Pleja Světlo Krystal: Silný příval vesmírných energií

Přátelé drazí,

Sdělení je tentokrát stručné, kde se zaměřuji k zesilujícím se energiím z vesmíru.

Kdo jste energiím vnímavější a citlivější, jste v posledních dnech jistě také i zaznamenali, že tu máme další silné přílívové vlny vesmírných energií - fotonové Světlo z centrální Hvězdy Alcyone, v souhvězdí Plejád.

Transformace je v plném proudu, zrychlujících se a zesilujících se energií. Ano, energetický nárůst je obrovský, energie jsou hodně silné a máme co dělat, abychom to psychicky a hlavně fyzicky bez větších potíží ustáli, neboť v negativním stavu není možné tyto vysoké frekvence zvládat přijímat. Aby jsme se mohli na tuto vysokou frekvenci naladit, pomůže nám v tom meditace, naše energetická vyváženost, pozitivní Mysl a láska v našem srdci.

A jak už po nějakou dobu píšu ve svých sděleních, v období transformačních změn, je nám voda velkým pomocníkem. Mnoho nám pomáhá když budeme pít dostatečné množství čisté vody (jak víme, voda energeticky pročišťuje, má schopnost blokovat negativní energie) a když si budeme dopřávat dostatečného spánku.

V posledních dnech se nám teď sice spí hůře, ale jakmile se s vesmírnými energiemi sladíme a zvykneme si na ně, náš spánek bude klidnější, kvalitnější a bude se i postupně zkracovat. Takže pro naše fyzické tělo již nebude potřeba tolik spánku, protože energii bude získávat ze Světla.

My se teď ale nasměrujeme k matce přírodě. Máme tady Jaro, příroda se probouzí, vše se opět začíná zelenat, kvést, takže příroda je pro nás tím nejlepším léčitelem, energetickým posilněním a dodává nám čistou energii. Objímejme stromy, mluvme s nimi, i stromy mají Duši, nalaďme se na zpěv ptáků, na jejich vysoké zvukové frekvence. Vnímejme barvy, zvuky, nasávejme vůně přírody. Mimochodem stromy jsou takovými anténkami pro příjem vesmírné (božské) energi, a tak propojení s nimi, nám dodá mnoho energie. V měsících dubna a května, si můžeme nasbírat jednu z nejsilnější jarní byliny medvědího česneku, která je výborná na detoxikaci organismu a dodání léčivé energie.

Obklopujme se doma zářivými barvami, oblékejme se do světlejších barev, ne do černých a tmavých. Naslouchejme příjemné hudbě, dívejme se na filmy které rozveselí, pobaví, ne na filmy, kde je násilí a které v nás vyvolávají děs a smutek. Nasměrujme se k tomu, co nás naplňuje, přináší nám radost, potěšení, pohodu a klid.

Nenechme se zatáhnout do konfliktu s negativními lidmi, zbytečně tak ztrácíme ze své drahocenné energie.

Když si ochráníme svou energii, naše Světlo bude silné, naše aura bude čistá a krásně zářivá. Budeme mít dostatek sil, pokračovat v naší pozemské misi, nás pracovníků Světla.

A tak se i staň.

S láskou a Světlem 💥💖 PLEJA

Tady a Teď



Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší