme se jako Duše, které Tady a Teď pracují na změnách, bez časových posunů minulosti či budoucnosti. Nejsme tam, co se už stalo ale ani tam, co ještě nenastalo. Jsme pouze Tady a Teď a Stíny měníme ve Světlo.

A tak se i staň.

S láskou a Světlem, Tady a Teď  PLEJA

Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší