Lubomíra Bartošová: Proč mě nikdo nemá rád

Je to jedna z nejčastějších témat. Ať už se jedná o oblíbenost v kolektivech nebo v partnerských vztazích. Princip je stejný. Druzí nás mohou mít rádi jen do té míry, do jaké míry máme rádi my sebe. Zákon přitažlivosti je zároveň zákon lásky, který se odvíjí od sebelásky a sebepřijetí. Ježíš nás naučil, miluj bližního tak jako sebe. Ani po více než 2000 letech jsme to nepochopili, resp. jen menšina populace.

Proto pokud má klient tento problém, tak se ho rovnou zeptám jaký má vztah k sobě. Zda se má rád. Tehdy slyším velký povzdech, že to už je horší, ale partnera miluje a tak nechápe proč to nefunguje. Jsou však i klienti, kteří mi řeknou, že se mají zcela rádi a přesto to mají narušené. Tehdy se jedná o razítko rodu, kdy kopírujeme někoho osud, aniž bychom si to uvědomovali. Ať už máte rádi nebo ne, lidé vám ukazují, že něco máte v sobě nevyřešeno. Nejčastěji z dětství. Tehdy je nutná práce s podvědomím.

Doporučuje se říkat si před zrcadlem, miluji se. Každý den několik krát dokud se opravdu nezačnete mít rádi. Můžete se také rozplakat, čímž se rozpustí staré bloky a nastává okamžitá úleva. Úroveň toho jak se máte rádi se někdy těžko definuje. Proto chci objasnit jeden fakt. Například úroveň toho jak se máte rádi ukazuje i to, zda sami sobě dopřejete léky či léčiva, možná i dražší, které momentálně potřebujete pro léčbu. Je mnoho lidí, kterým i když doporučuje lék na rakovinu, nestojí sami sobě za to, aby si ho koupili. Myslí si, že je to drahé ...

No já sama jsem měla po porodu problémy a léky jsem si koupila i za cenu, že jsem si půjčila. Jen pokud sami sobě opravdu stojíte za to, abyste si byli ochotni zachránit život, můžete tvrdit, že se máte opravdu rádi. Ačkoli to zní krutě, ale 90% lidí se na této úrovni nemá rádo. Když mi to řekla kdysi jedna kolegyně léčitelka, myslela jsem, že to tak není. No bohužel praxe mi tuto smutnou skutečnost potvrdila. I práci s podvědomím mnozí lidé odmítají, přestože je klíčem ke zjištění skutečné příčiny nemoci - čili odhalením problému, který nemoc způsobil. Tak nemůže dojít k vyřešení problému a tím ani nemoci. Proto se mnoha lidem choroba vrací.

Léčení jako takové má 3 fáze. První je nalezení příčiny problému terapií podvědomí. Také se vypátrá, zda daná osoba někoho mrtvého z blízkých neoplakala a není tažena nahoru. Ve druhé fázi se podle stavu nasadí přiměřená léčba, léky, či léčiva. Třetí fáze představuje správné myšlení. A k tomu nám pomáhají nejvíce pozitivní afirmace. Např., Já jméno a příjmení jsem zdravá a jsem za to vděčná.


Související články:

Lubomíra Bartošová: Nástěnka vizí

Lubomíra Bartošová: Osudovost čísla 3

Ľubomíra Bartošová: Určováním podmínek a pravidel bráníme splnění našich snů

Ľubomíra Bartošová: Zvláštní dědictví

Ľubomíra Bartošová: Matka může svým myšlením zachránit život dítěte

Ľubomíra Bartošová: Pravda je to, čemu věříte


Autorka článku: Lubomíra Bartošová   www.lubomirabartosova.wixsite.com/poradna-duse

Lubomíra Bartošová komunikace s dušemiJedného dňa som sa zobudila a vnímala som svet inak ako pred tým. Niečo som videla a o pár dní na to sa to splnilo. Bol to šok. Badokonca som to brala ako trest. Ľudia si myslia, že vidieť budúcnosť je jednoduché a svet je gombička, ale opak je pravdou. Keď to začalo, mala som 15 rokov a mala som pocit, že sa topím. No a zistenie, že to nemôžem len tak ignorovať, či nemať, ma hnevalo. Brala som to tak, že nemám na výber. Tak kde je ta slobodná vôľa? Až neskôr som pochopila, že tá voľba je v tom ako s tým naložím. A tak som začala veštiť.