Velká astrologická předpověď na srpen 2022 - čeká nás konstelace, která nebyla v naší historii ještě zaznamenána

Vítejte v srpnu. Nejdříve si řekneme krátké shrnutí nadcházejících událostí a pak se ponoříme do konkrétních datumů a událostí. 

Srpen začíná se zarovnáním Urana, Marse a Severního uzle. Jedná se o velmi silnou energii. Ze začátku měsíce nás tedy čeká ohnivá energie, díky které se můžeme cítit trošku nesví a nejistí. Uran je planeta probuzení a změn. Uran má v oblibě v našem životě otřásat věcmi, avšak dělá to proto, abychom se měnili, rostli a stávali se stále více sami sebou. Uran je také planeta svobody, takže kdykoliv je silný vliv této energie, můžeme mít potřebu hledat způsoby, jak se cítit v každodenním životě a světě kolem nás lehčeji, klidněji a svobodněji. Zarovnání Uranu se Severním uzlem ztělesňuje posun a změnu směru nás jako společnosti. Je potřeba zhodnotit a zvážit to, čemu jako společnost přikládáme hodnotu a to, na co se spoléhá me. Tato energie působí již delší dobu, ale na rychlou, avšak krátkou dobu se k ní přidá Mars se svojí ohnivou energií, která může to, co se kolem nás děje ještě více nabít. 

První část srpna, bude velmi nejistá a můžeme mít pocit, že chodíme po nestabilní půdě. Je však dobré myslet na to, že nás to ve finále dovede k lepšímu a uvědomělejšímu stavu bytí, nejen na osobní úrovni, ale i té kolektivní. Pokud budete mít na začátku měsíce pocit, že jsou věci kolem vás znepokojivé, nebo náročné, řešení je jít s proudem. Je stále lepší se nechat nést proudem života, než se snažit tlačit něco, co prostě nefunguje a nemůže vyjít. Dovolte událostem, aby se stali a pak sledujte, jak dopadnou a co přinesou. Kdykoliv působí silná energie Urana, je to také signál od Vesmíru, že je potřeba se tomu poddat a posouvat se blíže k tomu, co je skutečné, pravé a nachází se v hloubi našeho srdce. Když to uděláme, můžeme zažít silné aha momenty, nové vhledy a inspirace a nové způsoby, jak k věcem přistupovat. 

Po těchto neklidných energiích náš čeká Lví Brána 8:8, po které přijde Super Úplněk ve Vodnáři a to 11. srpna. Jedná se o poslední ze tří Super Úplňků, kterých jsme byli v minulých měsících svědky. Super Úplněk osvítí těžká břemena, která v sobě nosíme a skrýváme, abychom je mohli uvolnit, odhodit a naplno a natrvalo se od nich osvobodit.

V průběhu měsíce, se přesuneme z období Lva do období Panny, což zaktivuje Regulus, jednu ze čtyř královských hvězd. Tato nádherná energie může aktivovat naše korunní čakry a zesílit intuitivní schopnosti. 

Měsíc končí Novoluním v Panně a to 27. srpna. Tato událost bude stimulovat naše vášně a impulzy. To vše díky Marsu, který bude mít napilno jak na začátku, tak konci měsíce. Mars je planeta akce a energie. Pomáhá nám jít skrze strachy a dává nám výdrž, abychom dosáhli svých cílů. Na stínové úrovni, nás může Mars podráždit, vyvolávat hněv, nebo nutit nás chovat se iracionálně. Vypadá to, že Mars bude velmi ovlivňovat nádech začátku a konce měsíce, tak si dejte pozor a snažte se jeho energie využít ve svůj prospěch. 

Nyní se pojďme hlouběji podívat na klíčové události měsíce srpna. 

1.Srpna – Konjunkce Uranu se Severním uzlem a Mars v Býku

Konjunkce Uranu se Severním uzlem je pro letošní rok velká událost. Na týden se k nim připojí Mars, jenž zesílí a vyostří energie události. Tato konjunkce Urana se Severním uzlem se za našich životů ještě nestala. Pokud ještě počítáme to, že se k nim přidá Mars, jedná se o událost, která není v historii astrologie zaznamenána. Tato konjunkce přinese energie, které nebudou úplně klidné, ale jsou zde právě proto, abychom se jako celek posunuli výše. I když se to tak zezačátku nebude zdát, ve finále budeme za tyto energie rádi. Energie můžeme využít k probuzení síly Kundalini nebo ke zbavení se všeho, co nás svazuje, omezuje a odvádí od skutečného probuzeného stavu mysli. 

8. srpna – Lví Brána 8:8 

Lví Brána sleduje vzestup hvězdy Síria, což naši předci považovali za Duchovní slunce. Existuje věštba, která říká, že když Sírius povstane, aktivuje zapomenuté kódy, zprávy a moudrost zanechanou lidmi z Atlantidy. Zatímco Sírius povstává od konce července a bude stoupat skrze většinu srpna, osmý den srpna se považuje za nejsilnější den tohoto portálu, vzhledem k numerologii čísla 88. Číslo 8 je spojováno s nekonečnem, vyšším vědomím a moudrostí. Brána přináší vysokofrekvenční energie, které budou plynout do naší bytosti. Ta nám pomáhá znovuzrodit naší duchovní energii a obnovuje energii Země. Tuto energii můžeme využít k otevírání energetických center, získání nových nápadů, pozvednutí vědomí a zesílení schopností stahovat informace z jiných světů. Během tohoto období se také stává, že u řeky Nilu probíhá období dešťů, které vyživují přírodu a lidi kolem. 8. srpen je také den, kdy je období Lva ve své polovině a značí také prostředek mezi červnovým Slunovratem a podzimní rovnodenností. Užijte si tento den v lásce a využijte jakékoliv energie či informace, které k vám přijdou. 

11. srpna – Super Úplněk ve Vodnáři

Jedná se o poslední z řady Super Úplňků. Poslouží jako závěrečné osvětlení, které zasvítí na věci, kterých se chceme zbavit, potlačovali jsme je, ale přitom nás stále omezují. Během Úplňku bude mít také co říct Saturn. Kdykoliv je aktivní energie Saturnu, můžeme se v některých oblastech života cítit trochu zabrždění nebo ve stagnaci. Pokud se vás tyto energie dotknou, nezapomeňte zůstat uzemnění, nastavte si hranice a uvědomte si, že i malé krůčky jsou cesta vpřed. 

22-25. srpna – Konjunkce Slunce s Regulusem

Regulus je jedna ze čtyř Královských hvězd a je považován za ochránce Severního nebe. Každá ze čtyř Královských hvězd je považována za ochránce nočního nebe a průchody do vyšších světů. Regulus vládne našim korunním čakrám a přináší velmi pozitivní energii. Regulus je ztělesněním králů, královen a vůdců. Kdysi se jeho síla přisuzovala pouze těm, co měli korunu nebo byli součástí královského rodu. Ovšem do hloubky, jeho síla působí na každého, jelikož nejde o korunu, ale korunní čakry. Sílná korunní čakra pomáhá ostatním energetickým centrům. Také nám dává uvědomění, že jsme součástí něčeho většího. Korunní čakra nám také dává povědomí o tom, že jsme součástí něčeho většího, než jsme mi samotní. 

22. srpna – Slunce v Panně

Opouštíme ohnivé období Lva a vstupujeme do zemského, praktického a organizovaného znamení Panny. Panna je znázorněná bohyní Pannou, která se pro nadcházející měsíc stane našim duchovním průvodcem. Panna je o nezávislosti, síle a děláním věcí pro nás samotné, nikoliv pro druhé. Panna je silná sama od sebe, nepotřebuje v životě partnera. Je sebevědomá a soběstačná. Může být s kýmkoliv chce, kdykoliv chce a nemusí se nikomu zodpovídat. Avšak, i přes tu vší svobodu vždy ctí sama sebe a chová se ke svému tělu jako k chrámu. A právě s touto energií, se můžeme propojit, zatímco Slunce bude procházet znamením Panny. 

24. srpna – Retrográdní Uran

Uran bude retrográdní až do roku 2023. Uran je planeta změn a probuzení. Jakmile se stane retrográdní, budeme schopni ohlédnout se zpět na změny, které jsme udělali za posledních 7 měsíců a zhodnotit v jakém stavu se nacházíme a jestli je to takto dobře a tak, jak chceme. 

27. srpna – Novoluní v Panně

Mars bude během Novoluní opět aktivní, čímž nám pomůže propojit se s naší vnitřní vášní. Mars nám může také pomoci překonat své strachy a vykročit do neznáma, avšak směrem, kam vykročit chceme. Kdykoliv je energie Marse silná, musíme si dávat pozor, abychom se nechovali impulzivně, nebo aby nás neovládl hněv a vznětlivost. Celkově bude toto Novoluní trošku náročné a může přinést trochu šílené energie. Avšak s těmito energiemi lze dobře pracovat tím, že si vzpomeneme na poselství bohyně Panny: „Důvěřujte sami sobě, najděte vlastní nezávislost a chovejte se k vašemu tělu jako ke chrámu.“



Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 138
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 262
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2033
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 374
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1639
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 718
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 733
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 964
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2017930
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456759
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292772
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282255
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272729
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250761
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249275
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242767
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215086
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206486
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188039
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186446
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176581
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163247
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161037
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142674
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128128
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124489
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...