Pleja Světlo Krystal:  Zlomový rok 2018

Přátelé drazí,

Rok 2018 má být pro nás skutečně ten zlomový, jde nám v něm doslova o všechno, o velké změny v naší společnosti, o zachování suverenity mnoha národů, o propojování s matičkou přírodou. Vše se bude odvíjet, podle našich rozhodnutí, činů, stavu naší Mysli, velikosti našeho srdce.

Využijme "této" jedinečné příležitosti k zrychlené změně.
Buďme více vnímaví energiím. Vnímejme sebe a ostatní lidi kolem. Vnímejme se jako Duše, které Tady a Teď pracují na změnách. Jenže lidé nějak zapomínají, že vše kolem nás je energií, že vše je se vším energeticky propojené a nese si svou vibraci, a že i my lidé, si sebou neseme svou vibraci.


" Stejný, stejného si hledá"
 "Vrána, k vráně sedá" :-)


Ano, budeme si rozumět, shodovat se a sdružovat s lidmi ve stejné vibraci, takže kde je vibrační rozdíl nebude nikdy shoda. Také i na politické scéně zaznamenáváme vibrační nesoulad, neshody, kde se vedou štvavé kampaně a mocenské boje. Naše společnost je rozdělována tak, abychom se stavěli jeden proti druhému. To je potřebné rychle změnit a vibračně navýšit.

Vyhledávají se lidé (Duše) vědomím ve vyšší vibraci a společně pracují na změnách. Těší mě, že těchto láskyplných lidí, s otevřeným srdcem a otevřenou Myslí každým okamžikem přibývá, a mají zájem tvořit nové. Ale bohužel jsou tady také i lidé (Duše) vědomím v nízké vibraci a na změnách nepracují. Tito nízkovibrující lidé brzdí celouTransformaci a duchovní vývoj naší společnosti. Ano, dělají jen to co umí, kam až energiemi dosáhnou, avšak nelze toto donekonečna omlouvat. Proto také síly Světla, ve spolupráci se všemi pracovníky Světla, chtějí uvolňovat více informací ke stavu energií na Zemi.

Přátelé, v Transformaci jsme hodně pozadu a za této situace si nemůžeme dovolit kolektivně padat ještě níž, to by jsme se horko těžko zvedali.

Víc vnímejme lidi kolem sebe, jaké nebo čí zájmy hájí, co přínosného pro naší společnost přinášejí, jaké jsou jejich vize. Nezaměřujme se jen na to co říkají, ale jestli to co říkají má svou hloubku, je otevřené, jasné, opravdové, moudré, upřimné a nese sebou skutečné poselství.

Buďme více vnímaví a také obezřetní, naciťujme srdcem, naší duchovní částí (síla Ducha, Světlo). Když zapojíme pouze rozumovou část (hlava, hmota) nejsme schopni vycítit ty správné vibrace. Jsme v časech kdy jsou na nás (na Duše) vyvíjené silné tlaky, buďme v obezřetnosti, před "vlky v rouše beránčím."  

Vesmírem jsme mnoho zkoušeni, odoláváme různým pokušením.

Jak uspějeme, jak se postavíme všem těm výzvám ?

Nenecháme se stavět, jeden proti druhému ?

Nepromárníme znova, tu nabízenou šanci ?

Věřím, ve spravedlnost, v lásku, v dobro v lidech.
A tak se i staň.

S láskou a Světlem 💥💖 PLEJA
Tady a Teď

Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší