Jitka Valentová: Úplněk ve znamení Býka 19.11.2021, polostínové zatmění Luny a situace v ČR

Dne 19.11.2021 v 9:57 nastává úplněk ve znamení Býka a současně polostínové zatmění Luny s vrcholem v 10:02 h.

Toto polostínové zatmění bude u nás pozorovatelné jen částečně. Začíná v 7:02 h a vrcholit bude 10:02 h. Vidět ho mohou obyvatelé Severní Ameriky a severovýchodního Ruska, Indonésie a Oceánie.

Zvláštností tohoto zatmění a úplňku je, že nastane poblíž obávané stálice Algol, která může zesílit emoční napětí a všeobecný nepokoj ve společnosti.

Luna v Býku totiž ještě navíc přijímá kvadraturu od Jupitera ve znamení Vodnáře a opozici od Merkura ve Štíru, a tak zesílí celkovou neuspokojivou náladu ve společnosti a dění může nabírat na obrátkách. Jupiter se nachází v čase události ve 2.domě financí a sebehodnoty, a tak ještě více otevře finanční otázky, diskriminaci a ztrátu svobody v souvislosti s novými nařízeními. Také Černá Luna je v čase události v oblasti zdravotnictví a zdraví národa a zesílí zde strach a obavy ohledně těchto témat. Vznáší se zde jako černý mrak plný strachu, nejistot a informačního chaosu. 19.12. se navíc dostane do přesné konjunkce s orionskou stálicí Rigel spojovanou také s negativní mimozemskou civilizací Greys a lze očekávat, že 23.12. se společně s přesnou kvadraturou Uran v Býku na Saturn ve Vodnáři vygradují negativní témata tohoto roku a mohou přijít další nová nařízení.

Jak už jsem několikrát psala v průběhu tohoto roku, že se situace ohledně virové nákazy znovu od října rozjede, tak se tak také stalo. Pro predikci jsem použila horoskop vzniku ČR z roku 1993, kde je jasně vidět, že se retrográdní Neptun v 6.domě zdravotnictví a zdraví národa vrátil zpět na 20. stupeň Ryb a vytváří zase kvadratury na osudové uzle, jako v únoru a březnu letošního roku. Navíc se od 25.11. do 8.12. se zastaví na 20 stupni a 25 sekundě a bude situaci ještě více zdůrazňovat. Na 20. stupni znamení Ryb se bude Neptun držet ještě do 16.1. 2022, kdy se na osu osudových uzlů přesune i výše zmíněná Černá Luna, která na Neptun vytvoří kvadraturu, a tak situace u nás i ve světě pravděpodobně dozraje do svého maxima. Lze tedy očekávat opravdu cokoliv, určitě však ještě další možná omezující nařízení a stále přetrvávající šíření nákazy.

Protože však není vše jen černé, tak tranzitní Neptun vytváří trigon na Mars naší republiky, tak je naznačeno, že nakonec vše zvládneme. Současně se přibližuje Dračí hlava k plejádské stálice Alcyone, což kolem 17.12.2021 může přinést protiváhu výše zmíněnému a celkově podporu, nové informace a zesílený pozitivní vliv z této oblasti. Pořád je zde také naznačena arkturiánská podpora, protože tranzitní Jupiter ve Vodnáři přijímá poslední dobrou vazbu na tuto oblast. To vše se v hmotném světě může projevovat na různých rovinách. Ale určitě se bude něco výrazně měnit až 2.3 2022 kdy vstoupí Jupiter do 6.domu zdravotnictví a zdraví naší republiky.

Ale ještě něco málo k nadcházejícímu úplňku. Zde se Venuše v Kozorohu nachází v prvním domě události a je v dobré vazbě na Mars ve Štíru a Uran v Býku a dává tak naději a podporu pro zvládnutí těchto náročných dní v lásce a síle. Mars má navíc podporu od Siria. A tak nám ne náhodou Medicínské karty posílají pro tento čas právě kartu Velryba.

Přepisuji doslovně ze zdroje atarot.cz její význam:

Velryba – opatrovník záznamů
Velrybo… mohutných oceánů, tys to všechno viděla.
Tajemství věků je slyšet ve tvém hlasu.
Nauč mě, jak slyšet tvá slova a jak pochopit samotné kořeny historie počátku našeho světa.

Velryba se podobá plující knihovně. Velryba nese historii Matky Země a říká se, že ji sem umístili dávní návštěvníci ze Psí hvězdy, Síria. Biologové říkají, že velryba jako savec velmi pravděpodobně žila na zemi před miliony lety. V legendách některých kmenů se říká, že se velryba přestěhovala do oceánů v době, kdy se Země pohnula a mateřská země Lemurie zmizela ve vlnách oceánu. Všechny naše petroglyfy hovoří o zemi Mu a o katastrofě, která přivedla rudou rasu do Severní Ameriky ze západu, z oblasti za velkými vodami. Symboly petroglyfů hovoří o tom, jak naši předci překonávali řeky a hory, když hledali pevnou zemi v době, kdy vody ustupovaly. Velryba viděla události, které vedly k utvoření Želvího ostrova (Severní Ameriky) a dosud střeží záznamy a poznatky o mateřské zemi. Říká se, že až přijde oheň z nebes, země Mu opět vystoupí na povrch a přistane v jiném oceánu Matky Země. Indiánští lidé mediciny očekávají tuto událost jako příští znamení změn na Zemi. Děti Země, aby přežily, se budou muset sjednotit, respektovat a uznat všechny cesty a všechny rasy.

Lidé medicíny velryby mají ve své DNA zakódováno pochopení, že frekvence zvuku mohou vynést záznamy z pamětí dávných znalostí. Obvykle jsou to jasnovidci, kteří pro sdělení používají vnitřního sluchu anebo slyší velice nízké a velmi vysoké frekvence. Rovněž bývají psychicky vyspělí a mívají telepatické schopnosti. Často však jejich nadání nebývá probuzeno, dokud nepřijde čas, aby uložené záznamy použili. Mnoho lidí s medicínou velryby má schopnost napojit se na univerzální mysl Velkého Ducha, a přitom nemají ani potuchy jak a proč vědí to, co vědí. Teprve později, když se jim přicházející vědomosti potvrdí, začnou chápat, jak to ví anebo proč k nim určité dojmy přicházejí.

Medicína velryby nás učí používat zvuky a frekvence, které harmonizují emocionální těla a uzdravují naše fyzická těla. V souladu s poselstvím velryby je rozpomenout se, proč šamanský buben uzdravuje a přináší mír. Buben je tlukot vesmírného srdce a spojuje srdce všech bytostí. Před příchodem řeči a prapůvodního jazyka se užívalo gest rukou a mnoho kmenů většinou mlčelo. Rozuměli jazyku zvuků zvířat stvořených Velkým Duchem.

Pokud jste si vytáhli kartu velryby, napojte se na "záznamy" a nechte si zpívat od těch, kteří mají původní jazyk. Jsme jediní tvorové, kteří nemají svůj vlastní křik nebo volání. Najděte si ten svůj. Nechť váš hlas užívá tento zvuk k uvolnění napětí nebo emocí. Velryba ohlašuje dobu, kdy můžete nalézt svůj původ, spatřit celý svůj osud zakódovaný ve vaší DNA a nalézt zvuk, který tyto záznamy uvolní. Možná už nikdy nebudete stejní. Konečně, vy jste melodií vesmíru a harmonie je písní všech ostatních tvorů. Užitím svého hlasu k otevírání své paměti vyjadřujete svou jedinečnost a svůj osobní zvuk. Otevřete-li se této jedinečnosti, mohou zvířata, která se nacházejí ve vašich devíti totemech, vysílat své zvuky a volání k vám nebo skrze vás. To otevře vaše osobní záznamy, abyste mohli dále prozkoumávat historii své duše a důvěrně hovořit s velrybou, která nese historii nás všech.

Hodně zdraví, síly a lásky na tyto procesy.
Jitka Valentová
14.11.2021


Jitka Valentová - astroporadenstvíAutorka článku: Jitka Valentová tel: 602496170 https://astroporadna.webgarden.cz/
Jmenuji se Jitka Valentová, astrologii se věnuji více než 20 let. Moje cesta k ní vedla přes hledání odpovědí na události mého osobního života.
Astrologie byla pro mě zlomový objev. Nejdříve jsem doma v rozsáhlé knihovně mojí maminky našla řadu knih s touto tématikou a pomalu začala objevovat tento nový svět, který mi začal nabízet naději, že tato věda udává našemu osudu jakýsi řád. Silně mě vedla touha dozvědět se něco více ze svého osudu. Při své práci proto hodně používám intuici, která mi pomáhá dát každému, kdo mě o to požádá, právě tu odpověď, která je pro něj v danou chvíli důležitá a je v souladu s jeho osudem.


Nejnovější články na našem portálu

duben 24, 2024 76
Po tisíciletí většina kultur považuje dotek za něco přirozeného a léčivého. Prakticky všechny...
duben 21, 2024 194
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 352
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 390
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 315
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2078
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 346
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 416
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1711
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 777
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 777
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3044
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2021607
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515409
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456836
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292865
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282380
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272769
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259316
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250971
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249477
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242804
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240627
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215124
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206577
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188158
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186469
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184264
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176612
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166687
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163323
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161070
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142719
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128158
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124514
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122467
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...