Pleja Světlo Krystal:  Hluboké čištění Země a důležitost vlastního osobního rozvoje

Přátelé drazí,

Na nějakou chvíli jsem se se sdělením k energiím pozdržela a nabírala potřebné energie k vzestupu. Jak víte, temná strana se intenzivně zaměřuje na nás pracovníky Světla a v naší misi nás chce zastavit. Mohou nás na nějaký čas energeticky oslabit ale nikoli zastavit v naší misi. Takže i pro mně to bylo dost těžké období, stále ještě je, ale chci být silná a prospěšná pro tento velkolepý vesmírný projekt. Navazuji tedy na předešlé mé sdělení a sdílím informace k současnosnému stavu energií, který utvořila naše lidská společnost.

Jak víte, Země se už nějaký čas čistí od negativity, kterou jí způsobují lidé v negativním stavu a nyní se dostává do další fáze hlubokého čištění a mohla dál navyšovat své frekvence. Je to hlubší a silnější proces než doposud byl. Pro ty, co nevědí proč se naše planeta musí čistit, jsou určené tyto informace:

"Také i Země je živá bytost, má své vědomí a nachází se v procesu Transformace.Tím jak ji lidé ubližují, jak ničí její přírodu a vnášejí k ní negaci, je Země nucena se této negativity zbavovat, a to v podobě přírodních katastrof, zemětřesení, sopečných výbuchů, obrovských bouří a záplav. Sopky jsou vlastně takovými ventily, kterými Země vypouští veškerou nahromaděnou negativitu. O těchto transformačních zemských procesech už někteří ví, jen je stále neberou vážně. Pokud lidé nebudou k sobě a k Zemi chovat lásku, bude se Země zbavovat negativity, kterou ji způsobují lidé v negativním stavu energií."


Připomeňme si, co se v současnosti odehrává v některých částech kontinentu. Silné bouře, záplavy, zemětřesení, ale také i požáry (země se zbavuje negativity také i ohněm) a zaznamenáváme i prudké změny klimatu.
Počasí v Evropě se mění, obzvláště v jejím středu nastává mírnější klima. V tv médiích a jinde ve zprávách na internetu se lidé nic nedoví o těchto probíhajících transformačních změnách na Zemi.
Lidem budou předávány jen takové zprávy aby dál zůstávali v nevědomosti a odtrženi od skutečné reality.
Jenže jsou tady i lidé, co se zajímají o dění kolem a vědí, kde veškeré informace hledat. O probíhajících transformačních změnách je potřebná dobrá informovanost a tyto změny brali lidé zcela vážně.

Temné síly brání této Transformaci a chtějí lidi udržovat hloupé a nevědomé. Utvářejí takové situace a děje, aby lidi stavěly jeden proti druhému a snižovali si své vibrace.

Chtějí aby se lidé nenáviděli, napadali, uráželi, bojovali mezi sebou.

Lidé se nechávají zatahovat do nečistých her druhých a myslí si, že když budou protestovat, demonstrovat, hlásat nenávistná slova, že změní svět k dobrému.

Jenže takovíto lidé si bohužel neuvědomují, že nenávistí k druhým, stálým soupeřením mezi sebou to druhé straně usnadňují a ze své svobodné vůle jim dávají sílu, svou energii. Pak ať se nediví, když se jim projektuje svět, který nechtějí vidět. Budou vidět to, co si k sobě přítáhli a co energeticky posílili.

Lidé jeden druhému rádi připomínají kdo jsou, jaké mají
tituly, hodnosti, profese, připomínají svou důležitost v systému. Ale zapomínají kým skutečně jsou a v čem je jejich pravá důležitost.

Důležitý je vlastní osobní rozvoj.

Duchovní rozvoj naší Duše.

Co si o nás myslí druzí, není tak důležité, narozdíl od toho co si myslíme my sami. Naše "důležitost" je směrována k pozitivním myšlenkám vibrujících na světelné frekvenci. Pokud se chceme vědomím udržet na frekvenci Světla, udržujeme své myšlenky v pozitivitě a v přítomnosti. Nenechme se stahovat k negativním myšlenkám, jak událostí minulých, tak i těch budoucích. To stejné je o našich emocích. Hlídejme si své emoce ať máme dobrou energii.


Pokud pro nás druzí nemají dobrou energii, neznamená, že k nim budeme vysílat stejnou energii.

Kdo je v negativním stavu energií, nedává dobrou energii.
Kdo je v pozitivním stavu energií, dává dobrou energii.

Stejné energie se vzájemně vždy přitahují.
Tak je dané pevným zákonem vesmíru, o přitažlivosti energií.

Lidé s dobrou energií přispívají do celku této Transformace.
Svou dobrou energii (Světlo) ukotvují do hmoty (země).
Ostatním lidem jsou příkladem aby se neztráceli ve hmotě.

Ač věříme v bílé nebo černé, v levici či pravici, v různé pravdy, zůstávejme v lásce, s klidnou myslí neboť tento náš pozitivní stav temné síly energeticky oslabuje a ztrácejí na síle ovládat naši mysl. Nedopusťme aby došlo ke stejnému úpadku společnosti, jako se stalo v dávné Atlantidě. Nedopusťme, aby naše společnost duchovně upadala a nacházela se v negativním stavu energií. Nejde nám přece o to, kdo z nás má pravdu a kdo pravdu nemá, ale o to, jaké vibrace ze sebe vyzařujeme.

Čím více lidí se bude nacházet v pozitivním stavu a ve vibraci lásky, o to méně se bude muset Země zbavovat negativity. Je potřebné si uvědomit, že na krásnou planetu Zemi jsme přišli konat DOBRO abychom ji pomohli v Transformaci. Udržujme si u sebe dobrou energii.

Vyzařujme ze sebe LÁSKYPLNÉ VIBRACE planeta Země to pocítí a uzdraví se.

A tak se i staň.

S láskou a Světlem  PLEJA
 

Tady a Teď


Sdělení k energiím - Transformace

Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší