Pleja Světlo Krystal: K INSPIRACI, K ZAMYŠLENÍ, K POCHOPENÍ

Ve vesmíru vše prochází vývojem, a měli bychom vědět, že i ty nezkušené Duše se přišly vyvíjet, duchovně růst, projít si školou Života, aby mohly postoupit zas o nějaký ten stupínek výše. Proto zde na Zemi, tyto Duše jsou.

Holt, někdo pochopí dřív a někdo zase později, nejsme všichni stejní neb nepocházíme ze stejných úrovní Bytí.

Kdo jsme si do života nastavili hodně "vysokou laťku" a našim posláním je služba druhým, přesněji řečeno, bližním svým, informujeme, inspirujeme a s láskou v srdci, s velkou trpělivostí a pochopením, "svítíme" nezkušeným na cestu, k Poznání sebe sama. Není k tomu třeba mnoho slov, ale  vyzařování té správné vibrace, lásky a moudrosti, a také mnoho pokory. Nikdo nejsme bez chyb, stále se učíme, otevíráme se novému, novým energiím, s novým myšlením. Neopomínejme, že také i s velkou trpělivostí a vytrvalostí dojdeme nejdál, tedy k hlubokým duchovním hodnotám a pravdám.

"Chybovat je lidské, a odpouštět, je božské."

Kdo tvrdí, že už dávno nechybuje, že se nepotřebuje učit novému, vše duchovní zná a má to tzv. "v malíčku", tak takový člověk si ani nepřipustí, že stále žije v nějakých iluzích. V nízké hustotě ve které se nacházíme, je pro nás jakožto pro člověka velkým úspěchem, když si uvědomíme vlastní "chyby", a máme snahu je co nejdříve napravit. A kdo si své "chyby" neuvědomí, nebudeme ho přeci za to soudit, ale ukážeme mu to nejlepší a nejkrásnější co v nás je a staneme se pro něj inspirací, aby také pochopil... a uvědomil si, kým skutečně je, proč tady je a co má pro to učinit.
Z celého srdce děkuji všem, kdo chovají v sobě lásku a pochopení k druhým lidem. A tak se i staň.

Zároveň však poukazuji na "neústupnost", před čímkoliv, kde zaznamenáme a pocítíme, že se tam nenacházejí "čisté úmysly".

S Láskou a Světlem PLEJA
Tady a Teď


Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší