Hana Sahhu-ara: Zázračná moc vody

Věděli jste že vodu lze ovlivňovat lidským vědomím nebo našimi emocemi?

Japonský doktor Masaru Emoto vedl dlouhodobý rozsáhlý výzkum vody, kterým dokazuje, že opravdu lze vodu takto ovlivňovat.

Masaru Emoto se inspiroval sněhovým krystalem a uvědomil si, že právě ve zmrzlé krystalové formě nám voda ukazuje svou celou a skutečnou podstatu. V roce 1994 se jeho laboratoři v Tokiu po mnoha pokusech a omylech podařilo pořídit první fotografii vodního krystalu.

Od té doby bylo pořízeno tisíce fotografií a provedeno velké množství pokusů v souvislosti s různými tématy, jako je: kvalita vody, dopad negativních a pozitivních slov na vodu, vliv hudby, obrázků nebo textů nebo také síla různých druhů modlitby.

Výsledky ukazují, že hudba, slova, myšlenky nebo motlitby mají vliv na strukturu vodního krystalu, což naznačuje, že skutečně ovlivňují naši hmotnou realitu. 

Vzhledem ke své nádheře jsou vodní krystaly ve stabilní a harmonické podobě navíc úžasným uměleckým dílem, které mnoho lidí chytne za srdce.

Voda je významným nosičem informací a pokud si uvědomíme, že se lidské tělo skládá z více než 70 procent z vody, potom je jasné, jak velký vliv má na náš organizmus nejen kvalita vody, ale také naše myšlení a emoce.

Myšlenkou můžeme přetvořit molekulární strukturu vody. Vodu v nás a díky toho můžeme výrazně přispět k uzdravení našeho těla.

Vytvořte si svou vlastní skleňěněnou láhev nebo karafu, namalujte nebo napište si na ní to, co zrovna potřebujete: zdraví, láska a pokud chcete, buďte konkrétnější – zdravá játra, silný imunitní systém, zdravé klouby.

Na karafu nebo láhev můžete umístit srdce nebo mandalu, či symboly posvátné geometrie jako je například květ života.

 

Vyléčte vodu uvnitř svého těla pozitivními myšlenkami a láskou k sobě samým.

AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Hana Sahhu-arah : pracovnice světla, průvodkyně, terapeutka, konopný poradce

Momentálně žiju na krásném a velmi energetickém místě, na ostrově Ibiza. Jsem  průvodkyní a kanálem, skrz který přichází informace, posleství a energie od Vyšších Já a světelných bytostí které  nám pomáhají při naší cestě rozpomínání si na to, kdo jsme, odkud jsme a jaké je naše poslání.                                                                          

Pomáhám v probouzení a aktivaci hvězdných duší na planetě Zemi.

Jsem propojena s rostlinou konopí. Založiila jsem před 8 lety s přítelem dnes již známou firmu, která vyrábí přírodní konopné produkty. Cítiila jsem, že si nás tato rostlina vybrala, abychom ji očistili a dostali ji zpět mezi lidi do běžného života v její čisté a léčivé síle. Když se naše produkty dostaly do Ameriky a Číny, věděla jsem, že jsem cestu naplnila...

Firmu jsem tak opustila, ale konopí je stále součástí mě, tak i nadále pracuji s touto léčivou rostlinou a pomáhám lidem na jejich cestě uzdravení i z takových nemocí, jako je například rakovina.

Nyní přišel čas, že už se naplno věnuji mému životnímu poslání – předávání informací (channelingu), aktivování a celkového probuzení duší, ale také transformačním rituálům a přednáškám.

Mým přáním je, aby byl každý vědomý a žil život přesně takový, jaký si ho ze srdce přeje.

Jsem tady pro vás.