Lúmenn Herajtová: Znamení andělů

Často se mě ptáte, jak poznáte, že se s vámi chtějí andělé zkontaktovat. Některým vnímavějším jedincům se zjeví v podobě mlženého oparu, jiným pomocí vnitřního zraku či hlasu. Jak na to najdete v článku Jak vidět (vnímat) anděly a pak vám může pomoci otázka čtenářů Jak poznat, že si anděly nevymýšlím.

Ale já dnes chci mluvit o andělských znameních, která dostanete přímo v tomto fyzickém světě – žádné vize, ale hmotné věci, které se vám připletou do cesty a vy v nich rozpoznáte „hlas“ andělů.

Pokud se bojíte, že andělé nejsou po vašem boku a neslyšíte jejich hlasy, požádejte je, aby vám dali nějaké znamení. Z vlastní zkušenosti vím, že během pár dní se kýžené znamení objeví. Ale v jaké podobě ho čekat?

Pírka

Jedno z nejčastějších znamení od andělů. Náhle začnete nacházet stále víc a víc peříček, mnohem více než obvykle. Pochopitelně pokud máte na zahradě slepice, asi peříčka nebudou znamením od andělů, ale pírko, vletící do okna nebo ležící na autobusové zastávce, již znamením být může. Někdy najdete jen jedno peříčko na podivném místě, jindy třeba při procházce lesem objevíte pírek desítky. Nejčastěji jde o peříčka bílá, chmýřovitá, jako na obrázku, ale můžete nacházet i šedá holubí nebo barevná sojčí. Hlavně jde o to, že bývají na neobvyklých místech nebo přímo jako by „nachystaná“ právě pro vás. Můžete také objevit věci s pírky – náušnice, přívěsky, lapače snů a to opět na podivných místech nebo ve chvíli, kdy máte vnuknutí typu „tady do toho obchodu bych se mohl/a zajít podívat“.

Obrazy v mracích

Velmi časté znamení andělů jsou obrazce v mracích, které je nápadně připomínají. Na internetu je takových obrázků spousta, ale někdy zapracuje photoshop a proto se spolehněte jen na sebe:) Většinou před spatřením „anděla na nebesích“ přijde vnuknutí, abyste zvedli zrak k obloze. A pak spatříte z mraků utvořený obraz anděla – někdy vypadá jako na obrázku, jindy jde jen o nezřetelnou siluetu z beránků, ale vždy jasně cítíte, že „to je ono“.
Podobným způsobem můžete zachytit i znamení, která vám mají ukázat odpovědi na otázky, jež jste kladli andělům. Směr kudy míří mraky vám může ukázat cestu, obrazec v mracích může naznačovat vaše rozhodnutí. Vždy naslouchejte vaší intuici, ta vám veškerá znamení vysvětlí lépe, než jakýkoli „fundovaný esoterik“.

Chmýří

Když jsem byla malá, věřily jsme s kamarádkou, že když uvidíme letět vzduchem chmýří (říkaly jsme mu štěstíčko) a chytíme ho do dlaní, splní nám přání, které mu pošeptáme. A nikomu ho nesmíme říct, jinak se nevyplní. Nevím, odkud tato víra vzešla, ani zda se ještě tento zvyk mezi dětmi praktikuje. Ale já kdykoli vidím „štěstíčko“, beru ho dlaní a šeptám mu přání.
Později ve svém životě jsem si uvědomila, že kdykoli zahlédnu tohle chmýří, cítím podivné chvění a přítomnost konstruktivní energie. V létě létají skoro všude, ale zažili jste někdy, že v místnosti se zavřenými okny najednou tohle chmýříčko začne poletovat? Nebo vletí oknem do vlaku, do auta, objeví se náhle na místě, kde byste ho nečekali. Svou přítomnost vám ohlašují andělé a velmi často i víly.

Duha

Co jiného může být znamením bytostí světla, než jeho zosobnění – duha. Už párkrát v životě se mi stalo, že jsem byla v těžké situaci, nemohla jsem se rozhodnout, bála jsem se a najednou jsem se podívala na oblohu a na ní byla duha. To se mi andělé snažili ukázat, že mám jejich podporu.

Velmi dobře si to pamatuji před lety, kdy jsme jely se sestrou do útulku pro našeho psa Robina, tehdy malé štěňátko. Venku lehce mrholilo a na obloze se zjevila duha, jejíž konec mířil přímo do místa, kde stál útulek. A vzít si tohle malé (dnes už tedy dost velké:)) psí zlatíčko domů, byl skutečně vynikající nápad a duha nám tedy poradila dobře:)

Věci s motivy andělů

Tohle je znamení, které probíhá nejvíce na bázi intuice. Mnohokrát jsem zažila, že jsem šla po městě a najednou jsem měla pocit, že bych se měla zajít podívat do nějakého obchodu. Tam na mě vykouklo tričko, kniha, svíčka, figurka, prostě cokoli s motivem andělů.

Někdy mě takové věci přímo pronásledovaly, to většinou v době, kdy jsem se k andělům obracela často a žádala je o pomoc a radu. Několik knih s esoterickou tematikou mi také přišlo na popud vnuknutí od andělů a jedna mi dokonce spadla z nebe.

Další znamení v sobě mohou ukrývat setkání s lidmi, kteří navedou řeč na duchovno či rovnou anděly, obrázek na internetu, ukrytý odkaz na web, písnička, film, prostě cokoli. Stačí jen chodit světem s otevřenou myslí a člověk uvidí, co dosud neviděl. Znamení jsou většinou jasná a přehledná, stačí jen naslouchat intuici :-)

Autorka: Lúmenn Herajtová

http://blog.angelumlucis.cz/

Lumen HerajtovaJsem osmadvacetiletá blogerka, čarodějka a taky nenapravitelný snílek. Již od roku 2009 píšu esotericky zaměřený web plný informací o duchovním růstu, zdravém životě, magii a esoterice Angelum Lucis - Posel světla. Můžete také navštívit můj internetový obchůdek s léčivými kameny, amulety a magickými pomůckami. Tam si můžete také objednat výklad karet, tarotovou mapu růstu a další služby. Snažím se rozdávat světlo a lásku a jsem tady vždy, když potřebujete pomoci.