Přátelé drazí, je jasné, že si nebudeme nic nalhávat, utvářet si nějaké iluze či nazývat věci nepravými jmény, ale zaměříme se a budeme si předávat informace, které jsou pro nás přínosem, podporou a energetickým posílením.

Situace je sice vážná ale ne zoufalá či ztracená. Není ani beznadějná. Vždy máme svobodný výběr volby, takže náděj tady s námi vždy je. Stačí se jen správně rozhodnout a nechat se vést intuicí svého srdce.

Pleja Světlo Krystal: Situace je sice vážná ale ne zoufalá či ztracenáZprávy, že náš svět a lidstvo nečeká nic dobrého, za žádných okolností nepříjímejme do své reality. 
Že je konec víme... neb jsme v začátku zcela něčeho nového, vyššího, co na Zemi ještě nebylo. Je to novátorské.
Toho nového, vyššího je potřebné se pořádně chytit a už nepustit !
Jenže jednoduché to není a kolektivně nedosahujeme až tak vysoko. 

Zkoušky, výzvy... akce, reakce... široké spektrum emocí, ne-pochopení, ne-respektování, rozdělenost či propojenost srdce, energetické pády a vzestupy, 
Je to stále dokola... a nedáváme to tak, jak máme dávat.

S našimi vibracemi to máme jak na houpačce, nahoru a dolů. S energiemi padáme, klesáme a pak se zase zvedáme, stoupáme. 
Sice pořádně vysíleni, avšak ponaučeni abychom již nedělali stejných chyb a pochopili, že v tomto životě jsme pro milování blížního svého, pro zasévání lásky na Zemi. 
A tak jest a tak i bude. 

Změňme to... 
vibrace, systém, 
fyzickou realitu kolem nás.
S duchovní energií jsme schopni to uskutečnit.

Pracujme na tom... hluboce a otevřeně, v propojenosti srdce - V ÚROVNI SRDCE.

Co se týče zvyšujících se energií, je jen slabým odvarem toho, co z galaktického centra bude ještě přicházet. Ano, ten energetický nárust se bude stupňovat, proto nás bytosti Světla opakovaně nabádají k tomu, abychom chovali ve svém srdci lásku a zasévali lásku. 

V ÚROVNI SRDCE - KRISTOVÝCH ENERGIÍ zvládneme přijmout tyto silné vesmírné energie a jsme ochráněni před energetickýmii útoky temných sil. Pouze láska v našem srdci, KRISTOVA ENERGIE, nás vyvede z temnoty a ochrání. 

Je potřebné se respektovat, navzájem podporovat a komunikovat mezi sebou v pochopení a lásce. Udělejme pro to maximum, abychom se nacházeli v pozitivním stavu, a jak se lidově říká, i kdyby padaly trakaře  zůstaňme v tomto povzneseném stavu, tím udržujeme Světlo na Zemi. To temnou stranu oslabuje a ztrácí na síle ovládat naší Mysl. Vnášejme lásku a klid, ne nenávist a zlobu. Pokud nebudeme na lidi, situace, světové dění reagovat negativně, udržíme si své Světlo, silného Ducha a změníme i fyzickou realitu kolem nás. Věřme, že to zvládneme a inspirujme k tomu i ostatní. 

Ano přátelé drazí, naše vzájemná podpora je to co nás drží nad vodou a dodáváme si tím tolik potřebné energie. Ale je tady i obrovská podpora od našich hvězdých přátel, světelných bytostí, bez jejichž nápomoci bychom to v tak nízké hustotě, zřejmě nezvládli. Jen s láskou - pochopením a velkou trpělivostí můžeme vše zvládnout. A tak se i z vůle boží staň. Amen. 

S láskou a přáním krásných tvořivých energií 💖 PLEJA 
Tady a Teď 

Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal