Intuitivní Astrologie: Velká astrologická předpověď na září 2021

Září zatím vypadá jako měsíc, kdy se bude připravovat pódium pro to, co má přijít.

Říjen je měsíc obrovských kosmických posunů a změn. Během září, bychom měli slyšet šepot těchto energií. Můžeme mít pocit, že potřebujeme udělat v životě změnu, nebo můžeme vidět, jak se věci v našem životě nebo kolem nás mění a posouvají. Konkrétně se tyto projevy mohou zesílit v době okolo podzimní rovnodennosti, jenž reprezentuje bod, kdy se nacházíme v polovině astrologického zvěrokruhu.

Astrologický zvěrokruh začíná Beranem a končí Rybami. Období Vah, které je v září, je polovina zvěrokruhu a přináší změny v toku a směru energie. Tato změna energie se také odráží na Matce přírodě, když přecházíme do období jara nebo podzimu, což jsou období kdy dochází k mnoha změnám a přesunům. Září také přinese silné věci v oblasti numerologie. Září je devátým měsícem v roce a je to jediný měsíc, kdy se střetne naše osobní číslo roku s osobním číslem měsíce. To znamená, že září je měsíc, kdy je vhodný čas otevřít dárky a uchopit lekce, které nám dává číslo letošního roku.

Září také přinese poslední retrográdní Merkur v tomto roce. Jakmile se Merkur stane retrográdním, budeme mít retrográdních celkem 6 planet, jenž přinese pocit zpomalenosti a můžeme také pocítit potřebu udělat pár kroků zpět, než zase vyrazíme kupředu. Tato energie však nebude mít delšího trvání, protože v říjnu se většina těchto planet opět rozpohybuje dopředu. Následná změna energie, která se odehraje v září, bude vytvářet pocit, jako když se natahuje gumička pro to, aby následně vystřelila.

A teď se podíváme blíže na události, které nás v září roku 2021 čekají.

1.září – Zarovnání osobního roku s číslem měsíce

Každý rok je nám dáno osobní číslo roku, se kterým se dá dle numerologie pracovat. Osobní číslo roku může naznačit některá témata a lekce, které budeme prožívat během celého roku. Zatímco naše osobní číslo roku je pro celý rok stejné, máme také osobní číslo měsíce. Osobní číslo měsíce nám může pomoci ponořit se hlouběji do témat nebo zkušeností, které budeme prožívat následující měsíce. Nicméně v Září je naše osobní číslo roku a naše osobní číslo měsíce vždy stejné, což ještě více ovlivní prožívání tohoto měsíce. Září je měsíc, kdy se můžeme dotknout energie, kterou nám dané číslo nabízí.

6. září – Novoluní v Panně

Novoluní v Panně je taková směsice energií. Může zamíchat pocity pro dobrodružství a produktivitu, ale také nás může zavést do hloubky, kde můžeme odhalit a pracovat s rodovým zraněním našeho rodu a předků. Asteroid Nessus, který je známý jako léčitel rodu, bude kolem Novoluní velmi aktivní a jeho vliv bude zřetelný. Díky němu si můžeme začít více uvědomovat generační cykly nebo vzorce z našeho dětství, které už nechceme nést. Novoluní jsou většinou období, kdy je dobré nastavit si záměry a přivítat nové začátky. Takže pokud se vám vybaví nebo ukáže něco z minulosti, využijte tuto energii a zamyslete se, jak by se dala transformovat v energii, která vám bude lépe sloužit do budoucna.

7. září – Merkur vstupuje do stínové fáze

Merkur začíná zpomalovat, jelikož se 26. září stane retrográdní. Toto zpomalovací období se nazývá stínové období nebo také stínová fáze. V tomto období je doporučováno zpomalovat a popřemýšlet o projektech, na kterých chceme pracovat nebo dokončit, namísto vymýšlení projektů nových. Také se nám mohou do života vrátit podobná témata, která jsme řešili v červnu letošního roku. Může se také stát, že se odhalí, ukáže a dokončí to, co jsme v červnu započali. Více na toto téma v následující události 26. září.

9. září – Numerologie čísla 9-99

9. září odemkne numerologický kód 99, což je číslo dokončení, ukončení a absolvování. Co ukončujete ve vašem životě? Nebo co chcete po dokončení začít? 99 je také spojené s energií vedení a vůdcovství. Vibrace čísla 99 nám dovoluje využít moudrost, kterou jsme získali, abychom udělali krok vzhůru a převzali novým způsobem vedení nad svým životem. Tento den byste se měli zaměřit na různé oblasti ve vašem životě.

10. září – Venuše vstupuje do Štíra

Venuše vystupuje ze vzdušného znamení Vah a vstupuje do vodního znamení Štíra. Venuše ve Štíru nám pomáhá propojit se s naší smyslnou stránkou. Pomáhá nám snadněji se napojit a sladit s naší touhou a smyslností. Venuše ve Štíru je také velmi jemná, takže můžeme cítit více intuici a nebo více cítit a uvědomovat si hlubší pocity a emoce.

11. září – Numerologie čísla 911

Devátý měsíc září a jedenáctý den nám dává dohromady numerologii čísla 911, což je energie volání pracovníka světla. Pokud toto číslo vidíte pravidelně, může to znamenat, že jste povoláváni pro vaše dary, jako léčitel nebo pracovník světla. V tento den, se můžete propojit s energií tím, že si uvědomíte své jedinečné léčitelské dary a schopnosti. Uvědomte si světlo, které můžete světu přinést.

14. září – Mars vstupuje do Vah

Mars vstupuje do Vah, což je důležitá událost v roce, protože když bude v tomto vzdušném znamení, zarovná se se Sluncem. To se stane 7. října, ale už od tohoto data můžeme cítit, jak energie narůstá. Silná Marsovská energie nám může pomoci být produktivní, nabití energií a nebojácní vyrazit kupředu. Pokud si ovšem nedáme pozor, může také spustit nenávistné emoce a vést k vyhoření. Klíčové je najít rovnováhu.

20. září – Úplněk v Rybách

Úplněk v Rybách je vždy citlivá záležitost. Můžeme být trošku více náladoví s větší touhou sebe vyjádřit se. Neptun bude také hrát svojí roli a může zatemnit náš úsudek, nebo vytvořit nepořádek a zmatení. S tím, jak se blíží den, kdy se Merkur stane retrográdní, se může pocit zamlženosti zesílit. I když je to pravda, je to rozhodně čas, kdy se můžeme učit více věřit své intuici. Když se vám něco nebude zdát, zastavte se, naslouchejte a vnímejte. Než půjdete dál, počkejte si na pocit jasnosti.

22. a 23. září – Rovnodennost a období Vah

Klíčový a stěžejní den v měsíci. Tento den zažijeme bod zlomu v toku energie. Můžeme tuto změnu pocítit v celé naší bytosti a některých oblastech našeho života. Je to čas k propojení se s léčivou energií Matky Přírody a přivítat přechod mezi obdobím, které je před námi. Slunce také vstupuje do Vah. Tato událost nám může zavést pozornost na vztahy a jak si v našem životě vybíráme to, jak vyrovnáváme energii přijímání a dávání. V období Panny, jsme vyzívání k tomu, abychom byli soběstační a nezávislí, a abychom využili naše vnitřní zdroje, které máme k dispozici. V tomto období je však potřeba nasbírat zdroje, podělit se s nimi a propojit se s ostatními, naučit se požádat a vyhledat pomoc od druhých.

26. září – Merkur se stává retrográdní ve Vahách

Merkur vstupuje do svého retrográdního cyklu. Merkur zůstane retrográdní do 18. října. Merkur je planeta poselství a přicházejících zpráv. Když se stává retrográdní, odhaluje zprávy z minulosti, které jsme třeba přehlédli, nebo si jich poprvé nevšimli. K získání zpráv bude možná potřeba počkat, až přestane být retrográdní, takže je potřeba být trpělivý. Retrográdní Merkur může také oddálit komunikaci, nebo jí ovlivnit tak, že získáme informace jinak, než skutečně jsou. Zkuste se podívat na zprávy, které vám Merkur, vaše planeta zpráv posílá a co se vám v nich snaží říct?


Autor: Tanaaz / www.foreverconscious.com

Překlad: Ondřej Brož / www.ondrejbroz.com



Nejnovější články na našem portálu

duben 21, 2024 151
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 339
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 382
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 310
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2066
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 334
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 407
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1700
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 771
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 770
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3043
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 994
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2020938
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515397
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456822
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292841
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282363
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272763
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259305
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250924
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249437
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242798
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240603
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215118
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206557
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188127
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186465
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184259
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176610
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166680
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163315
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161059
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142711
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128148
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124504
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122462
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...